petek, 23. september 2011

1367720 - kdaj se bo Slovenija zavezala temeljem antifašizma

[amy2011]
-Naj še enkrat potrdijo zavezanost te države temeljem antifašizma

Pazi kaj si želiš in še bolj kaj govoriš. Kajti ko na tej platformi kakšne dobre vile začnejo pregon TvojihSvojih fašistov-komunistov, ki že 20@45 zganjajo svoje etato-kapitalistične nomenklaturno-mafijsko-fašistične kobajagi-naci-interesne podmizne orgije in sistematično fritzlovsko zasužnjanje lastne nacije, boš pa spet tu jokcal ter iskal fantomske zlodeje, ter jim hitel obešati greh revizionizma ter jih z neliberali in belimi črnuharji, črnimi beluharji ter vatikanskimi in argetinskimi dobnanci ozmerjal, hehe.

PS JebeLudZbunjenog press in NimaOfcaPojmaKdoJevSlofašist press. Ker so ji fašisti-komunisti oprali možgane in se ji za anti-fašiste in LevoNaSredince prodali. LevoNaSredinci mojkurac press. Antofašisti mojkurac press. Selektvni antifašisti, pa ja, press. Ki drugim fašistom v svoj mafijski teritorij koder prakticirajo svoj rdečetalibanski fašizem ne pustijo.

Sicer pa: Fašizem je gibanje, ki ga je etabliral, v politično gibanje povzdignil in v državno ideologijo ter neke vrste religijo povzdignil Benito Mussolini, dolgoletni komunist, ki se je označeval za levičarskega etato-nacionalista in domoljuba.

Link

Ni komentarjev: