sreda, 7. september 2011

1347861 - zakaj se Slovenci tako pohlevno pustijo j*bati

[FIN-302701]
Vse ok, če se Hilda začne hecati v Gostivarju tako kot je to počela v Sloveniji, ne verjamem če bo dočakala naslednji rojstni dan, zato ker albanci niso kot slovenci. Pri njih je dejstvo, da če se ne držiš besede, ode glava. Tudi če je res, da je odprta Hildina trgovina, ne verjamem,da je to res, zato ker tudi Hilda ve kakšni so albanci. Pri njih ni potrebno podpisovati pogodbe, pomembna je dana beseda, če pa zajebeš in se ne držiš besede, ve se kaj te čaka. Najboljše je, da si sam skopljšeš rušo in te čaka pripravljeno, zato ker se nimaš kam skriti. Ali pa ne, mogoče je Hilda res postala poštena?

hehe. Monogu ubavo, monogu ubavo. :-)

V prevodu: Niti bullmastifi, kaj šele Makedonci se Hildi ne bi pustili jebati. To lahko dopuščajo samo blagokarakterni Slovenci, nacija, ki si je dopustila, da njeno relativno visoko civilizacijsko raven oz. kulturo kohabitiranja oz. skupnega trajanja na ravni nacionalnega (oz. plemenskega, hehe) kolektiviteta, njeni lastni fritzlovski nateguni, ki jih mamice niso dojile, očetje pa nikoli pobožali po laskih in jim rekli, "sinek ti moj zlati", hehe, konvertirajo v ovčjo pohlevniziranost, ki nastaja pod pritiskom strahu od negotovovsti in sile državne represije, ki jo naciji producirajo. 

Mehki karakter pretežno dobrohotne nenasilne nacije, ki je povrhu vsega, dodatno, od pamtiveka pod velikim vplivom ženskega principa, kar je nekoč privedlo do znanega nam matriarhata, zlorabljajo fritzli iz vste taistega naroda, da se izživljajo na svojih, kajti te patetične beštije seveda niso sposobne ravsa z drugimi, s ksenoti, dasiravno jih seveda patološko sovražijo. Drugje, zlasti pa med sebi enako nasilnimi in tiranskimi, so te bedne kreature običajno tiho, oz. submisivni kot pičkice.

A mejk nou mistejk, Slovenci smo prav tako homo sapiens sapiensi. Slednji pa imajo eno zajebano mentalno lastnost. Zgodi se namreč zelo pogosto, pravzaprav je to bolj ali manj praviloma, da tiran spričo neodziva plebsa, dobi varljiv zunaji vtis, da mu je plebs uspelo pohlevnizirati do ravni prestrašenih poneumljenih ovac in ali od strahu omedelevajočih kur. 

Potem se mu nekega dne, kobajagi "iznenada" in "out of thin air", pripeti čaušeskizacija, oz. mubarakizacija, oz. ghadafizacija. In takrat običajno najbolj pohlevni med plebsom izgledajo najbolj razgoropadeno izmed vseh zajebancef na svetu. Dabogada se slovenski rdeči kleptokamarilji, tak kot njihovemu rdečemu nazi-socialističnemau bratu rahmetli Slobi, končno že enkrat "dogodio narod", kot radi porečejo Eskimi zapadnobalkanske skupine divjih plemen. 

Evo, v čast temu, še ene eskimske na to temo. Za sladokusce, ki uživate v poeziji, slednja sodi v kategorijo eskimskega haikuja, hkrati pa v kategorijo eksimskih narodnih epskih protestnih stihov, takorekoč nagajivih erotičnih stihov ki obstajajo v različnih formah, vsi se pa prenašajo ustno i rodu v rod, le redko jih najdemo zapisane na kožah tjulnov. Evo: "Kada Eskim svog tirana jebe, obavezno u guzicu ga zebe".

Link

Ni komentarjev: