nedelja, 11. september 2011

1352099 - preprozorno režirana paradajzarska patrijska telenovela

[vuksan]
Ne ga srat. Od famozne črke J je prišlo na dan ene par "kiloton" novih dokazov. Bere kdo tu Mladino?  Pa bi jo moral. Vsaj do Zagožna je nekaj nesporno prišlo. Za naprej bomo videli, če se bo kaj dokazalo.

Vas komunajzare jeba, ker tako velikih vuhljof nimate, kolikšne boste potrebovali, da se pokrijete in molčite kot tazadnje male pičkice, ko bo tega vašega orgijanja s Patrio konec. In ravno zato bo Janša dobil naslednje volitve. Začnite si grizti lastne rdeče anuse.

Ne, pizdeki, za janšo vam nea bo uspelo nič dokazati, ker je neomogoče, ker s tem ni imel nič, saj četudi je pokvarjen tak kot vaši kobajagi sveti drnovški, kučani, ropi in cvikli, ni tako maloumen, da bi sam bil involviran. Tudi kučani in drnovški so imeli frontmane tipa Cekuta & consortes. Zakaj menite, da bi Janša bil bolj maloumen? Po mojem ni.

Sam sem prepričan, da za Zagožna sicer ni nujno nemogoče, da ga je kaj sral na temo rihtanja črnofondnih politšticung penezof za stranko na način kot si jih je Kompartija rihtala, in si pri tem celo domišljal, da vse to plačuje Patria in ne davkoplačevalci, a ker se transakcija očitno na koncu ni izvršila, nikamor naprej od vašega kumunajzer Cekute, ki je s Kučanom in Drnovškom in Ropom in vsemi drugimi VašimISvojimi pizdeki na oblastni poziciji orgijal 12@45, kar je razvidno iz Patrijinih dokumentof, kjer jasno piše kdo je vašo rdečo ikono Drnovška "pokrival", pa žal ni dokazov, da je Zagožen kriv. Skratka tudi njemu boste lahko samo fafali.

Tamle imate VašegaSvojega maziljenca Cekuto, pa ga malo fprašajte kako je kradel davkoplačevalcem na Patriji in predvsem tudi 12 let prej in komu vse je dajal politično provizijo, ki je romala v katere že črne fonde. Črni fondi od vaših kumunajzer lopovov seveda, kajti Janši gotovo ni dal nič. 

Če ne bi bilo vse skupaj orgija na račun davkoplačevalcev, bi se vam človek na koncu privoščljivo smejal, tako se bomo lahko samo kislo smejali. 

Sicer pa - Fuj, jebenti boga, se bodo smrdljive komunistične dachau-proces-konstrukt komplotarske zarote že enkrat nehale v tej deželi? Tožilci in agenti Sove, ki se na svojih pijandurskih orgijah kitijo s kumunajzer ikonografijo, se niso 12 let niti dotaknili cekut in drugih "pokrivačev" komunisitčnih liderjev, niti zdaj Cekuta ni v fokusu, so pa na mig iz Murglolandije kot slinaste hijene planili po Janši. Do kdaj bodo organi te države notranje službe zločinske Kompartije, jebenti boga?

Moja vprašanja so seveda strogo retorična.

Link

Ni komentarjev: