torek, 13. september 2011

1355104 - zakaj je kamarilja sploh dopuščala odlog plačevanja socialnih prispevkov

Kdo jim je to sploh kdaj dopustil? DURS ni ne zakonodajalec, niti bi smel biti izvršna oblast. DURS je oz. bi moral biti [zgolj] birokratski servis izvršne oblasti države.

Možnost neplačevanja oz. odlaganja in podobni komunajzarski javašluki so lahko zrasli izključno na zelniku komunistične nomenklature naciljane na omogočanje orgijanja državnim in paradržavnim kolhozom, oz. če smo natančni maziljenim NjihovimSvojim posvečencem - članom nomenklature v roli direktorjev-nastavljencev kompartije in rdečih tajkunov, ki se še naprej hoče obnašati enako kot v prvi inkarnaciji domaćijsko-dogovornoekonomskega državnega kapitalizma, a.k.a. socializma, ko so po proračunu poljubno in po lastni volji lomastili, pa so sredstva za pokojnine in zdravstvo bila samo kobajagi namenska, takorekoč "žavaka-za-seljaka", oz. "mojkurac" namenska, pa so jih pizdeki kratkomalo spičkali, narodu pa nedavno tega oznanili - pokojnin ne bo, zato bi vas zdaj hoteli v zugu oropati 100k po glavi, pa nekak narediti da delate do smrti, da se sredstev za pokojnine sploh ne bi moralo izplačevati, pobirali bi pa še vedno in še več. Edin tako lahko kumunajzer roparski sistem funkcionira. oz. kot oni pravijo - je "vzdržen", hehe. Tak zna vsak - pobirati in nič ne izplačevati. Oz. to kar so počeli, delavcu zasegli, naprej ne-vplačali.

Zato tudi so vse implementirali tak, da nekateri med njimi tolmačijo, da mi niti ne vplačujemo prispevkov zase, ampak kar v skupnoskledo po kateri oni prosto lomastijo in orgijajo.

PS
V ozadju tega so pošastne stvari, ki se jih večina Slovencev sploh ne zaveda, da so jih komunistične beštije tako implementirale in s tem de facto zagotovile kontinuiteto boljševistično-kumunajzarskega režima oz. modela vladanja in obnašanja iz prve inkarnacije, le da so se rpej vsaj UDBE bali, zdaj se pa nikogar več ne. Lasje so mi šli pokonci ko sem dojel nekatere najhujše resnice o sedanjem sistemu. P O Š A S T N E zadeve so to, dragi moji po-šastne!

Link

Ni komentarjev: