četrtek, 8. september 2011

1350254 - ker EU nekaj palamudi glede uravnoteženih javnih financ, bo kamarilja že nekako spravila Slovenijo iz evroobmočja

[bc123a]
> [wizardofoz]
> Pa spremenite pogodbe. Najbolj je met ene lenuhe v skupni proračunih...

V tisti analizi UBS, ki jo je nekdo prilepil vceraj, je lepo razlozeno, zakaj je to problem. S spremembo pogodbe se morajo strinjati vse clanice EU, in v marsikateri drzavi bi za tak poseg potrebovali referendum.

Skratka, prostovoljen izstop iz EU je mozen, ni pa enostaven ali hiter (seveda nekako upamo, da bi na vseh referendumih ljudstvo bilo za to, da se clanico, kot je recimo Grcija, pusti izstopiti).

Ce katerakoli clanica rece "ne", se pogodbe ne da spremeniti, s tem pa tudi (legalen) izstop ni mozen.

Ehhh, boli nas kurac. Legalno? Ko jebe legalno! 

Marjan Poljšak bo "POHOD" naredo, pa bomo uvedli nazaj socializem, z vsemogočno Partijo, v kateri bodo sedanje stranke zgolj "legalne frakcije" kamanda bo pa spet taprava, tolar bomo uvedli nazaj, izstopili bomo iz NATO in EU, pa bomo Švica na sončni strani Alp.

Gnara bo ko toče, saj po Partija med "POHODOM", odvzela "tabog@im" in dala "tabog_im".

Spomenka bo od Partije pooblaščena, da med "POHODOM", ustavi desnico, enote KNOS in OZNE bodo med "POHODOM" Janšo zaradi Patrie na hitrem sodišču Partije obsodili na smrt, obsodbo pa nekje v Kočevskem rogu izvršili. Normalno! Ne pa to drkanje zdaj, ko se Janša dela norca iz resnih tožilk in tožilcef, češ, da se ne more braniti, če pa mora dokazovati kje je bil neznanega dne ob neznanem času. Kurac se bi uon norca delal iz tovariša Majorja Mitje, recimo. 

Kar se njegovega odvetnika Matoza tiče, njemu bi Partija dopustila, da se sam vrže v fojbo, alpa sikter v Argetinoi in kljunčk zapret.

Karba bo novi poveljnik OZNA, Marta Kos bo nova poveljnica Agitpropa zadolžena za Europlakate, Mojca Pašek Šetinc bo vodila Ministrstvo za "čuvanje Lika in Dela Tovariša Bifšega", ipd, itd. Kaj nam pa morejo, hočemo socializem in basta.

Link


Ni komentarjev: