torek, 6. september 2011

1346394 - računsko sodišče ugotovilo veliko zapravljivost kabineta tovariša Tretjerazredneviča

[Excluded]
Če povprečen državljan toliko ukrade bo šel vsaj za 10 let v zapor, ta pa je še kar na prostosti

Kompartijska nomenklaturna klepto-kamarilja je še iz časa, ko je narodu po meri majhnosti uma kompartijskega politkomisarja odrezala bedne mezdice, zase pa zrihtala posebne trgovine zaprtega tipa, v katerih so se za drobiž prodajale drage cunje in delicije tuje proizvodnje, vajena neomejenega lomastenja po proračunu, saj ga je vedno štela za svoj pašaluk s pravico neomejenega kompartijskega prvojeba. 

Povrhu tega ta kamarilja tako ali tako meni, da je pravna država, po eskimsko povedano, "žvaka-za-saljaka" oz., da je navaden kompartijski rdečkast anestetični fumis vaginalis, (ki uspe omamiti zgolj največje naivneže med plebsom in še idealistične brucke na Efdeve, ki med zapisovanjem izjav klera po cerkvah po nalogu tovariša Lavrentija Pavloviča Lukšiča Berie zasanjano o sebi mislijo kot o rozaluxemburgskih afeže komsomolskih reševalkah sveta pred neoliberalno & klerofašistično pošastjo ter desničarsko beštijo, kakor jo definira svetovno najbolj znana in priznana teoretćarka postopkov t.i. "ustavljanja desnice", tovarišica Spomenka-Orleanka.

Dočim recimo ena izkušena partizanka-orleanka-petokraka-srpokladivarka a la tovarišica Mojca Pašek Šetinc v to več nea verjame praktično že od časa, ko je med intervjuanjem tovariša Felixa Edmundoviča Goluboviča Dzerdzinsky Mehkolasniča opravila tisti zgodovinski intervju, ko ji je od vzburenja spričo nepredstavljivo velike količine do esencialnosti koncentrirane močne oblasti staljinovskega alfa samca, ki jo je bilo čutiti v zraku, spontano teklo ke dol za čevlje, nogice so se ji revici pa bojda šibile ob pogledu ke "gor v višine proti modrim okam tovariša Mehkolasnoviča", kakor je poetično formulirala sama); odgovornost pred zakoni in strah od organof, v situciji, ko je kompartija uradno odpravila tajno politično policijo, da omogoči t.i. "legalno krajo, ki svinjarija je kriminal pa ni", s ciljem zbiranja črnih fondov, pa tako ali tako aplicirana samo še na vaške kurje tatove.

Spoštovani moji forumski pivski kameradi, ljube moje forumske pupike, nikar ne frikajmo. Vedeti ipak moramo, da je ves ta keš, ki ga nomenklatura z dvora Nursultanpaše Sluzoida Iljiča Uljanova Da La Terzo Grado Tüërkof Von Hudajamajkiča za svoje kaprice po lastnih standardih razmetava iz davkoplačevalskih žepov, drobiž, če se zavedamo, da je vse to hepening vzdolž vektorja eskimskega narodnega pregovora: "Kaj je rop banke v primerjavi z ustanovitvijo banke". 

"Это kopeiki, друзья мои. Это ничего. Это кусок дерьма; (slo: Eta kapjejki, druzja maji. Eta ničevo. Eta kusok djerma"), bi rekel ostareli kobajagi financ minister v prezidiju CK tovariša Staljina, ki je na sestankih prezidija povečini kinkal, dremal in celo globoko spal, ko ga bi pa Staljin z močnim udarcem dlani po mizi na vsake toliko malo zbudil, ker ga je smrčanje motilo, pa bi v paniki hitro pogledal po zbrani druščini in opravil svojo funkcijo podeljneno mu po Staljinu, rekoč: "деньги нет"(slo: djenjgi njet!).

Link

Ni komentarjev: