ponedeljek, 12. september 2011

1352516 - od kod korenini neizmerno sovraštvo zafrustrirancev na prokomunajzerskih forumih

[samomilic]
Neverjetno: glavni obremenilni dokaz žene od bivšega udbovca je, da se janša ni hotel sestati s podkupovalci in s tem je pokazal svojo krivdo. neverjetno.

in glede kaj se dogaja po vseh forumih slovenije, neizmerno sovraštvo, ki veje iz tega naroda, predvidevam, da se bodo v naslednjih mesecih dogajale še čudne reči. prvo bo nova vlada dobila zaupnico, ker bodo vsi smatrali, da janša lahko le izgubi s tem procesom, drugo, zadolževanje se bo ogromno povečalo, ker bo treba na hitro razdelit plen med prijatelji, tretje, zaposlilo se bo na tisoče prijateljev komunistov v javni sektor, četrto ne bom opisal, ker je prehudo. mimogrede, znanec, ki dela na mmc, mi je rekel, da kaj takega niso še videli, na tisoče komentarjev in ne uspejo sproti brisat vse izlive sovraštva, groženj, obsodb proti janši, nekateri so z istega ipja naredili po 30 uporabniških imen, da lahko izlivajo svoje neizmerno sovraštvo.

skratka, povsem je jasno, nikogar ne zanima ali je janša bil res vpleten v kakšne sumljive posle, važno je, da se ga odstrani na katerikoli način. najbolj grozno je, da je sodba že napisana v glavah vseh teh zafrustriranih izlivalcev neizmernega sovraštva, ki ga očitno premore le prebivalec slovenije.

Ja, ja. Naiven je kdor je mislil, da je sovraštvo, ki je ljudi žive zaprlo v Hudo jamo nastalo iz lufta pa potem takoj tudi izginilo nazaj v luft.
Ta narod ni mogel narediti večje napake od te, da leta 1991 ni izvedel lustracijo. Komunisti na oblasti edino v SLO izmed vseh držav Evrope so dokaz, da je SLO potrebovala lustracijo, pa če jo nikjer drugje niso.

Link

Ni komentarjev: