sreda, 21. september 2011

1363660 - zakaj Slovenija onstran Alp ne uživa kakšnega posebnega ugleda

[oQI23IDCN0948R]
Normalno, da so negativno nastrojeni proti komunajzarskemu tujku v EU-ju. Jaz bi bil tudi.

Hehe. Kaj pa bi slovenistanski valivali hoteli? Da nas preostala EU ima rada? Za koji kurac? Kaj pa si domišljamo da smo? A res ne premoremo ogledala in vsaj bežnega pogleda vanj magari enkrat na štiri leta? Alpa na dvajset vsaj, hehe?

Kali nam res ni jasno, da smo najbolj bizarna nacija v Evropi?

Nam, edinim pizdekom, ki smo, v maniri pizdekov, ki v liftu polnemu ljudi spohajo najbolj smrdljiv prdec in se delajo mono, češ kaj nas pa tak fsi gledate, edini v celi Evropi pustili komuniste na oblasti, te so nam pa na matriki nominalnega in od Zapada zapovedanega prostoržnega kapitalizma, de facto reinkarnirali-kontinuirali državni antiprostotržni dogovorno tovarišijski kapitalizem oz. t.i. socializem 2.0, ki se od prvega razlikuje le po temu da ni več monoteistično enolastniški, pač pa so zdaj v dilu rdeči tajkuni in država, ter še kdor hoče drugi, le da tisti drugi -neposvečeni, nimajo dostopa do velikih državnih poslov, ki so podmizno kartelno rezervirani za NjihoveSvoje nomenklaturne bratovščine.

A to je pa kao normalno in bi nam za to naj naši bratje - drugi Evropejci ploskali, zlasti ob dejstvu, da so tovariši ves čas skrbeli da je naše gospodarstvo kar se da bolj Susak-stajl incestno, nepredušno gospodarsko-ksenofobno do vlagateljev, katerih domicil ni slovenski. Menjanje disket, prevare, podmizenje, ksenofobija, nazi-interesno pačenje ipd.

Ko preostala EU obsodi nazicem, fašizem in komunizem v paketu, se tiste kumuanajzer spake, ki so jih naši valivali volili, celotni EU, pravzaprav celotni Evropi y bogamy y šyre, postavijo po robu in svojega zločinskega komunizma nočejo obsoditi, odlikujejo udbaškega šefa politične policije in po klavcu Brozu poimenujejo avenijo, češ vašisvoji nemški naci-socialisti so res bili zločinci, taljanskinjihovi fašisti takisto, NašiSvoji današnji nazi-socilisti, beri komunisti-fašisti od liderjev Kučana in Turka, kot tudi oni komunisti-fašisti od Kardelja, pa niso.

Čeprav pri nas kjerkoli zagrebemo globlje kot 40 cm pod rušo vun prilezejo kosti stotisoč izvensodno pomorjenih sodržavljanov, če pa bognedaj odpremo kak zazidan rudniški jašek, pa najdemo tisoče mumificiranih trupel v rudnik živih zazidanih. Anusov bulmastifov, pa se ne upamo forenzično pregledovati, ker se utegne izkazati, da je tu pa tam kakšen pasji anus razčefukan spričo komunističnega dilda v lasti kakšne sodomogomorske kokainske spake, ki se ponosno in kljubovalno hvali da je levičar(ka). Vse to v letu 2010.

A valivali bi hoteli večno voliti kumunajzare in zavržno sramotno fritzlovsko rentarstvo ter obenem pričakovati da bo preostala EU ploskala temu sprijenemu zahrbtno-lopovskemu rentarstvu in posiljevanju ter dekuražiranju cveta ustvarjalcev Slovenije, oz. reči moram dela EU, ker če je kdo del EU so to naši pošteni ustvarjalci dobrin in keša? In nikakor ne neki jebeni kumunajzer Thaler, ki nas pred celo EU sramoti in kot narod lopovskih obskurnežev pred EU prikaže.

A valivali bi morda hoteli voliti kumunajzer spake, ki namesto prave reforme pokojniske sheme, ki odpravlja žarišče gnojne gangrene, torej, ki odpravlja kumunajzer rentarske sheme, katere de facto in na očeh Slovenije in EU diskriminirajo ustvarjalce dobrin in keša in favorizirajo rentarje brez listnice in rentarje brez podlage oz. upravičenja, nagrajujejo nekakšnih 40 taužent kobajagi borčevskih družin na sinekurnih izredno visokih spešl pokojninah, nategujejo celo EU in predvsem Slovenijo tak, da se iz pokojninske sheme izplačuje onim, ki niso kontribuirali oz. v višini, ki s kontribucijami ni pokrita, ker pač kumunajzar lopovska kamarilja skuša okoli prenašati Slovence in Europejce tak, da je generacijam, ki so sužnjevale fašistični kumunazjer državi in nomenklaturi v času socializma inkarnacije prve, ko so delali za človeka nevredne bedne neto mezde odmerjene dekretno in antiprostotržno po majhnosti uma kumunajzer politsekretarja, danes namesto iz sociale, doplačuje, kar iz pokojninske sheme, shemo pa razglaša za nevzdržno...torej, voliti te in takšne sheme, zato pa še prejeti aplavz od preostale EU?

In da je slika kompletna, kobajagi reformo zastavi kumunajzer kamarilja tak, da nacijo skuša preprosto oropati za 100 jurjev po glavi, uveljaviti zakon celo za nazaj, kot v tazadnjih fašističnih banana republikah, na one ki so že kontribuirali v shemo po drugačnih pravilih, in ko folk to zavrne, ker smrdi do centra naše galaksije, se oni pajacek od Borata in njegova bulumenta rdečih pajac-ministrov, pred celo EU gre nategunsko pačenje, češ, jebenti mi smo hoteli reformirati, [tak, da se nič ne spremeni in smrdljivo rentarstvo napojiti z nadaljnim ropom nacije], a folk imamo nesramen, ker noče pristati, da ga oropamo za 100k po glavi in da zamedemo sledi lopovluka in lomastenja po pokojninskem kontu za nazaj, ter si zrihtamo amnestijo za dvakrat že do praznega izropano pokojninsko blagajno, leta 1992 enkrat in v recentnih 18 let še enkrat.

Plus posedmeritev števila visečih na državni sisi financirane iz oropanih pokojninskih sredstev in preko zadolževanja države ter s tem de facto zasužnjitve nacije za zelo dolgo.

In kaj potem naj na vse to komentirajo Nemci? Ki se jim najbrž niti ne da jebati z detajli, ali je bolj sprijena sprenevedava, nategunska kumunajzer kleptoidna oblast, ki nam jo eni Slovenci vztrajno volijo, al smo bolj sjebani mi vsi v kolektivitetu. Alpa smo kar oboji BOLJ SJEBANI. hehe.

Link

Ni komentarjev: