ponedeljek, 12. september 2011

1352763 - kako komunajzerske pizdeke iritirajo Finance (in še peščica medijev izven kontrole F571)

[Maj]
Finance zelo dobro prodajajo janševo resnico.

Ti to Financam očitaš že zato, ker se nočejo tak kot rdeči mediji (beri - ves preostali tisk plus vse TV postaje v državi) pridružiti orgiji in slepo, nekritično, prodajati karbarsko "resnico" kompartijskega agitpropa, ki ga ustvarjajo tebi podobne sirote kontaminirane z brezumnim patološkim sovraštvom do Janše.

Tak kot se je nekoč enako disciplinirano ubrano & enoumno pisalo ob dachauskih procesih. Lepo, orkestrirano, vsi v en glas, vsi na liniji KPS. Rdeči novinarji bratovščine N571-H572 očitno spontano postanejo člani rdečega orkestra že ko opravijo prvi semester na FDV oz. najbrž že veliko prej.

Pravzaprav se v SLO poslej, spričo dolgotrajne izpostavljenosti genskega materiala kontaminaciji s komunističnimi ideološkimi toksini, najbrž že na ravni prve delitve celic, gensko pogojeno ustvarijo in rojevajo umsko moteni rdeči talibani. Pa se jim zdi naravno zavzeti gard pro-komunistom in kontra kontra-komunistom kdorkoli in karkoli je to. Slepo, brez gledanja, distance, rezervacij, kajti njihova življenjska alibi mantra je "Sem levičar, torej sem.......eeee...kako da kažem, slepo za Levo oz. za KPS, tekovine, socializem in to pa to".

Takšni kot ti, torej tisti, ki patološko sovražite Janšo, kot da bi nek politik komurkoli smel biti pomemben v življenju, bi bili komajda zadovoljni šele, ko bi vsi mediji, do tazadnjega šolskega glasila bili transmisija internega glasila Foruma 21, oz. centrale KPS. Oz. še bolje - kreativna transmisija. Ki iztočnico "...na neznanem kraju ob neznanem času, na neznan način..." kreativno spremeni v "Dobro obveščeni notranji viri - poznavalci načina funkcioniranja SDS so povedali, da je Janša provizijo zahteval in s Patrio dogovoril med rednim letnim strankarskih shodom v Lepeni". Majke mi sudija. hehe. Felix Dzerdzinski bi komsomolcem za tak agitprop konstrukt dal seveda da veliko pohvalo in jih okranclal z ordenom "Komunistično rdeče želo z zlatim srpekom in kladifcem".

PS

Vsak pizdek, ki orgazmira, ko fašistična-komunistična beštija nacilja državljana z bestialno obtožbo tipa "na neznanem kraju, ob neznanem času, na neznan način", bi moral sam postati predmet beštijinega napada. Pa da vas vidim, mone idotske, ki neodgovorno ploskate fašizmu in to zver s svojimi patološkim sovraštvom do so-državljanov hranite.

Nekoč so imeli montirane procese in otok Goli in gulage, še malo prej pred tem pa hitra gozdna sodišča in strel v tilnik, alpa zazidavanje živih v rudnik. Zdaj pa takšne karbarske procese in kriminalizacijo, ki vodi v Dob, ker otoka Golega pač nimajo več na voljo. Ker kobajagi smo zdaj "pravna država", pa kao ne ide. Razen ob "ekstremnih razmerah", ko je treba ubiti Dobrega iz Negove, alpa fentat onega, ki se je drznil preštevati komunistične privilegije. Kar igrajte se s fašistično beštijo, vse prehitro se vam lahko maščuje pa boste sami žrtve motenih karbarov, ki so za večno kontinuiteto rdečetalibanske oblasti pripravljeni še lastnega brata s pomočjo konstrukta pomagati spraviti na Dob.

A mislite, da smo topogledno danes kaj drugačni od onih iz leta 1946? V Sloveniji prav gotovo ne. Če bi bili, ne bi imeli tiste taiste komunistične organizacije in komuniste na oblasti, v parlamentu in na vseh vidnih mestih v državni hierarhiji oblasti in moči, ampak na margini med političnimi irelevantneži ter predvsem tudi v pržunu, kjer sedijo vsi njim podobni komplotarski mafijski lopovi in teroristi drugje v normalnih državah sveta.

Link

Ni komentarjev: