petek, 23. september 2011

1367551 - biti antikomunist še ne pomeni avtomatsko biti desničar

[pitchbulbpikacom]
Vse lepo in prav, sam ne zastopim kako lahko zdrav desničar tvojega kova odobrava vse kar se dogaja po svetu v imenu "demokracije", ki jo mimogrede nikjer na svetu ni, torej niti v ZDA, v imenu "prostega trga", ki ga tudi nikjer na svetu ni, spet niti v ZDA in seveda v imenu prosperitete, ki je seveda rezervirana za zgornji promil posvečenih svinj med tem, ko leve in desne ovce sanjajo kako krivčen da je svet, ker se za boga milega ne vrti v pravo smer.... :-)

Stari,

Prvo:
Jaz nisem desničar. Jaz se trudim, da so vsa moja dejanja na liniji v iber sredinske strpnosti, čaščenja osebne svobode in svobode na vseh ravneh skupnosti, sem antifašist, torej logično sem avtomatično antikomunist, nisem vernik nobene politične organizacije, doktrine ali dogme, svoja ravnanja nenehno držim na liniji brezrezervne zaščite in čaščenja svobode predvsem drugih in seveda tudi moje, all in all imam se za svobodočaščečega oz. za svobodnjaka (s tujko - liberalca.) V iber, da se razumemo! Do jajc! Nikomur, aboslutno nikomur ne priznavam pravice da v imenu česarkoli , ČESARKOLI!, krati mojo svobodo in svobodo skupnosti kateri pripadam oz., svobodo kogarkoli v vesolju.

Seveda je še bolj pomembno pudariti, da sem jaz sredinski tak, da sem raje tik na oni kontra-levi strani. hehe. Levičar ne bi bil za nič na svetu. Če bi vedel katera roka mi vleče na levo si bi jo dal takoj odrezati v ramenskem sklepu.

Zakaj?

Zato, ker temeljna definicija levičarja, zlasti ona dodatno v iber spačena, ki jo sebi za alibi proliferirajo in zagovarjajo naši kleptokamariljni kumuanjzari, vsebuje doktrino in načelo stikanja po žepih tretjih, ter prisilno, s pomočjo zlorabe državne represije izvajano eksproriacijo rezultatov dela ustvarjalcev. Vse to ekstremno in čez vse meje absurda ČEZMERNO! Ter absolutno daleč onkraj meje civiliziranih utemeljenih in sploh utemeljivih razlogov, kot je recimo zmerna, racionalna, naravno in strukturno vzdržna, ustvarjalce za delo nedemotivirajoča solidarnost, katera podrazumeva skrb za šibke in nesrečnike, da se jih v maniri severnokorejskih gulagov ali pa kakšne južnoameriške oz. afriške vrste družbene brezbrižnosti ne pusti nemarno brezbrižno shirati.

Z drugimi besedami, za mene je tisti, ki se na takšni platformi tolče po prsih in se ponosno krancla s samohvalo, češ, jaz sem LEVIČAR, pač zgolj patetičen lopov v zasedi, ki svoji lopovski naturi in podzavesti nadeva lepa imena.

Drugo:
Natrosil si kup napačnih in preširoko zastavljenih pavšalnih trditev iz arsenala komunističnega agitpropa, ki ti je očitno neopazno zlezel v hipofizo. Ni res, da se te svinjarije, ki si jih naštel dogajajo v imenu prostega trga, ravno nasprotno, dogajajo se v imenu suspenza prostega trga in podmiznega zagotavljanja prednosti lopovom organiziranim v raznorazne lože, ki jih ti omenjaš kot posvečene svinje, pri čemer preveč relativiziraš in tja tlačiš vse, vred z enim recimo Gatesom in Jobsom, ki sta marsikaj v življenju ustvarila in midva ne veva, da sta člana kake nečastne lože, ki podmizi. Lahko sicer sereva in se predajava klasičnemu shizofrenemu žlobudranju komunističnih režimov, ki ofcam slikajo notranje in zunanje sovražnike, da bi opravičili svojo tiranijo.

P: Nisem za ameriška sranja tipa Irak in Afganistan, sem pa vesel, da so Ameri ustavili talibane, in da je Clinton zbombardiral Slobota, ko je izvajal svoje genocidne svinjarije. Pod okriljem UN zbombardiral! In všeč mi je, da je samodržec Husein, ki je vplinil nekajdesettisoč Kurdov izgubil oblast.

No, nekje vmes leži linija normalnosti, posploševanje in groba relativizacija, pa nista dobra popotnica za racionalen dialog o spornosti in ustreznosti vloge Amerof v svetu. Sicer pa, če v gostilni nasilnik pretepa žensko in se izživlja nad nedolžnimi gosti, nihče, ki ni naiven ne more pričakovati, da bo akcija policista v civilu, ki intervenira, razbije nos nasilniku pa kri špricne po lokalu, videti kul in apetitlih. Ne bo. In ni treba da zgleda. Zato ti Ameri ne rabijo biti apetitlih, sam polej pa izvoli sam ustaviti Miloševiča, ki bi potem, ko bi pobil vse Šiptarje in Muslimane, obrnil nazaj na severpzapad pa sjebal Hrvate, ter nekega dne potrkal tudi na slovenska vrata da nam za "gubevnatova" nastavi Šešlja.

To, da se nekdo tega aspelta trajanja v svetu ne zaveda, pa ne pomeni, da Ameri, ki zaradi lastnih interesov in lastnega miru in varnosti nočejo štale v Evropi, nimajo pravice stopiti v UN in reči, hočemo ustaviti balko klavca komunista Miloševića. In dobijo zeleno luč ostalih nacij v UN. In piči.

Ti zaradi mene lahko imaš drugo mnenje, lahko se nevarnosti za SLO niti ne zavedaš, lahko celo navijaš za Slobota, a uradno je SLO bila za to in zato je jebe-lud-zbunjenog, če državljani SLO, na čelu z novinarji, zdaj ko je vsega konec z dvajsetletne časovne distance seremo v maniri pizdekov, katerih spomin je dolg za polovico onega od zlatih ribic.

Link

Ni komentarjev: