petek, 30. september 2011

1377571 - esej za komunajzarske relativizatorje

[bara1]
Madona, le zakaj tebe ne predlagajo za mandatarja. Dej se na listo, pa naj te izvolijo. Boš lahko vse svoje modre misli uresničil! Drugače pa ti predlagam, da malo obnoviš svoje vedenje o politiki in si ponovno prebereš zgodbo "Ob grivo in šoto". Tudi drugim dopisovalcem tega foruma zgodba ne bi škodila!

Vidiš, ravno tisti, ki se imate za tako vzvišene znalce, pa temeljem svoje nadutosti s tako neznosno lahkostjo relativizirate in enačite komunistično zlo z ravnanji njihovih tekmecev, češ, če tekmec kompartijske beštije v svojem edinem mandatu po 60 letih enoumja, ko je kompartija svoje lojalne in strumne praetorijanske falangiste že davno namestila in podtaknila v vse odprtine narodovega telesa, kakšnega od teh, ki odkrito celo najavljajo ali že izvajajo obstrukcijo, od tam bognedaj odstrani, enačite s hepeningom iz "grive in šote", ...

...ravno vi ste najbolj prispevali, da komunistično beštijo imamo še vedno in ćarđ. Vi ste naivno in butalsko zagovarjali, da naj nikar nova opozicija, ko pride za trenutek na pozicijo ne ravna bognedaj enako komunistični beštiji in koga od komunističnih praetorianskih nastavljencev zamenja. 

Nesposobnih komunističnih nastavljencev! Total nesposobnih! Dokazano nesposobnih! Očitno nesposobnih! In kar je še huje, ideološko in doktrinarno total zagovedanih! Naravnanih na sistematično ropanje in zasužnjanje nacije! Dokazano nesposobnih ustvarjati, ker so vedno razmišljali samo kako odvzeti pa med svoje maziljence deliti. Zaradi česar so posledično bankrotirali že dve državi! In ker so tam sledom negativne kardovske selekcije po kriteriju kdo je NjihovSvoj!

A naj Janša pusti nekega Kosa na primer, tam kamor ga je podtaknila kompartija, da mu ta vsak dan vodenaj države meče polena pod noge in ga temeljem kounisitčlnih komplotarskih dachauproces stajl zarot krimnalizira na silo? Zakaj že? A da naivno dokaže, da on ne menja komunističnih zarotniških kadrov kar tako? Da se mu murgljska prelatura sladko smeje, češ da je butast naiven redneck pizdek?

In kaj se je posledično zgodilo? Edina država v Evropi, kjer so komunisti ostali na oblasti je...eee...jap uganili ste....tadaaaaaam - Slovenija! Grejt sakses! Zato smo leta 2008 videli kako komunističina beštija pritrese svoje USB ključke pa lepo korigira škodo, ki so jim jo v perimetru oz hobotnici prizadejale menjave, ki jih je naredila opozicija v svojem edinem mandatu.

Evo, pa si zapomni: Teroristi in lopovi, ki v svojih doktrinah imajo zapisano ropanje s pomočjo represivnega aparata ugrabljene države, ne izpolnjujejo kriterjev za rolo benignih "strank" v umetnikovi zgodbi o "grivi in šoti". To lahko uporabimo v Švici, UK, Nemčiji, USA. Ne pa v komunističnih đamahirijah Sloveniji, Kubi in Severni Koreji. Štekamo? 

V tovrstnih komunističnih đamahirijah lahko govorimo samo o enem - Kdaj končno bomo komunistično roparsko beštijo deložirali daleč stran od oblasti, tja na margino političnega prostora, tja kjer je mesto vsem obskurnim zombi beštijam.

No, kakorhitro se to zgodi, bodo finkove spremenile svoje obnašanje, pa bodo nenadoma samo še sposobne gospodarstvenice. Štekamo? Zdaj so pa naspidane afežejevke. Ker pač lahko in ker zato dobijo od svojih mecenov socialni aplavz in trepljanje po rami! Ker v tej družbi častimo komunistične masovne morilce. Javno! Arogantno! Z direktnimi prenosi v TV prajmtajm! Če se bi pa v letu 1990 zgodila lustracija, bi Finkova raje skrivala da udbaške zlodeje Kučana in Ertla pozna. Tako se pa s tem ponosno šopiri.

Ti, ki komunistični beštiji dajaš status benigne stranke iz zgodbe o "grivi in šoti", pa komunistični beštiji dajaš legitimiteto. In s tem škoduješ sebi, državi, naciji, sodržavljanom in demokraciji. In svobodi! In, o ti paradoks bibličnih razsežnosti ti, tudi in predvsem temu, kar bi kobajagi želel zaščititi, ko terjaš, da se ljudi naj ne sodi po politični pripadnosti, ter da se jim sposobnost naj vedno prizna, četudi so druge politične provinijence.

Sorči, ma tudi ti si samo del lindasindromske blaznosti slovenskega prostora. Zanikanje, zanikanje, zanikanje! Relativiziranje, relativiziranje, relativiziranje! Komunistična Đamahirija Zlaganistan Zanikanistan Lindasindromistan. V takšno državo in deželo ste nam spremenili Slovenijo vsi vi, ki se greste svoje vzvišeno moraliziranje brez listnice, miskonceptualno in tam kjer za to ni mesta.

Slovenija je povsem očitno bila tudi žrtev t.i. sindroma kuhane žabe. Namesto na romunski ali vsaj na češki način, smo mi v odsotnosti naglega šoka dotika kipoče vode, ki žabam reši življenje, četudi se opečejo, hehe, bili postopoma kuhani, pa smo posledično zdaj na robu smrti, oz. smo že dolgo v komi, ker so nam na oblasti ostali komunisti. 

Tako propadejo vsa slabo vodena podjetja, ki se znajdejo v težavah na trgu, kar je dokaz da naši volivci tvojega tipa, slabo upravljate to državo. Ker za šoferje imate še vedno komunistične pijance opite od komunistične nasilnouravnilovske rentarsko-roparske podmizniške antisvobodi naravnane ideologije. In pijane od bojda "zmage". Zmage nad lastnim ljudstvom. In bojda "zgodbe o uspehu".

Link

Ni komentarjev: