ponedeljek, 26. september 2011

1369298 - briljantna definicija slovenskega t.i. "levičarja"

Briljantno, maestro. Kolosalno! Zlasti Tačerca in tvoj komentar v nadaljevanju.
Ne le Tačerca, tudi ti si zadel žebljico na glavico.

Točno to je vsak pizdun, ki se hvali, da je levičar. Obična lažljiva in sprenevedava pička, ki nespretno skuša prikriti, da je navaden neuresničen ali že delno uresničen vaški kurji tat, ki se mu sanjajo mokre lopovske sanje o stikanju po žepih drugih ljudi s pomočjo zlorabe državne represije po levakarjih po možnosti ugrabljene države. Slednje se je nam zgodilo davnega leta 1945.

Boli njih kurac za blaginjo deloucef oz. raje oz. rulje oz. fukare. Če jih ne bi, bi uspeli po 20@45 opaziti, da so ravno tisti, ki v tej jebeni solzni dolni služijo z delom, KOT EDINI, predmet davčnega aparthaida, diskriminirani in z grobo ekspropriacijo sistematično ropani. Arogantno! Ekspropriativno!

Edini prihodki v tem našem ogabnem rdečem Absurdistanu, ki so predmet davčne progresije, drakonske progresije in neokapičenih prispevkov so prihodki iz dela?

Zakaj?

Kot prvo v imenu egalitarizma v bedi, oz malih razlik doli v coni blata na družbenem dnu, kot ilustrativno kaže Tačerca. Tačerca ne jebe hinavčenje. Ona pravi, vsi naj živijo bolje, vsi se naj dvigujejo, ko se dvigujejo magari superbogati investitorji - kratorji delovnih mest in prerekvizitov za blaginjo. In ne skriva, da pri tem so eni zelo bogateli. Ona pravi, sou fakin wot, naj kar, če je zato bolje tudi onim na dnu. Nihče ne pridobi, če vsem gre slabše, distanca med njimi se pa zmanjša. Enakost v bedi! Kot v SLO! Mi se pa s slednjim kot kakšni patetični pvaški ptelini na gnoju hvalimo po svetu. Mi imamo majhno razslojenost. Smo vsi uravnani v enaki bedi. no, ja, tajkune smo zamolčali. Auuuu! Grejt sakses! Tudi v taborišču v Somaliji je razslojenost majhna. Now, beat that, slovenian comie suckers!

In drugo, zelo povezano s tem - za jebeni delovni plebs nihče od nomenklaturnikov ne lobira. N I H Č E! Zanimivo, v tej deželi še žurnalisti drukajo za rdeči režim, za rdečo vlastelo, za rdečo dinastijo. In de facto proti delovnemu plebsu, saj srdito in fanatično insistirajo na oz podpirajo davčno-paradavčni (prispevkovni) aparthaid in zadaj ležečo nasilno uravnilovko prihodovalcev iz dela v enaki bedi.

Pri tem pa umetno izločajo določene kategorije odvisno zaposlenih (relativno bolje plačane, zlasti menedžerje), iz njih na silo in demagoško delajo surogatne "bogate prešiče med delouci", da se lahko pačijo, češ da oni, tak kot Semolič ščitijo le one zares delouce-delouce, ki delajo na proizvodnem traku. Vsi drugi so pa kobajagi bogata vlastela in kapitalisti, ki jih ni škoda davčno in prispevkovno ropati in ugonabljati. Auuuuu! Jebeludzbunjenog Absurdistanija!

Lobira se v tej Sjebostaniji le za interese in aspiracije rdečih tajkunov, nategunov in za državno-kolhozne delodajalske interese. UK ima kraljico, rojaliste, lorde in premožne, Slovenija pa ima dinastijo rdeče mafijske nomenklature, rdeče tajkune in državna podjetja za čigar titularja v smislu lastništva kapitala se čuti rdeča nomenklatura.

Link

Ni komentarjev: