petek, 30. september 2011

1377101 - "kot to tamo peva" asociacije na komunajzerske antijanševske koalicije

Holly shit! Zdraharska komunistična bratovščina se niti zdaj, ko je državo dokončno spremenila v kaos in razsulo, seveda ne gre iskanje izhoda iz katastrofe, v katero so nas strmoglavili, ampak se gre svoj primitivni rovtarski komplot proti Janši. Nekšen kmečki upor malicioznih malih pritlehnih duš.

Iskreno, jaz se nič ne čudim. Oni so v tem gardu in mentalnem stanju že odkar je kralj njihovo KP proglasil za nelegalno. Saj res, a je to njihovo teroristično svinjarijo sploh kdo kdaj (razen njih samih!) proglasil nazaj za legalno? hehe. 

PS
Vse skupaj me spominja na "Ko to tamo peva?". Ko oni deda, ki gre vnuku na obisk v vojsko, na provokacijo, da je "sirotinja, koja nema pare za kartu", reče "Koj bre sirotinja? Daj 5 karata".

Tu zdaj lahko opazujemo podobne maščevalno-jezne seljačke reakcije tipa: "Koj bre reko, da je slovenska "levica" sirotinja i da nema šanse na izbore? Ajde "intelektualci", da se potpišete za Zokija. Sad će Zoki da gi jebe majku na tog Janšu! Zoki je bre meneđer! Zoki je bre cpocoban! Zoki je bre ekonomista y jebač u jednu osobu! Zoki je bre Čak Noris za Janšu, ako nije i Čak PunoVišeOdToga Noris! Zoki će bre da osveti čast na ovi meneđeri, što gi Janša ojadi, majkeimgaspalim u taj njihov meneđerski ceh! Zoki ima i oči lepše od Janšu, toliko lepše, da ga i drug Salome voli...eee...pa ne na volitvama ...eee...on ga voli privatno....eee....junouvotajmiin?! Janša je bre ćelav, a vidi Zokija kako ima svu kosu i je lep bre ko greh! Kuj bre ne mož da postane premijer? Kuj bre nema pare za izbori? Daj bre 5 puta više pare, da gi jebemo majku na ovi janšviki! Ima bre u Zokija više para i kobasica nego u boga dana. Ajde Momo, jebeš ovi slovenski volivni golaži, daj bre na svaki volivec da gi radiš mešano meso: jedna pljeska, jedna ćulbastija, jednom bela jednom dimljena vešalica, jednom kneževi jednom obični ćevapi, po jedan leskovački uštipak, daj i pečenu papriku i šopsku salatu, y malo kiselog kupusa jerbo u decembar će da paše, pa svima po dve tople lepinje, kad je bal bre nek bude oficirski. A za proslavu pobede na volitvama ima da krčmimo dvesta prasad y onog novinara Financ ima da nabijemo eeeeee...eeee...na dildo"

Link

Ni komentarjev: