petek, 30. september 2011

1377320 - malo manj vznesenosti pri slavospevih prvi Trimovki in politični nastavljenki Tatjani Fink

Te, ki si jih naštel so ene same kumunajzer babure.
Finkova sicer ima vsaj kaj za pokazat v smislu uspešnosti Trima, ma tudi njo je "politka nastavla, On jo je nastavil" Skratka, in ona in Zoki in še 50 tisoč takih najbolj maziljenih in posvečenih praetoriancev kompartije so komunistični deja vu. Njih in njihove rdečetalibanske rentarske nasilnouravnilovske doktrine ne potrebujemo, ker nas je ta pognala v prepad.

Ja, Trimo je uspešen, kar pa ne pomeni, da je Finkova prosta komunističnih grehov.
Na primer: Eno tako zelo zanimivo vprašanje je - Kako je bil lastnjinjen Trimo? 
Koliko je Finkova prispevala v črne fonde kompartije?
Ali je res, da so Trebnje postale odrezane od avtoceste zato, ker se je kompartijska skupina Finkove in onega bifšega direktorja Telekoma maščevala, ker ni obveljala njuna trasa?
Kako je na hrbtih zlorabljanih in bedno plačevanih delavcev, ki so za preživetje drugi šiht morali delati doma na kmetijah, uspeval Trimo?
Zakaj upokojeni delavci Trima imajo povečini 432 EUR pokojnine, čeprav so delali 40 let?
Zakaj Finkova na javnih nastopih Kučana pozdravlja kot pionirka-komsomolka pa ji uide sintagma - "tovariš Kučan"? Pa potem zardeva in popravlja na gospod Kučan?

Ni problema, Pupika naj fino vodi to firmo naprej, če lastniki menijo, da je tak najbolje za njih, naj na koncu balade poskrbi za odgovoren prenos vodenja na dobrega sukcesorja ipd. Komunističnih komsomolk imamo že dovolj v politiki, ona ne bo prinesla nič novega od česar že nismo dobili gnojne izpuščaje.

Nočem biti nesramen in ji odrekati priznanje za uspešen Trimo, ma ne pretiravajmo z glorijo, kajti vedno se za vsakogar smemo vprašati oz. nihče ne ve, ali ne bi v pogojih, ko ni smrdljive komunistične uravnilovke in kadriranja, nekdo še več naredil s Trimom. Kaj pa če je Trimo uspešen ne zaradi Finkove in njene mehkobe do tovariša Bifšega nam Milana, oz. navezanosti na kompartijo in njen doktrinarni ter ideološki okvir, pač pa navkljub Finkovi in vseprisotni kompartiji? Štekamo?

Link

Ni komentarjev: