torek, 20. september 2011

1362946 - kako učinkovito zatolči ne ravno bistrega rdečetalibanskega provokatorja

[yuslocan]
Ha, ha, ha.....SDS bedaki organizirano danes pljuvajo po Borutu ....ha, ha, ha.... smešno in žalostno
Vse sami aktivisti, agitprop opranoglavci, strankarski ideologi,...pišejo po naročilu, drugi pa jim pluske talajo.....
Ma dajte no že enkrat mir s to poniglavo, pritlehno miloševičevo taktiko zlagane javne podpore .....bedaki, bedaki, bedaki, ......
Če je veliki vodja tako naročil, mora biti nekaj pomembnega v tem poročilu.....bomo videli po objavi.....
(no vsaj sram vas je lahko, tako, sami pred seboj, pred ogledalom, ko mislite kakšno dobro stvar delate,.....vse sami idioti...

In ti drugim talaš diagnoze. Ko kdo kritizira tvoje rdečetalibanske ikone mu ti v maniri tipičnega udbovsko-kompartijskotalibanskega motenčka, ki se mu prikazuje notranji petokolonaški sovražnik podprt s silami iz Vatikana in CIE, očitaš, da to počne "na komando velikega vodje". Ko pa ti, ali kakšen drug rdečekhmerskotalibanski navijaček druka za kumunajzare in po Janši brez vsake osnove zliva gnojnico, pa to seveda počne ker je svobodomiselen, samostojen, pameten, umen in kar je še takih pridevnikov, ki označujejo močne moralnovertikalne strumne intelektualce. In prisegaš tako: "Majke mi sudija, saj berem Mladino in Dnevnik". Auuuuuuuu!

Sam, jebiga, nisi originalen. Davno, davno so te prehiteli drugi rdečetalibanski drukerji, ko so za volitve, ali referendum, ki so jih tu pa tam kakšne spušili rdeči talibani, srali, da je to zato, ker so rdečeneckovski "janšarji" na ukaz velikega vodje, kakopak, kar naj bi bil Janša, vsi prišli na volitve, dočim kobajagi svobodomiselni kumunajzari, ki so vobče po svetu (glej S. Koreo, Kubo in podobne) znani kot svobodomiselni in demokratični, eeeee.....buuuuhahaha....eeee...kako da kažem eee...noooooooot, pa seveda niso šli na volitve, ker eto toti kumunajzer talibanski razumniki so "izkoristili lepo nedeljo, pa so se odpravili na sprehod po mondenih ter intelekt in dušo vzpodbujajočih Benetkah in večerno premierno uprizoritev opere, alpa v New York po istih opravkih", kot nam je razodela razočarana rdeča TV novinarka, ko je bruhala rdeči strup in ogenj na "nedisciplinirani narod", ki je zavrnil kumunajzer rop. ts,ts,ts,ts. Jeboteeeee!

Skratka, mesiđ je, da kobajagi drugovi komunisti in njihova talibanska volivna baza, povečini na državnih sinekurah, ali kako drugače plačana oz "motivirana", da voli rdeče talibane, spričo svoje brezmadežne einsteinovsko kritične in neomajno-samostojne intelektualnosti ne hodijo volit na kamando, "janšarji" pa kobajagi sama drhal, ki komaj čaka, da jim ljubljeni veliki vodja bruhne ukaz da naj gredo voliti in kako.

Čeprav vsi vemo da je ravno obratno, da rdeči talibani na volišča pridejo naspidani in "za boj spremni", hehe, minuto po odprtju volišč in da jim kepec iz Murglolandije pred vsakimi volitvami razodene, "kdo je tokrat kredibilen kandidat". hehe. Vemo vsi, da rdečetalibanska volivna baza disciplinirano še danes bojuje drugo svetovno vojno in grozi domobrancem, čeprav so zadnjega ubili tu ali v diaspori že pred davnimi desetletji.

Bojuje drugo svetovno vojno oz svoj revolucionari kompartijski boj predvsem za prikritje zločinov Kompartije, bojujejo ga na pasjih procesijah steklih militantnežev, zdaj že s trofejnimi thompsoni na rami in v uniformi komunistične partijske armade, od Osankarice do Dražgoš, od referenduma do volitev.

Zaradi že povedanega, a predvsem tudi zato ker 670 jurjev ljudi abstinira, jih imamo še vedno v sedlu, čeprav jih voli "zgolj" 550 taužent pravovernih in lojalnih prokomunajzarof, povečini s čim plačanih oz. penezomotiviranih. Plus speči krti, Pucko jim materino. Akoravno je nujno izpeljati plan B in razkriti visokopozicioniranega komunističnega krta med opozicijo komunistom. Ker oni, ki naj bi volili liberale, niso stalibanizirani pa doma abstinirajo v svoji otožni otopelosti, naspidani rdeči talibani pa vedno v polnem številu volijo NjihoveSvoje.

Sam nisem šrink iz sez klinično prakso, a vas paciente trpeče za številnimi sindromi inmed njimi tudi za Linda sindromom, bi moj frend Žiga Frojdlnof iz Dunaja pr Litiji, razjebal oz. psihorazčlenil na prafaktorje. In vsem odredil zdravljenje. Pa kako vas ni sram?! A res mislite, da so vsi slovenski državljani tako retardirani in ali moteni kot vi? Bljak! Dajte vsaj eno knjigo prebrati, ki ni komunistična propaganda, ali drukanje kakega vam podobnega rdečetalibanskega pacienta.

Link

Ni komentarjev: