nedelja, 11. september 2011

1351379 - je komunajzerski ukrep "hore legalis" kar za vse res ustrezen ukrep proti mladoletniškim prestopkom?

[bc123a]
Ne, ni prav, jebenti! Se eden, ki bi z velikansko macolo mlatil po celi populaciji zaradi nekaj posameznikov.
Prvic, pravico do dolocanja, kje se smejo gibati in kdaj imajo starsi.
Drugic, ce otroci zagresijo kaksno pizdarijo, se naj za to obravnava starse, z vsemi posledicami vred.
Tretjic, ce otrok ne morejo imeti pod kontrolo, pa naj to priznajo, otroke se jim odvzame in da v rejnistvo ali drugo ustanovo, znebili se bodo odgovornosti za njihova dejanja, in v roke jih bo dobil nekdo drug, ki jih bo imel pod kontrolo.
Jebala vas hora legalis, no. Normalni starsi z normalnimi otroci imajo te stvari razciscene.

Tako je BiSi. 100% same sentiments here.
Eni nenehno iščejo, da jim država zapove ali celo prevzame odgovornost in naloge, ki jih imajo kot starši. Pa država bi mroala, pa šola bi morala, hora legails bi morla bit, in podobne budalaštine za one, ki bi radi, da jim mati država zapove in predpiše celotno agendo 24x365. Neće moći ove noći, pizdeki!
Sikter sami skrbet za svoje otroke. Jaz bi kvečjemu zaostril odgovornost staršev če in ko se bogendaj kaj zgodi mladoletnikom in se ugotovi, da so starši brezprižno in nevestno sploh ne vedeli kje so jim otroci.

Nič drugače ni s psi: eni bi, da jim država nekak reši njihove probleme, ki jih imajo v glavi. Pelješ psa na sprehod v Tivoli, vzemi se seboj vrečko, pa če se pes poserje - čisti, jebotealah, tvoj je in si odgovoren ti in ne pes ali država. Kaj se kurac vsak pizdek zmišljuje? Če tega ne zmoreš ga ne imej, a je to tak težko, jebenti? Ehhh, vse se začne s tem ko jih mamice in očkoti v mladosti nikoli ne pobožajo po laskih, polej si pa kupujejo pse, ki jih ne znajo rihtat in si delajo otroke, za katere nimajo čustvene ter intelektualne kapacitete, da bi za njih skrbeli in prevzeli odgovornost. Jebiga, eni so sirote, kaj čmo.

Link

Ni komentarjev: