sobota, 17. september 2011

1360045 - sedaj nam ponujajo nekaj "izvrstnih" kandidatk za premierko

Po mojem je spet eden žurnalist, "ki ga skrbi za levico".

Mislem no, kot da v SLO obstaja en sam žurnalist, ki ga ne bi 24 ur na dan "skrbelo za ubogo slovensko levico", ki jo nenehno ogroža neoliberalna zver y bogamy desnica bi tudy, če jo Spomenka nea bi ustavila, kateri ne bi vedel na pamet "kaj mora storiti levica"...

...skratka spet je en tak pizdek na glas shlipal svoje mokre levakarske sanje. In so vun padle same take "kandidatke".

PS
Najbrž bom umrl, a ne bom izvedel, ali morda te avtorje anket po medijih kje v kakšnem Sarumanovem podzemlju klonirajo direkt iz bukev. Mislem, koji kurac, a je to kakšno maščevanje posiljevalcev logike , al kaj, jebenti? 

Namreč, ugotovil sem, nedvoumno, da v SLO medijih, brez napake in brez izjeme, delajo same take ankete, v katerih človek ne more zaokrožiti niti enega imena, ne da se bi počutil kot kdo, ki so ga v pržunu ravnokar prvič posilili brez vazeljin. 

(Recimo, kaj naj človek zaokroži, če fprašajo: Če bi lahko izbirali komu bi zaupali da reši Slovenijo iz gospodarske krize: Kučanu, Pahorju, Potrču, Žižku, Gaspariju, Stanovniku, Školjču, Zemljariču, Kociančiču. Jebote Allah! Manjkajo vam samo še Staljin, Tito, Hruščov in Berija. In Borat. In morebiti Kim Đong Il.)

Kaj je res težko, če že ne znaš ponuditi pravih, človeka vrednih alternativ, oz. če pametnih alternativ na sceni kurčeve Sjebostanije ni, dodati na koncu ankete še eno izbiro - "niti ena izmed opcij". Po mojem to ljudem dolgujete, da jih ne žalite, jebote.

PPS
Nepoučenim naj povem, da je Eva Irgl na žalost iz stranke, ki na politični sceni izvaja socialistično politiko in njihova recimo davčna politika tako kot politika kurčevih nazi-socialističnih kumunajzarof, smrdi po nazi-socializmu. Ona krščanarka pa nazi-krščansko-socialistično politiko, skratka levičarstvo klerikalne provinience. Pač v Sloveniji obstaja samo levičarstvo, v neštetih odtenkih med krvavo rdečo do nežno roza pastelne, in ekstremno levičarstvo, torej pravoverno kumunajzarstvo.

PPPS
Sam sem sicer glasoval za Evo Irgl, ker je fejst baba in ker računam, da bo iž nje prej ali slej nastala spodobna desnosredinska politićarka. Eva, sporočam ti javno sredi sajberbufeta Financ - Pridi, dopustil ti bom, da mi delaš kar mi hočeš. Ima tudi za premierko da te naredim, bre. Če lahko ona Angelca Meklnova, lahko tudi ti.

Link

Ni komentarjev: