petek, 16. september 2011

1359372 - komunajzersko tolmačenje asumpcije nedolžnosti do pravnomočne razsodbe

[Wobewt]
Preberi si intervju z Berglundom v Mladini. Aja, sori, ti že ne boš bral udbomafijske Mladine, ker so itak vse besede Berglunda potvorili in prikrojili. Oziroma, vse so si itak izmislili, Berglund ne obstaja, je samo hologram nekega Udbovca, ustvarjen za potrebe Velikega poka. Patetično.
Ni mi jasno, kako lahko tako vehementno palite na nedolžnost in svetniški sij nekega politika, ki se drži že od vekevekov v top sceni pri nas. Ne me basat s takimi nebulozami, da je JJ nek disident in borec za demokracijo. Noben človek ne pride na tak položaj, brez uporabe manipulacij in "spornih" metod.

Ne, maestro. Ne palim se jaz, napaljen si ti. Če se hočeš z menoj pogovarjati moraš pozorno brati. Jaz za Janšo ali Zagožna ali kogarkoli nič ne dajam roke v ogenj, le čemu sploh bi, jaz samo "izjavljam svoje observacije" oz. "mnenje", na temelju, do sedaj v javnost pricurljane (ne)kakovosti obtožnice in na temelju poznavanja ZGODOVINSKIH DEJSTEV od vedenjeskem vzorcu zarotniške Kompartije Slovenistana, katere zgodovina od zdaj do minus 70 let je polna dachauprocesnih in podobnih konstruktov, golotoških krivih obsodb, zarot in komplotov, ter sramotnega udbaškega denunciatorskega gnoja.

V državi, v kateri v letu 2011 na orgiji posnamejo tajno službo države, ki se kot razačefukana enota četnikov krancla z ikonografijo zločinkih komunističnih asasinskih brigad, da pokažejo čigavi so, predsednik države pa odlikuje fašistično-komunistične poveljnike tajne politične policije in se dela norca iz trupel v rudnik živih zakopanih.

V državi, v kateri Popovića, očeta majhnih otrok, zaprejo za en mesec in se potem nič ne zgodi, fašisto-komunisti pa zgolj neznosno na lahko serejo, da so se samo maljo hecalji, mona. V državi, v kateri se proces Patria proti Janši pričenja na temelju "na neznanem kraju, ob neznanem času, itd..."! Na tak način smo lahko obdolženi kar vsi, tudi jaz in ti. Kakor je bilo tudi v letu 1948. Dobro?

Drugo in zadnje: Jaz samo terjam asumpcijo nedolžnosti [tudi] za tebi in podobnim pacientom apriorno osovraženima Janšo in Zagožna. Dokler sodnija, ki se začne s prvostopenjskim, drugostopenjskim in zadnjim sodiščem v verigi ne zaključi z delom in izda ZARES FAKIN KONČNO PRAVNOMOČNO SODBO, veljata tudi ona dva za nedolžna. Bi šlo tak, al velja to le za tvojo sveto ikono Kučana. Ali pa recimo Drnovška, ki pa v listinah povezanih s Patrio je omenjen in to fakin konkretno - da ga "pokriva" Cekuta. A jaz, če nisi vedel, tudi za njega terjam asumpcijo nedolžnosti. In tu hkrati ilustriram zakaj je to pomembeno. Človek je že umrl in bo tako tudi ostalo, mislim obveljal je za vedno za nedolžnega.

In ja, to je moja fakin nedotakljiva pravica, ki je še bolj fakin utemeljena - kadar vidim, da se je zločinska kompartisjka karbarska komplotarska drhal spravila na kogarkoli, nemudoma, temeljem kompartijinega standardnega modela delovanja, pucko mu materino, posumim, da so napadli poštenega človeka, ki jih moti. Se mar nimam podlage tako postaviti, glede na našo jebeno polpreteklo preteklost v kateri smo po volji Kompartije obtičali?

Preveč zahtevam, kali?

Link

Ni komentarjev: