torek, 27. september 2011

1372549 - odgovor na slaboumen Dildolinin pamflet o "človekovih pravicah in vrednotah sodobne družbe"

O človekovih pravicah in vrednotah sodobne družbe

Ne strinja se niti z idejo prvaka SDS Janeza Janše o koaliciji 60+. "Ideja o 60+ in retorika, ki je to idejo pospremila, je za slovensko družbo zastrašujoča. Živimo namreč v 21. stoletju, kar na sodišču, kadar mu to ustreza, rad poudarja tudi Janez Janša.

Vendar, če bi Janez Janša resnično bil človek 21. stoletja, bi verjel v vrednote, ki veljajo za sodobno družbo, brezpogojno bi se zavzemal za uveljavljanje človekovih pravic in svoboščin ter osnovne demokratične pravice - da volivci volijo tistega, kogar želijo."

Ta dežela bi potrebovala pravo liberalno opcijo, ki bi dobila 76%. Ne 50+, ne 60+, pač pa 75+. Da v miru, brez motenj komunističnih nategunov v parlamentu, spremeni ustavo in jo iz komunistične naredi za sodobno in normalno, kakršno civilizirana nacija zasluži.

Da spremeni zakone in iz njih pomeče vun boljševiški nasilnouravnilovski in plenilski rentarski gnoj.

Da spremeni volivne zakone in končno onemogoči, da bi 250 tisoč pravovernih in v zločine involviranih, oz. zločine svoje kompartije prikrivajočih komunistov s 300 tisoč plačanih volivcev, sinekurcef in podobnih drži celo nacijo v šahu oz. za jajca, ugrabljeno državo zaprto v gulagu in nam podaljšuje agonijo s pomočjo tako dosežene kontinuitete komunističnega roparskega in antidržavnopravnega terorja.

Če pa pravih liberalov totalno zavezanih svobodi na sceni ni, je kar v redu, če prvi korak postori Janša. Samo da se komunajzerizem deložira na smetišče zgodovine in to čimprej. Ko tako podeljujem card-blanche mandat Janši, mislim na oni del v zvezi z eliminacijo komunajzerizma in spremembo volivne zakonodaje, kar Janša prav gotov bi naredil, če bi imel dovolj velik procent v parlamentu.

Tisti, domnevno nekoč na sceni rulajoči pravi liberalec, ki bo potem nekega dne nasledil Janšo, kar nikoli več ne bi mogli biti obskurni tipi s komunajzarskimi plenilsko-renatrskimi uravnilovko zagovarjajočimi idejami, hehe, bo pa samo še doteral detajle, pa bo. hehe.

Link

Ni komentarjev: