petek, 1. april 2011

1158403 - o spominskem kovancu s komunistično zvezdo

Meni (In celi Evropi, razen uradni Sloveniji!) je komunistična zvjezdočka in kontroverzen poveljnik gozdne boljševiške vojske s sumljivo komunistično agendo, ki je izvensodno pobila na desetine tisočev Slovencev, potem ko se je vojna že končala, na enak način kot svastika in poveljniki neke druge fašistične vojske, pač simbol komunistično-fašističnega režima in zločinskih pomorov, ki so se nadaljevali v gulagih, kjer je komunisti uničevali še svoje komuniste, če se se drznili upreti enoumju zločinske kamarilje, ali pa tudi ne, dovolj je bilo, da jih je nekdo denunciral. 

Razlika med poveljnikom fašistične okupatorske vojske, ki je dal iz maščevanja postreliti 10 Slovencev za enega fašisto-soldata in poveljnikom komunističnih fašističnoih banditov, ki je v nočne morilske akcije nad vidne Slovence pošiljal komsomolske asasine ter nad kočevsko fojbo nastavil obskurne zverinske dubajiće, da koljejo in v jamo mečejo po lastni presoji, samo v tem, da je okupatorski fašist pobijal njemu tuje Slovence, poveljnik komunistične vojske pa svoje Slovence, ter seveda, da jih je oni okupatorski poveljnik pobil nekajkrat manj kot oni slovenski fašist-komunist. Če pa vračunamo še vse gorje, ki nam ga od leta 1945 do danes počno komunisti-fašisti, pa komaj uspem najti Hitlerjevega poveljnika, ki je tu na slovenskih tleh zagrešil za desetino velike zločine.

In ne, ne pristajam na logiko vzdolž vektorja sprijene miselnosti, češ, res je, Simo Dubajić je potolkel in v fojbo odvrgel na tisoče ljudi, ampak je bil tudi pogumen borec proti okupatorju, zato je v celoti pod črto ipak pozitivec, saj je ipak bil vojno končal na strani "zmagovalcev", ker je valda pravočasno prestopil iz četnikov, kar pomeni da ima pravico po volji zmagovalcev distortirati zgodovinska dejstva ter našo krvavo preteklost v nedolžno "polpreteklo preteklost" pod tepihom skrito potvarjati.

In ta kovanec ni nič drugačnega kot odlikovanje onemu udbašu. Komunisti se pač gredo rehabilitacijo kompartije in njenih tekovin. Sikter!

A seveda je napaka bila storjena že leta 1991. Ko se lustracija ni zgodila. Kajti če se bi, se danes ne bi tako hudokurčili, pač pa bi skrbno skrivali, ali vsaj močno relativizirali svoje članstvo v kompartiji. Vrnitev zvezdočke pa noben ne bi imel jaja predlagati.

Link

Ni komentarjev: