torek, 19. april 2011

1180822 - pržuni že nestrpno čakajo nove stanovalce

To da je maestro Čistikisični mušketir iz zemonskega kartelnega klana za v pržun se vidi iz Marsa sez prostimi okami. Nemški organi so ga sam enkrat brifli takorekoč povohali, pa je tovariš Čistokisični že dobil, kar mu gre. Znaju bre ovi Nemci, što jes, jes. Jes ladno u tu Nemačku, al imaju bre organe upičkumaterinu. Ipak so oni avtorji in proizvajalci Mercedesa in Bemflna y bogamy Porscheja tudy, kanede, hehe. A tudi toti Gutenberg jim je neki bojda v familiji.

Ma, veliko bolj za nacijo koristno bi bilo, če bi f pržuni končali predvsem in na prvem mestu oni mencingerijanski falangisti Murglbabini, ki so, kakoe se sami radi pohvalijo medtem ko na TiVu odkrito razlagajo, da se je krasti moralo, "zgolj rapidno kreirali sloj NjihovihSvojih kompartijo bogato podpirajočih domaćih nazi-interesnih premožnežev, ki naj naš Podalpski Gospodarsko-incestni Susak, kot nekšen Cordon-Rouge bojda od kseno-sovraga zaščitijo".

Od te "zaščite", danes nacijo v glavnem bolijo hudo distortirani in patološko razboleli anusi kot bi vsi državljani ili ona bullmastifka Đoj, prazne denarnice, tuga suženjskega statusa v relaciji do rdečebaronskih neosocialističnih fevdalnih rdečetajkunskih baronov in žnjimi zlizane lopovske sodrge vseh političnih provinijenc, v glavnem pa jim je skupen fašizem in galopirajoče razkrajanje vsega od gospodarstva do morale in šans za blaginjo rodov, ki "so bodočnost vsake nacije". Yeah, right, bodočnost katera, jebenti, in hehe.

E pa jarani, ne nas več "ščititi", vljudno prosimo! Inaf iz inaf! Gou houm, gou tu smetišče of vaša polpretekla maderfaker oksimoronska zgodovina! Ajt pa javite katere kadite, da vam jih fpržun pošljem!

Link

Ni komentarjev: