četrtek, 14. april 2011

1174492 - predlaganih je bilo nekaj potencialnih voditeljev nove stranke

Če izvzame Radota, ki se je itak že sam izvzel, je vse predstatvljeno en navadne brezperspektiven trash. ki duše bodisi nikoli ni imel, bodisi jo je vmes že prodal rdečemu hudiču:

-Popović se vidi v špilu skupaj z "levimi", torej sez kleptomansko boljševiško roparsko kamariljo.¨On se bi jim pridružil. Skratka, Sikter, maestro Pope, kaj a dušico si že prodal rdečemu hudiču?!

-Kranjčeva je orto komunajzarka, povrhu pa še tipično tajkunska komunajzarka. Skratka - Sikter!

-Oni Diners maestro se je sam izključil, češ on itak nima časa, vse kar ima pa je nastalo tako, da je bil zlizan s komunajzari. Normalno, jebote. Z njim bi dobili zgolj varijacijo na tajkunsko komunajzer temo. Skratka - Sikter!

-Virant je skupnoskledno, sterilno birokratsko dolgočasje, ki misli, da je vsa Slovenija en velik javni sektor, glavni problem pa kako znotraj obstoječih plačnih razredov razdeliti proračun pravično med vse. Bog se usmili države, ki jo vodi profesionalni birokrat, ki nikdar svoj živ dan ni zaslužil en sam belič iz drugih virov kot državne blagajne. Najbrž je še kot študent delal v državni upravi. Pravzaprav se mi zdi, kot bi namesto v vrtec hodil nekam v državno upravo. Njemu najbrž težko dopoveš, da vsi zaposleni v Sloveniji ne morejo biti v enem od javnosektorskih plačilnih razredov, hehe. Skratka - Sikter!

Lojze Peterle. Lojze do-komunistov-benevolentni Peterle? Kaj ste normalni, al kaj? Kaj bi novega lahko Peterle ponudil? Peterle je meni videti do pravovernih bolj benevolenten od Pravovernih samih. Tudi po tisoč Peterletovih mandatih bi se komunajzerizem v deželi razraščal z enakim trendom in še pospeškom kontinuitetne rasti. Skratka - Sikter.

Kdo je še ostal? Aaaaaaaa, tovariš Blento Ventipercento. Pod katero firmo se bi pa njega dalo tržiti? "Menjamo komunista Pahorja za ortokomunista Zzoccija"?

Če je to vse, kar Slovenija ima za rešitev zdaj, potem adijo pamet. Vidimo se v naslednji predstavi teatra absurda.

Link

Ni komentarjev: