ponedeljek, 11. april 2011

1170832 - pomoč Boratu, da bo znal potegniti pravilne sklepe iz rezultatov referenduma

"Vprašanje je, kaj če si ljudje ne želijo sprememb. Ljudje so nezadovoljni s stanjem, hkrati nasprotujejo spremembam, ki ga urejajo," ugotavlja premier

Good attempt. Ma nažalost nea je ratalo. hehe.

Ne, tovriš Borut, ne, tvoje "spremembe" stanja ne urejajo, tvoje spremembe stanje betonirajo.

Nak, tovariš Borut, logike te niso dobro naučili tam f Kumrofcu, al na Efdeve, al kje si se učil tega načina logičnega sklepanja: Al si si zgolj ti sam šel filozofsko razlagati ono slavno Marijino izjavo "da je folku sicer zmanjkal kruha, ma namesto da bi jedli komunistično razdlejevalno perpetum-mobile torto, kot ste jim umno predlagali, se neki na referendumih preseravajo". Heheeeeeeeeee, takorekoč, tovariš Borut.

Pravilen zaključek, tovariš Borut, je pravzaprav naslednji:

Absolutno ni nikakršnega vprašanja, da si "ljudje" želijo sprememb. "Ljudje" si pravzaprav želijo fakin big spremembe, vse pod skupnim delovnim nazivom "Dost mamo državnega mafijskega ropanja rezultatov našega dela in dost mamo boljševističnega talibanskega fašističnega interferiranja države v vse aspekte naših življenj, ker mi države v večini po komunistih vsiljenih aspektov, sploh nočemo imeti. Nočemo, na primer, da nam država predpisuje kdo sme in kdo ne sme delati toliko ur, kolikor se je, po majhnosti svojega uma in praznosti svoje duše izmislil komunistični aparatčik oz. kompartijski politkomisar!".

Kajti "ljudje" so nezadovoljni s stanjem in naravnost insistirajo na spremembah, hrepenijo po spremembi in normalnosti, kot Sahara po dežju in vodi. Ker pa to kar počneš ti in tvoja komunistična kamarilja, niso spremembe v pravo smer, v smer vašega odhoda na smetišče zgodovine in predvsem odprave komunističnega zla, zla ropanja in kraje s pomočjo državne prisile, zla nasilnega uravnavanja v bedi za večji del plebsa, medtem ko kamarilja in njeni maziljeni vazali in drugi benefitorji uprizarjajo zemonsko-kartelne klepto orgije nad poprej od plebsa nasilno in ekstremistično presežno zaseženimi penezi, tako presežno, da se sez vrha Forbsove lestvice davčne bede niti za mikron ne premaknemo že dve desetletji odkar nas merijo. (Vi pa kot vulkan bruhate vedno nove davke in paradavke in podobne rdeče omejitve in ovire in butalizme.)

Ker pa to kar predlagate ti in tvoja rdeče-talibanska kamarilja niso spremembe v smeri odprave komunističnega boljševiško-mafijskega zla, ampak spremembe, ki naj zagotovijo dovajanje kisika v valilnico tega zla, ter zagotavljanje finančne podstati za komunistična, po state-capture mehanizmu podprta zlodela, ljudje še premalo odločno nasprotujejo tem tvojim "spremembam". Sramotno premalo, sramotno preveč potihem, sramotno reaktivno namesto proaktivno, sramotno neodločno in neartikulirano.

Tvoje "spremembe", tovariš Borut, so predlagane zato, da se ne bi bognedaj kaj spremenilo in da bi še naprej, če je možno milijon let, v Sloveniji cvetel Socijalizem dva pika nula z nazi-soc neprostotržnim podmiznim kartelo-orgijanjem in kar je še tovrstnih tekovin. Hvala vam za takšne "spremembe". 

In ader wordz - folk ti je sramežljivo pokazal sredinca in razsodil: "Overruled ! Go home, comrade Borut, go home, party is over!"

PS

In ja, rešitev se lahko začne tudi z eliminacijo te vlade. Korak bi bol vsekakor v pravo smer. Zato le pogumno, odstopite in se iz politike vsi po vrsti prostovojno umaknite. Bolje tako, kot pa da zamudiš kot tvoj frend Ghadafi. Vidi njega zdaj. Tolk je zabredel, da lahko samo še zbeži. Ako ga ne najdejo, seveda.

Link

Ni komentarjev: