ponedeljek, 25. april 2011

1188148 - še celo Boscarol je nasedel kleptokamarilji in nekaj lapa o "dobri pokojninski reformi"

Mislim da dela Boscarol veliko napako, ko se udeležuje teh N571-H572 rokokriljenj, ki v recentnih nekaj tednov potekajo vse po enakom butalsko-rdečetožnem vzorcu. "Vlada je nepopularna, pa eto niti [dobre] reforme nea morjo skoz". Auuuuu!

Kakšne dobre reforme bogvasnimarad? 

In tu pokaže Boscarol dvoje: (1) Da so vse ženske v bistvu tak kot moški pač radodajke, oprosti Boscarol tudi ti si slovenski razumnik, hehe in (2) Da vsak vrč gre po vodo dokler se ne razbije, vsak Boscarol pa komentira zadeve v javnem političnem diskurzu, dokler ne trči v meje svojega neznanja oz limita sposobnosti oz. v svojo zanikrno površnost.

Rezultat? Rezultat je nadaljevanje zablod, povečini sicer dobronamerne, slovenske intelektualne in gospodarske elite, ki poleg trenutkov silne emotivne senzibilnosti na nazi-interesno in posledične slepote, dela kot vidimo tudi druge neodpustljive in za nacijo smrtno nevarne napake. Boscarol se je očitno, spričo svoje mesenosti homosapiensofske, ker mu valda godi da ga falanga N571-H572 časti sez komplimentom, da je umen in da ima kaj za povedat, hehe, ujel v past doriangreyevstva, namesto da tu pa tam kakšno vabilo vljudno zavrne in reče: "Hvala ne bi, ker nisem dovolj premislil to slovenistansko komunajzer-ponzi-pokojninsko godljo.

Intak naš Boscarol skupaj sez komunajzari stori oriđinalni greh pa eto izreče tudi on: "Škoda, da je pokojninska reforma zavrnjena, saj ni idealna, je pa v pravo smer"

Kero pravo smer jebotealah, gospod površni Boscarol? Kero pravo smer?

Trenutno ponzishemsko ureditev krasijo naslednja komunistična klepto-zlodela:

1. Reket navzgor neomejen, rente navzgor nepošteno nizko omejene in se po zakonu programirano še postopno nižajo.
2. Maziljenci masovno nič ne kontribuirali, a črpajo. 
3. Neki neznani maziljenci so odvezani kontribuiranja (Glede na povprečje plač se na PAYG konto misteriozno steka 1,6 mlrd manj kot se bi moralo. Par brezzobih pesekof tu pa tam o tem laja, ma komunajzer lopovska ponzi karavana piči dalje.
4. Iz PAYG se bivšim aktivnim v času socializma ena pika nula, izplačuje bistveno več kot jim ge primerjajoč njihove revalorizirane nekdanje bedne kontribucije z današnjimi kontribucijami in potem enako primerjanimi rentami. Skratka, komunajzer nateg, ker se socialo podtakne v PAYG in to kot tak, da se ji reče kar pokojnina. WTF? Posledica - agitprop nayeg, češ proračun posoja pkojninskemu kontu in ne obratno. Zvito, ni kaj. in lopovsko, seveda. Tipično komunistično, takorekoč.
5. Upokojimo se tak, da za "polno pokojnino" delamo 40 let in smo stari 60 let, ženske celo 58.

Novi predlog je v vseh točkah enak, le točko 5 in posledično v totalu do smrti počrpano rento se spremeni tak da:

- Kontribuiramo 5 let dlje in črpamo 5 let manj. Pri ljudeh, katerih navzgor nemejeni harač daleč presega celo rento, kaj šele potrebno mesečno kontribucijo, se zgodi neznano velika kraja. Recimo Colarič bo v 5-ih letih prisilno kontribuiral več za 660 tisoč EUR, počrpal manj za 100 tisoč. Do tu ima Colarič od novega sistema že 760 taužent škode. Ker se mu pa bodo nova pravila aplicirala še na vse dotedanje kontribucije in ker se bo renta še naprej programirano nižala, bo škoda tendirala nekam kje preko 800 tisoč.

Povprečnemu bodo na enak način ukradli minimalno 100k.

Kaj je zdaj tu "v pravo smer"? 
Disruptivni rop v višini od 100 do 800+k po glavi Janeza Slehernika?
A je morda v pravo smer to, da bomo z novim zakonom zamedli sledi lopovluka izvršenega nad presežki v PAYG v recentnih 20 letih?

Je morda v pravo smer to, da arogantno grožnjo komunistične lopovske klike, češ, raje vzemite to, kot pa da vam mi lopovi v roku 20 let , zlasti pa čez 20 let ko v pokoj štarta generacija 1991, sistem sesujemo pa sploh ne dobite pokojnine. Ampak.... eeee...kaj že...eeee...socialo, ki se ji reče ...eee... "total na nizek nivo vsem uravnana univerzalno bedna socialna pomoč v višini 200 EUR...komunajzarski UTD, takorekoč, hehe"...

...torej, ali je morda v pravo smer, da se te grožnje ustrašimo in rečemo :"...jooojte, tolovajriši, ne nam tega narediti, saj bomo pridkano plačevali čedalje višji navzgor neomejen reket, pa še ene tote ostale stebre nam prosimo lepo dajte še povrhu nekak vsiliti, vi nam pa čez 20 let izplačajte totih 200 ojrotof, sam pohlevno in ponižno vas prosimo, dajte to imenovat "polna pokojnina", ker nas bo sram pred otroci in vnuki, če se bo govorilo, da smo na socialni pomoči", heheeeee, pizdeki!

A zato je "v pravo smer".

Moj kurac je v pravo smer. Na takšno grožnjo iztegnem jaz sredinca in komunajzarom zabrusim: "Sikter lopovi! Naj toti vaš smrdljivi komunajzer roparsko-reketarski sistem kar lepo propade tu in zdaj, alpa skrahira čez 20 let". Jaz bom to počakal, državo zaradi reketiranja in neizvršitve obveznosti tožil, tžbo zaradi "nerazumno dolgega sojenja" čimbolj hitro spravil v Bruselj, tam pa potem pokasiral in to če se da tak da mi vrnejo kar vse kar so mi navzgor neomejeno zasegali. Jebiga - pogodba se razklene, ke država ni spoštovala svojih obveznosti. Če bo šlo. Če ne, pa ništa. Satisfakcija mi bodo dve stvari, (1)da je komunajzer ponzi-shema skrahirala in (2) da sem v Bryslju tožbo proti fašistični-mafijski državi dobil.
Za pokojnino si pa itak že leta dajam na stran mimo tega roparskega nategunjenja. In bi dal na stran še par meljončkof, če mi jih komunisti ne bi grobo zasegli.

In ader vordz - če bi sprejel in podprl novi predlog bi to pomenilo samo to, da bom pomagal dalj časa na življenju vzdrževati komunajzer zločinsko roparsko shemo in celoten komunajzer sistem. Sikter!

PS

Boscarol, jebi se, pizdek površni!

Link

Ni komentarjev: