ponedeljek, 18. april 2011

1177880 - ko je celo Makedonija naprednejša država

[ahafne]
Prvega HTC-ja kupil 2007, od takrat nisem menjal znamke...dela BP

Prvega HTC-ja kupil 2007, ekran se "razlil" kar sam od sebe...pride iPhone...dela BP...z neproblematičnimi samodejnimi brezplačnimi nadgradjami drži vrednost...uporabljam že skoraj 4 leta istega, prej pa menjal dve Nokiji na leto....Pricelesss. Za vse drugo pa uporabljam mastercard. BTW, srali so neki o vgrajeni bateriji v iPhone. Ne vem no, meni dela že četrto leto, prej sem pa za Nokije kupoval baterijo kar skupaj s telefonom pa še enkrat vmes.

Tako, kot je Wintel PC za drkađije, ki večji del delovnega dne imajo čas čakati na Microsoftove nadgradnje, sama produktivnost jim je pa španska vas, hehe, tako so tudi hateceji in gugloti pač za drkađije, ki se hvalijo, da njihov ima 5 megapikslof in sedem rež za nekšne spominske kartice, kot bi z vgrajenimi 64 gigabajti bilo kaj narobe, hehe. Nokije pa sploh ne vem več za koga so. Za redneck pizdeke, ki vsakič ko jo zamenjajo (dvakrat na leto tipično, sez podpisom nove pogodbe za 24 mesecev pri Mobitelu) pretipkajo cel imenik, ker Nokiji sinhronizacija ne dela zdaj iz enega zdaj iz drugega razloga, I guess.

Žal mi je jebiga, da živim v državi, kjer je najbolj indikativen podatek, da ne obstaja ne iPhone, ne iTunes Store, ne Apple Store, ne Microsoft Online, ne marsikatera svetovno povsod prisotna storitev, y bogamy vključujoč jebeni Nintendo Store. 

Ker smo pač nekšna obskurna vukojebinska izjema vaških posebnežev Susak stajl ki ji rulajo nekšni SAZAS karteli.

Izjema čisto v vsemu. Od tega kar sem naštel, do tega da kontra celem svetu ne obsojamo komunizma in odlikujemo šefe komunističnih političnih policij, do tega, da kontra celi Evropi nismo z oblasti odjebali komuniste in iz države odjebali komunajzerizem, do tega, da se nas čedalje bolj izogibajo tuji investitorji, ker nimamo poguma uvesti in imeti prosti trg v ničemer, od blaga in storitev do idej in ideologij in do tega, da smo takšna umska sirotinja, da mirno prenašamo, da nam boljševiki nabijajo največje harače in paraharače na svetu in jih povrhu čedaljo bolj strastno volimo. 

Pač, primitivna ne-iPhone roftarska dežela, ki se jo normalnost izogiba, hehe. Jebiga, takle mamo. In mejk no mistejk, vsa naša nenormalnost in obskurnost je posledica nazi-interesnega orgijanja komunističnega gospodarsko-ksenofobnega kartela. Ni Tier 1 operaterja - ni Iphone, ni Tier 1 banke - ni tujih investitorjev, ni....

...v enem stavku - Edina dežela v Evropi, ki nima iPhone press. 

Še fakin Makedonija ga ima, nakvljub temu, da še vedno velja - jebeš državo, ki ji je Albanija Zapad. 

PS

Nam bi bilo najbolje, če bi Makedoniji, ki je še vedno ne-NATO dežela, napovedali vojno, potem se bi vsi naši vojaki usedli v Valuke in Patrije, ter sez seboj vzeli svoje patetične hateceje in nokije in spizdili do severne meje, tam se pa predali, hehe.

Link

Ni komentarjev: