ponedeljek, 4. april 2011

1161580 - še naši nekdanji sodržavljani imajo krajšo lajtngo

[prerok]
Samo za nepartijce dobrih živcev: www.youtube.com/watc...w3CgQns3eo
Za tiste, ki prepočasi slišijo pa: www.kovach.rs/Direkt...lyric.html

Hehe. Nema zajebancije sez Eskimi "tamo dole južno".

Oni vedo dobro, mona, kaj je banda rdeča in kaj vse je zagrešila banda rdečih storilcev sez rdečega planeta.
Normalno! Saj niso pohlevnizirani dobrosrčni navni Slovenci. Naši "crveni" so iz Slovenije naredili pribežališče še za vse južnjaške rdeče talibane. Slovenija - poslednji pijemont komunizma na evropskem kontinentu. Tovariš Žižek pa novi ideolog in ikona rdečih talibanov.

Ko je Slobo dihal svoje zadnje minute na oblasti, se mi je za večno v um zarisala slika onega študenta, ki je tekel tam pred skupščino Juge in z blaženim izrazom na obrazu vzklikal: "Gotov je! Gotov je...!"

Ko so pa v Ljubljani semuljičevske ulicotacaške falange pivcev domaćega naziinteresnega šrotarskega piva in manekenov za rdeče plastične telovnike, za sabo tam za Bežigradom pustila nekaj deset taužent čisto novih neodpakiranih in neuporabljenih plastičnih telovnikov, ker tistih stotin tisočev folka pač ni bilo od nikoder, ( hvala kurcu vsaj to!), hehe, tista raja, ki je bila, pa protestirala ravno v nasprotno smer od beograjske - protestirala proti opoziciji (SIC!), sem hkrati bil vesel, ker jih je tak malo in hkrati bil silno potrt in razočaran.

Jebenti, kaj je sez nami, da mi edini v vsej Evropi na ravni kolektiviteta ne štekamo kam spada rdeča klepto banda, katere doktrina je odkrito lopovska, roparska ter eksprorijaciji s pomočjo state capture mehanizma zavezana. 

In razočaran, da naša protirdeča raja nima dovolj potentnosti in hudokurčnosti iti na ulice in jim tak kot beograjska oddati jasno sporočilo, da nam je dost in bi radi tudi mi vzklikali "konc je z njimi, konc je komunističnega sranja in devastacije!". Kaj so toti Eskimi tam doli južno boljši od nas, jebenti!?

Link

Ni komentarjev: