ponedeljek, 25. april 2011

1187572 - kaj bi uboge Kubance dotolklo še bolj od Castrove revolucije

Kubancem je bolje, da čimprej sprejmejo roko tovarišev iz Kitaja, bodo vsaj teoretično lahko od Kitajcef dobili posle, ki jih Ameri sicer podeljujejo Kitajcem. Šifra "skrajšajmo dobavne roke press. Takorekoč, oni pregovorni "đast in tajm" postane "đast in fakin tenđibli šorter tajm". Cena? Prava sitnica. V vseh komunajzerizmih dela folk za par pesti riža, alpa za burek na dan. Isti kurac press.

Kajti, če to hitro ne sprejmejo, jim utegne pomoč ponuditi Severna Koreja, alpa celo Slovenija.

PS

Čeprav komunajzer partije inu El Comandanteja seveda ne maram, imam kubanski folk pa zelo rad, zlasti čikas so se me posebej dotaknile, hehe. Zato jim takšne nesreče, da bi jih obiskal tvariš Tretjerazrednič sez KGB triom Buena Vista Clepto Fantasticus Carniolus seveda nea prvoščim. Niso se še opasuljili od obiska komunajzara Mesića, obisk Tretjerazredniča bi jih pa povsem dotolkel, jebenti.

Si predstavjamo, da jim naši predlagajo recimo toti naš model izgradnje kubanskega avtocestnega križa sez cestninjenjem na devet taužent čezcestnih komunajzer kgb-udba-gestapo ćekpoint barikadah. 100 let bi trajala gradnja 400 km AC, 10 meljard ojrof in uveden Socializem 2.0 prođekt Carniolus Perpetum Communistae. To bi kubansko ljucvo dotolklo bolj temeljito kot koze in ošpice, ki so jih tja zanesli konkistadorji.

Link

Ni komentarjev: