sobota, 30. april 2011

1193242 - joj prejoj, tovariš Zalar grozi, da bi s padcem pokojninske "reforme" morali počistiti javnosektorski sinekurni gnoj

Kako se oglašajo in sikajo svoj strup vse te komunistične kače.
In kako se samodezauvirajo, da so fašisti.
In kako jim po nesreči uide medvrstičje, ki pravi : "Velika množica sinekurčnih pizdekof, ki visijo na državni sisi so plačani volivci Kompartije oz. ne vem kak ji zdaj rečejo, "Organzacja" al neki tacega, je povsem nepotrebna in je tam zato, ker ropamo colariče in inženirje in vse, ki prejemajo več kot povprečno plačo, s tem pa fujtramo svoje plačane volivce - čiste zajedalce".

E pa hvala kurcu, da jih boste odpustili ko vaša zločinska namera, ki ji rečete "reforma" pade, to je še en dodatni razlog, da gremo na referendum in vašo lopovsko namero preprečimo. Morda bomo imeli srečo, pa fentamo dve muhi sez enim glasovanjem, hehe.

Banda fašistična! Ustrahujete svoje maziljence, ne poveste jim pa seveda, da boste tudi njih grobo oropali.

Mejk no mistejk, dragi moji forumaši, mene sikanje komunistično-fašističnih kač nič ne preseneča, niti me ne razburja. Jaz to od komunajzer-fašističnih kač pričakujem.

To, kar mene iritira, je obnašanje novinarjev in to ne samo militarističnega krila oz. samih pripadnikov udarne rdeče falange N571-H572, pač pa vseh žurnalistov, ki jim srček očitno po defaultu in no-matter-what tolče levosučno in so zdaj bodisi iz central svojih kompartijskih derivatnih strank dobili namig, da naj na veliko drukajo za reformo, bodisi so pač pizdeki, ki svoja pisanja začenjajo sez: "Sem za levico...levica bi morala...levica bi za svojo zmago lahko...", itd.. 

Iz česar je razvidno, da so fanatiki, ki preprosto menijo da država brez levice ne sme obstajati in da je smrdljivo lopovsko antinarodno aspiracijo fašistične klike treba nujno podpreti in za potrebe kontinuitete socializma dva pika nula uveljaviti, ker pač oni to kliko pojmujejo za "levico", kot da je levica neki dobrega in ne le klika z lopovsko doktrino ekspropriajcije prihodkov/premoženja. Kot da je kaj narobe z državami kjer levice sploh ni, ampak imajo recimo demokrate in republikance. In kot da druge rešitve pokojninske reforme mimo predloga fašistične roparske kamarilje ni in ne more biti.

Če bi mi premogli kakšnega novinarja, ki mu srček ne bi tiktakal apriorno levosučno, bi se ta lotil pisanja teksta, ki se začne tak:

"Ne, prevaranti kao-levičarski, vi ki ste izvedli klasični "state capture" in zdaj tu srdito opletate s svojimi kačjimi jeziki, vaš predlog ni edini, tak kakršen je, ni sprejemljiv, če bi pa bil tak pa tak (nemaliciozen in neroparski in strogo neideološko in neizkoriščevalsko naravnan) da ne krade ljudem za nazaj in da odpravi komunistične rentarsko-nasilnouravnilovske relikte (y bogamy delikte tudi, hehe) bi pa lahko bil sprejemljiv."

Ne, naši novinarji nimajo pojma o čem pišejo, ma, ker so to lopovščino predlagali NjihoviSvoji oz. "bojda-levi-bojda-na-sredinski" in novinar v SLO je valda lahko v svojem jedrnem bistvu tam onkraj zadnje intimne barijere, v srcu srca, izključno levi, oni zdaj v čedalje večjem številu nerezonsko drukajo za predlog NjihovihSvojih. 

Čeprav je to tudi njim v osebno škodo, kajti tudi njih bodo oropali. Ma, jebite se dudeki, novinarski! Delajte kar hočete in morda vam dovolj folka uspe nategniti in tudi uspete izglasovati rop vseh časov in abolicijo strašnih roparskih pohodov zemonskih ter inih kartelnih klanov iz recentnih 20 let. Sam, ne se potem čuditi, da ta dežela drvi nekontrolirano v gospodarski prepad in socialni in moralni razkroj, vi ji pa z ohranjanjem komunističnih rentarskih in nasilnouravnilovskih in roparskih svinjarij, pač pomagate pospešiti v prepad.

Komunist drugo kot neskončno se ukvarjati s shemami nasilne eksproprijacije pa deljenja, kjer se seveda vrstni red sestavi tak, da so na vrhu njihovi maziljenci in njihove bratovščine, folk pa vedno najeba, ne zna. Žurnalisti jim pa asistirate. Fajn, potem ne krilite sez ročičkama in se nam patetično ne pačite, češ zakaj ni prihodkov, zkaj so povsod krizo ustavili, Slovenija pa v prostem padcu tone. 

Ni jih zato, ker se vi in vaša domnevno leva, v bistvu pa fašistično-komunistična klika, greste še naprej in še bolj vneto maziljenje zajedalstva in penaliziranje ustvarjanja. Eto zakaj, pizdeki zagamani hinavski! Kaj, a mislite, da bodo prihodkovni evri in nove vrednosti izrasle na kurcu tretjerazrednega sluzoidnega hohštplerja, ki se v đakuziju vozi v fakin irelevantno Bosno? Alpa na kurcu prejemnika "borčevske" navzgor neomejene pokojnine izplačane vnukom VašihSvojih ikon? Alpa na kurcu nepotrebnega sinekurnega pizdeka visečega na državni sisi?

A tudi doma tak vzpodbujate lenega otroka, da naj sedi pred tivu in se udeleži vseh zabav ter si dela in zaposlitve sploh naj ne išče, od pridnega, ki pa ta čas dela, pa potem prisilno vzamete in date lenemu...eee...ker je tak lepo med brati in sestrami...eeee...kako da kažem, pravičnost in egalitarnost na komunistični način?

Ježek je že davno rekel - "Človek ni eden človeka sta dva...eden dela drug pa ..." in vas žurnalistov, ki delate opičje prevalje ter drukate v podporo zajedanju in ropanju ustvarjalcev, je pa očitno v SLO kot listja in trave. Vi kar dajte, bomo videli do kdaj bo tak šlo. In ne nam slikati in podtikati krivdo, češ "sistem se bo zrušil". E pa naj se satanska kradljiva shema kar zruši, jaz in večina državljanov, ki prihoduje iz dela, od nje imamo samo čedalje več škode. 

Vi se raje kot s prstokazanjem na kao armageddon, ki ga bo povzročila neposredna demokracija, zamislite nad svojim grehom. Vi drukate za ohranjanje komunajzerizma, zaradi katerega se bo država zrušila. Kako pa kaj ta greh, dudeki? In nam v prajm tam na TiVu uštimate tovariša Brkaća, da nam, ki smo proti ohranjanju rentarskega komunajzerizma, ki bo državo, deželo in nacijo zrušil v blato bede, očita, da mi rušimo državo. Ogabno, arogantno in cinično!

In še to - slovenske ekstremne rdeče fašiste poslej zelo motijo referendumi. 

Zanima me, od kod komunajzer-fašistom in njihovim novinarskim lakajem osnova za prepričanje, da bi ukinitev oz. minimiziranje, oz. otežitev možnosti narodovega neposrednega demokratičnega odločanja, bila v njihovo korist? 

Kaj, a še vedno mislijo da bodo oni večna oblast, ki so ji referendumi lahko samo v napoto? Kaj pa če bodo nekega dne sami potrebovali zaščito od nekih drugih fašistov drugačne politprovinijence, z zločinskim roparskim načrtom v proceduri, kakršne je ta njihov zdaj? A? kaj boste pa takrat, gospoda žurnalisti in tovariši komunisti? Pisali novo pismo v tujino? Da vam tujina vrne "demokratične komuniste na oblast"? Buuuhaha!

In ja, vsakega žurnalista, ki v teh za nacijo usodnih časih, spričo sovje ideološke slepote in navijaštva, zamudi priložnost pošteno javnosti povedati kako izgleda poštena neroparska reforma in hkrati nerezonsko druka za roparski zločinski načrt komunistov-fašistov, je lahko samo sram. Alpa naj vsaj odkrito pošteno pove - sem komunist-fašist ali pro-komunistfašist in mi rop nacije paše, ker se imam za benefitorja zajedalskega rentarskega sistema.

Link

Ni komentarjev: