sreda, 27. april 2011

1189714 - ker tudi v ZDA včasih kaj ne funkcionira najbolje, bi po mnenju forumskih rdečuharjev morali kar kopirati S. Korejo

In ader wordz, ker so v Ju Es of Ej nekšne pizdarije, nam ne preostane drugo, kot da nam še naprej vladajo komunisti ter da komunajzerizem-fašizem-nazi-neosocializem še poglobimo. 

Uvesti je treba UTD, UTP, UTSP,...nejmit UTx in vobče vse slovenske državljane uravnati v enaki bedi na cca 250 EUR na mesec. Ako ide. Ako ne, može bre i na manje. In zopet pričeti peti komunistične borbene.

To sicer vam komunajzer-matajom ni jasno, a to implicira med drugim prej ali slej uvedbo delovne obveznosti, ker v deželi komunistične UTx ne vidim kako bo kdo motiviran delat, razen na način kakor to poteka v zaporu ali komunističnih gulagih. In neke vrste komunistični gulag mi že smo, če nam pa 60+% rezultatov dela prisilno odvzamejo. Do gulagovega rezultata ni daleč. Tam sicer, ko odštejemo hrano in oblačila in "stroške upravljanja", odvzamejo cca preostalih 70%, ma to niti ni tako drastična razlika, kali je, hehe.

Glede totega tvojega čislanega "nadzora sez strani države", tvoje rokokriljenje razumem tak, da je poleg spletnih očes, treba, čimpreje, toto našo prelepo vsemogočno fašistično državico, v rokah tovarišev komunistof kakopak, ponovno opremiti še sez bufetskimi očmi, uličnimi očmi, avtocestnimi satelitskimi očmi in vobče je treba na inštitutu Jožefa Štefana puknati veliko penezof, da se malo razišče, kali se bi dalo kako preprečiti "sovražni govor" že na ravni nespodobne misli.( "sovražni govor" - to je tisto, ko en omalovažuje "našega" komandatna Staneta recimo in "na zlonameren način izpostavlja" njegove morilske podvige pri pobijanju družin vred sez štiritelniki)

PS 

Skratka, fakin deja vu, majkemugaspalim. Evo včeraj na prvi večji komunajzer pasji procesiji v tem letu, tovariš Brkać spregovori, ne le odkrito in arogantno kakor vedno, pač pa tudi v pristnem in pravoverno čistem dijalektu kompartije na ravni leta 1955: "...nas bo iz krize popeljal naš tovariš Turk, ki ima še vedno ugled...bla...bla...bla..." (Ugled? Kje že? V kompartiji? Med Brkaćevimi zombiji, ki so nam ga poleg repetov nekak uspeli nastaviti, čeprav je v prvem krogu imel podporo le 14% volivcev? Buuuuuuuuuhahaha!). In je tov. Brkać včeraj podelil nagrade zaslužnim: tov. Repetu in podobnim Kompartiji zvestim režimskim lakajem, etc... Fuj!

PPS

Komunisteki, dajte si ga že enkrat izdrkat na tote odkrito antikomunistične ZeDeA, ampak tako da vam med ejakulacijo ne šprica po meni, in dojeti, da konkretno mene recimo, boli kurac, tako za vas, kot za ameriške ali kakšne druge fašiste. Fašist je fašist, najslabši je pa seveda slovenski komunist-fašist-nazi-neosocialist-mafioz...eee...s ez umom na ravni običnega vaškega kurjega tatu. V teh dneh smo tisti, ki smo te komunajzer mafijske pizdune brali kot odprto knjigo že davno, od insajderja in staroste pro-komunajzerizma, po nekšnem čudežu osebnega razodetja vzpodbujenega po zeleni luči iz Murgelj, izvedeli, da so sedanji rdeči KGB oblastniki, ki vladajo bojda v enaki maniri kot Z Kompartija (hehe, kako presenetljivo da derivati kompartije vladajo kot kompartija) nekšne mafijske beštije, "ki jemajo svoja notranja pravila, po katerih, če jih prekršiš, je kazen smrt", tako vsaj se je oni dan o NjegovihSvojih naciji izpovedal tovariš Bućkar.

Link

Ni komentarjev: