nedelja, 24. april 2011

1187140 - tudi tovarišica Diklićeva je zamudila izjemno priložnost, da bi bila tiho, in privlekla še en "nov obraz"

Torej smo dočakali...

... Dejanje drugo - nadaljevanje Murglbabinega karbarizma: Med velikonočnim delopustjem naj Spomenka drži tempo tak, da pozicionira povsem nov komunajzarski obraz. Ker jim je Konkubinskaja že davno diskreditirana. Ker so bullmastifi pasma s karakterjem. 

Komunajzari kar naprej šutajo "nove obraze".

Ob tem me je malo strah, jebenti, mislim si, samo, da mi mojo Katko partizanko kakšna komunajzer uš ne zapelje. Da ji ne pošljejo kakšnega pizdeka, ki je lep ko greh, jebenti, ki jo bo našuntal, da naj gre en mandat za notranjo ministrco, pol bo lahko vreme napovedovala na nacionalki, pa to pa to. Evo recimo, oni pizdek od Dimiceve mi je sumljiv do amena.

Stej tjund. Sledi dejanje tretje: Tovariš Bučkar za 27. četrtega bodisi pozicionira še kakšen obraz, ali pa pove, da Spomenkin predlog podpira, kanede, alpa naciji razodene, da ima Murglbaba prav, da je Janša in to orožje znak, da je Slovenija zašla s prave poti, alpa vse to skupaj.

No, potem bo tovarš Tretjerazrednič v nagovoru za komunistični praznik, naciji uprizoril lekcijo, kjer bo zaokrožil prvi val, pa bo sral da je komunistični nateg sez "pokojninam" nuja, ker se njim komunistom drugač zruši njihov zajedalsko-roparski sistem, auuuuuuuuch, pa da rabimo nove obraze komunističnih "poštenjakov", pa da je Janša zdrahar, ker se neki buni da so mu napakirali Patrio, namesto da se sam prostovoljno javi v zavodu "Dob" pri Mirni, v nazi-interesu takorekoč, itd...

Stej tjund, nacija moja, komunistična ofenziva se je začela in bo trajala do tiste oktobrske nedelje leta 2012, ko bo tovariš Miheljak še tik pred objavo da je zmagal Janša sez 75% glasov, naciji razodeval, da imajo Boljševiki navkljub negativni kampanji grdih Janševikov ogromno prednost, saj da je Ufužinama in Učrnučama Leva-NaSredinska dobila večino in to ornk, pa Katarinca je v Šiški dobila dva glasova več k leta 2008, se pravi tri, Borut pa v Postojni rasturil.

Naslednjega dne bo tovariš Marcel v oddajo povabil tovariša Markeša , ki se bo toliko napenjal da pojasni da je "disciplinirani korpus desničarske redneckovske kontrarevolucionarne petokolonaške reakcije" ves prišel na volitve, ker je general Glanzkopf tak podtalno in zarotniško kakopak konspirativno ukazal, na intelektualno napredni in sproščeni levici, pa seveda te grde discipline ni bilo, pa je spet podbacila urbana Slovenija, češ da so eni zaradi slabega vremena (Leta 2004 je bilo krivo lepo vreme, 2012 bo krivo slabo vreme, hehe) raje brali Dostojevskega, kot pa šli volit, pa sral bo, da tak je to pri pravih intelektualnih demokratih, ki nimajo šanse proti fanatičnim redneck pizdekom, itd...hehe

Link

Ni komentarjev: