torek, 26. april 2011

1188762 - švicarski pacient nadaljuje s svojimi perfidnimi akcijami

[donleo]
nakladanje... dajte raje pisat o tistih trezorjih, ki so jih 3 dni pljačkali

Kučan pa "pozabil" ugotoviti, da je ravno to afera vseh afer. hehe.

PS

"Boghve" kdo je tam lomastil tolko časa kolikor je hotel, v miru in "boghve" kogha je jeskau...eeeee.....nooooooooooot!

PPS 

Tudi tovariš Bućkar je takrat bil tiho kot guzica. No, sedaj se je i pa opogumil (Murglbaba dal zeleno luč pa se eto sme jezikat) in je "sedanjo" oblast proglasil za mafijsko. Olalaaaaaa, Monsieur Butjkarrrrr! Kar je drugače in res in očitno in sez Lune s prostim okam vidno, ma jebiga ni nič novega. In povrhu še to, da to ni nikšna sedanja, pač pa večna kontinuitetna 20@45-letna oblast. Kučanova. In Bućkarova in Sperminkina tudi. Kajti tedva imata celo štorjo o tem zakaj sta oblast izročila nazaj v roke "onim, ki znajo vladati".

Tovariš Murglbaba pa včeraj na prvi večji pasji procesiji rdečih zombijev v pomladnem turnusu, meni nič Katki tič bruhne vun, da sez totimi politiki, ki so f parlamentu ta moment, nea bo sreče, ker nea korakajo po poti kompartijske Osankarice. Skratka, če seštejemo kar sta povedala oba vrhovna duhovna, plus kar sta zrecitirala Sperminka in Janez-po-glavi-stanovnika, gre najnovejša komunistična borbena tak: Oblast trenutna je mafijska, a tudi vsi drugi v parlementu niso nič prida, ker žnjimi sreče za narod nea bo, potrebni so "novi", kako da kažem eeeee, stari rdeči obrazi, nikakor pa ne beli, ker notre smrdijo, saj rušijo bojda-da-predstavnike Naroda (to je valda imel v mislih Tretjeazredniča) inu se drznejo NjihovegaSvojega komandanta drgač mas-morilskega psihopata, blatiti. Skrunili mu Tekovine Lik in Delo. Takorekoč v seštevku.

Skratka, toti rdeči reperski kvartet premetavle sicer povsem znano in zelo staro pesem kompartije, le da so vpeljali nove zelo dramatične poudarke, da naredijo dramatičen diparćer in čipreje ustvarijo čimvečjo distanco od dilda, koke, redbulla, štrumfpantlnof, thalarjenja, zemonarjenja, preplačanih odvetnikov na renti, itd... lahko bi našteval letni dan dopoldne. 

Dramatika je jebena, saj kompartija oz Z Organzacja prvič gre tvegati s tako močnimi kvalifikacijami v katerih rdečo, NjihovoSvojo BojdaLevoBojdaNaSredinsko oblast gre proglasiti za M A F I J O. In v isti sapi reči, da tota mafija ima nekšen notranji red, katerega če ne ubogaš je kazen smrt. Opabatooooooooooo! Ata Bućkar že ve. For, it tejkz uan to nou uan, hehe, takorekoč, kakor radi porečejo Eskimi, kanede.

Dramatika je jebena tudi zato, ker vrhovni duhoven Vesoljne Cerkve KURAC in ćermen Velike Lože centralne murgljske prelature z eno potezo že na prvi pasji procesiji toletnega turnusa diskardira in grobo celo škartira vse svoje komsomolce, ma seveda da v paketu sez opozicijo. Naložil tovariš Uon na lopato, dvignil pokrov in jih zabrisal v smeti.

Tovariš On ima seveda prav - cel sedanji parlament sez bližnjo in daljno okolico, Sloveniji ne bo prinesel nobene sreče, ravno nasprotno, prinesel bo še več nesreče. Ma tovariš On seveda ni zmožen iti tako daleč, da bi še sebe in bućkarje in sperminčice in brkaće-drkaće vštel med nevarne toksične smeti, ki Sloveniji prinašajo samo trpljenje in nesrečo. 

Zato mu to moramo nekak, čimbolj nazorno, drugi povedati. Najkrajše povedano: Šuti Kučko! Šuti in pohajkuj tiho po svojih pasjih procesijah, ma ne si tja naročat N571-H572 agitpropofcef, da te kao slučajno povprašajo kaj je te Kranjcem delati. In četudi ti kakšen efdevejefski oné, nadebudnež takorekoč, pristopi in te vpraša za mnenje, bodi dec in reci: Ne, ne, nikakršnih izjav nea dajam, sem star prdec, ki gonim svojo nostalgijo po rdečih pomladih svojih in to je fse. Tak kot se je Forrest Gump nekoč na vprašanje zakaj teče rekel, da ni nikakršnega posebnega pomena v tem, nikakršnega višjega smotra, sam teči se mu je hotelo. Četudi efdeve nadebudnež vidi višji smoter celo takrat ko tovariš Uon gre srat.

E to bi rad videl, to bi Sloveniji pa res pomagalo. A tega ne bom doživel. Pa tak fino je kazalo, ko je tovariš Kim Il Đong Il Ku Il Sung Il Ćan Il nešto slično, jebemliga, rekel: "Nimam rešitve, to sem imel včasih ko sem bil še odgovoren politik". Ajd dobro, malo se je še samohvalil, ma poanta je, da ni hotel recitirati rešitve lačnemu ušesu nadebundih in nedojebanih efdevejefcef, ki jim srčki hrepenijo po "rešitvah tovariša Njega, njim najljubšega vožda".

Link

Ni komentarjev: