petek, 1. april 2011

1159339 - oksimoronska "evropska pot" za omejevanje italijanskih nakupov na Krasu

[icko30]
ps. V evropske poti najbrž ne boste našli poizkusite z libijsko.

Hehe. Evropska pot?! Ni evropske poti, če je cilj ksenofobno zapiranje in oviranje EU državljanov pri nakupu nepremičnin.
Davno sem že napisal, da smo se mi v EU prešvercali, da so naši komunajzari preostali EU podtaknili potemkinovsko komplajens fasado naše kao evropske miselnosti, v resnici smo pa mi v svojih praksah in zlasti uradni politiki do roba do kamor gre gospodarsko ksenofobni, diskriminatorno izolacionistični v vsem, kar pomeni, da smo povečini in v glavnem proti, da preostala EU pri nas prodaja brez ovir, pri nas nakupuje nepremičine brez ovir, pri nas investira brez ovir, pri nas kupuje naše "družinskosrebrne merkatorje in telekome" brez ovir.

Odtod tistih slavnih 9 butalskih pogojev za kupca Telekoma in zdaj tudi te obskurne zgodbe o Mercatorju.

Če bi presojali po tem kaj mi v kolektivitetu pod črto sešteto razmišljamo, bi mi iskreno morali sami zahtevati izključitev iz EU, da se lahko brez matranja s pozo politkorektnosti predamo radostim incestnega onegavljenja. Državo bi pa bilo najboljše preimenovati v Komunistična nazi-socialistična podmizno-kartelna plemenska skupnost Susak.

Komunistična miselnost ima do zasebne lastnine tako zblojeno spačen odnos, da si povprečni s komunizmom in nazi-socializmom kontaminiran slovenisstanski um domišlja, da je parcela onega našega rojaka Jorasa tam ob hrvaški meji, kar od nas vseh in ne njegova, parcele, ki jih kupujejo talijanski zasebniki pa kar od Italije in ker so prej bile od vseh nas in ne od onih zasebnikov na Krasu, ki so prodali, se naši pizdeki počutijo kar okradene. Ker njim je vse "naše". Socializem 2.0 jebiga.

Pred nekaj leti pride sodelavec v službo in na kavi razloži, da se mu je dan slabo začel, ker mu je nek someščan, lokalni furman s kombijem pozvonil pri vratih in stal neki nažirat, češ zakaj je na svojem priključku z dvorišča na asfalt do ceste položil pobarvane tlakovce, češ da njega to moti, čeprav se je kolega potrudil, da se ustavi natančno 70 cm od javne ceste naprej je pa dal asfalt, ker so menda takšni reguli. Ker mu je oni tipo hkrati pogodrnjal še čez par drugih sosedov, češ, da si je eden naredil leseno ograjo ob cesti, drug pa živo mejo iz cipres in da mora zdaj on voziti svoj kombi kot po zaprti globoki bob stezi, kar da je njemu fakin klavstrofobično in da je v prejšnjem režimu bilo bolje, ko teh kurčevih premožnežev ni bilo in je vse bilo odprto in brez meja. 

Kolega je rekel, da ga je vprašal, a je s tem hotel reči, da je vse bilo "od nas vseh", pa je oni menda agresivno odgovoril "ja, točno tako, bilo je od nas vseh", kar je mojemu kolegu odneslo pokrov motorja in ga je menda steral v kurac in mu razložil, da na svojem bo delal kar hoče, da mu naj nikdar več ne pozvoni, če pa ga kaj moti se naj obren na organe.

Ta sodrga EU ideje ne šteka in jo še manj zares iskreno sprejema, njim je vse še vedno naše in oni se še vedno borijo proti Taljanom, ki so za njih itakda vsi fašisti in črnosrajčniki. A seveda, če se bi kako dalo nekšno našo robo prodajat na taljanskem trgu, pa če bi Taljanci k nam hodili peneze trošit pa davke in prispevke plačevat, bi pa ta del EU zgodbe njim zelo pasal. Skratka mi bi v EU bili selektivno.

Kakšna EU, mi ne izpolnjujemo niti kriterijev za parlamentarno demokracijo s prostim trgom. Če so pa komunisti na oblasti, nasilna uravnilovka povsod, v parlaementu pa Kompartija zakamuflirana v nekaj derivatnih frakcij.

Link

Ni komentarjev: