četrtek, 21. april 2011

1183378 - eni komunajzarji se samooklicujejo za "liberalce"

[bigl]
Ej, Šamane, dokončnih rešitev ni in narava ne mara popolnosti. Ampak si mi potrdil tisto znano balkansko, ne o vsebini ampak o osebi. Plitvina Šaman. Res si jezen, hehe. Ti situacija zamegljuje sicer analitičen um, recimo. Mimogrede - sem liberalec:-). Menda sem lahko. Al moram bit social demokrat? Lep dan.

Ne, ti nisi liberalec, če ob komunistih na oblasti kriliš sez ročičkama in provokativno medvrstično sporočaš, da rešitve oz. alternative ni, češ "vsi shamani lapate - kje so vam pa rešitve?", oz. teatralno-izzivajoče sprašuješ, ka te je tu rešitef pubeci, pa še všeč ti ni koncept, da je žveplena kislina boljša izbira od komunajzer-fašistov.

Češ, ne veš po kateri sekvenci aktivnosti pridemo do rešitve, kar medvrstično pomeni celo, da nezavedno ali namerno odpošiljaš provokativno tezo, da naj ostane kar rdečekontinuitetni status quo. 

Ti si bodisi naiven, bodisi nimaš nič proti če vladajo komunisti-fašisti, češ to ni bistveno, sez njimi se tudi da, saj je vseeno kdo vlada. In kdor ni proti da vladajo komunisti-fašisti, ne more biti liberalec niti slučajno. To je oksimoron. Biti toleranten do fašizma-komunizma in reči sem liberalec, je milo rečeno blasfemija in oksimoron v eni sintagmi. 

Biti psevdo-liberalno toleranten do zaposlovanja pedofilov in toleranten do pedofilije ter hkrati trditi, da to ne vpliva na varnost otrok v vrtcu, je absurd. "LIberalec" ima v korenu besede zavezanost svobodi, fašizem-komunizem in svoboda pa sta snov in antisnov. Dobro? Kaj ti potemtakem ni jasno, če jaz predlagam odjeb komunistov-fašistov kot korak ena?

In ja tvoja tragika, kot mnogih SLO mehkokurčnih razumnikov je ravno v tem, da se upirate dejstvu, da odjeb komunistov in posledično v naših zakonih vgrajenega njihovega komunajzerizma, je izključno vsebina in nič osebnega. Oni kot osebe niso vredni ene sekunde najinega časa. Obični vaški tatovi, ki se nekateri občasno celo slepijo, da imajo veliki alibi velike svete misije. Ma brez da jih odjebaš iz oblasti ne moreš demontirati njihovega Opus Communistae Satanicus Cleptomanis.

Link


Ni komentarjev: