sreda, 27. april 2011

1189590 - anketa o prodaji Mećkatorja je porodila razmislek o pomanjkanju pravih referendumskih vprašanj za ljudstvo

Nikar ne bodi tak čemeren Rac. Ta odgovor "nacije" pove šele to, da je naša nacija zelo fkurcetu ko gre za senzibiliranost na vprašanje "Ali sme nek pizdek sez penezi, ki je slučajno pač sosed Rvatar, ker velike igralce ta naš spačeni provincialni kup gnoja žal ne zanima, žal jebiga, žal, žal...a ja kaj sem že hotel povedati, ...

...če sme sosed ne-baš-popularni-Rvatar pritresti peneze in kupiti nekšnega spačka od podjetja, ki so ga naši v um izmučeni naciji podtaknili kot "naše" in "od nas vseh" in "sakralno" in "nevemšekateropizdomaterinobutalsko".

V um ravno tako namerno od svojih elit napak naspidani Rvatarji bi verjetno odgovorili enako, če bi vprašali "ali smejo Slovenci kupiti...eeee....Sunčani Hvar....Konzum..." Navkljub dejstvu, da Nemci so že, in Avstrijci tudi in Madžari tudi in...eee, kako da kažem srbska banka Erste tudi, hehe. A može bre i Zepter. Ma Slovenci ne! Zakaj že? Eeeeee, ne vedo, pač ne.

Ćelenđam tebe in vse slovenske domnevno navihane občane: Postavi naciji vprašanje korektno, pa boš videl.

How about this way: "Ali se strinjate, da vas komunistične klepto-motene beštije ropajo s pomočjo 60+% davkoparadavkov in vas v tujini zadolžujejo, s tem denarjem pa potem svojim maziljencem omogočijo nakupovanje podjetij, ki v SLO imajo status kartelnih oligopolistov, ki iz vas prav tako brijejo norce, vas odirajo, vas nepošteni mediokritetski a preplačani ponudbi izpostavljajo in se vas pripravljajo ropati še dolgo v bodočnosti, vse to jim boste pa financirali vi?

Ali se strinjate, da bi Njim v veselje vi postajali z vsakim dnem bolj zabetonirani v rolo strežne suženjske drhali pohajkujoče v nedeljo po njihovih nakupovalnih centrih sez umu žaljivimi karticami zvectobe in brezskrupulozni klepto-kamarilji v veselje in udobje nabirali umu žaljive točkice;

...da bi ostali in še bolj postali poneumljena drhal, katere edini smoter v življenjih Njih in NjihovihSvojih je, da jim vse to sez svojim delom in drakonskimi davkoparadavki financirate in to sez solzico podtaknjenega butalskega naziinteresnega vzhičenja v okah, namesto, da si do jebenih motherfucker trgovcev končno priborite distanco in oholost kupca, ki ga boli kurac kdo je trgovec, ker vi itak kupujete pri onem, ki Vam, kralju in rulerju na trgu, služi, in ne da vi sluzastemu trgovcu služite?

Če bi bili zlobni, bi na koncu tudi mi zlorabili slovenčkovo "tehtnico za pravičnost inu egalitarnost", ki ima ambicijo meriti na deseto decimalko natančno, razen, ko ji podtaknejo nategunski maček-v-žaklu pejloud, hehe, izpostavili še tektonski burji razsvetljevalnega vprašanja: "Ali se vam zdi pravično, da vi financirate, lastnina pa gre maziljencem kompartije in drugim sez-njimi-skupaj konjekradljivcem?".

Prav zanima me keri bo tisti Slovenec, ki bo na to odgovoril sez: "Da, dajmo svojim rabljom narediti malo veselja".

Tej naciji njeni razumniki in vse njene fakin fejk elite genetsko-distortiranih nategunov, že 70 let nočejo postaviti pravih, transparentnih vprašanj. Ko je za trenutek zasijala luč in je padlo pravo vprašanje: "Ali ste za to, da še naprej živite v hiši norcev oz. balkanskemu teatru absurda oz. nori balkanski prčvarnici, ki drsi v bratomorno vojno in totalni razkroj, ali bi raje šli na svoje in živeli po svoje", je ta nacija odgovorila pravilno. A, kaj praviš, odkod to?!

A žal, opita od navdušenja spregledala, da ni vseeno ali komunajzer klepto fašistično zalego lustrira ali ne. Zato se danes ukvarjamo sez izjavami neo-nazi-soc-kleptospak, kakršno tu komentiramo! A imamo mi tudi hujše modele, hehe.

Link

Ni komentarjev: