ponedeljek, 4. april 2011

1161025 - kaj naredi 7 desetletij izpostavljenosti toksičnim kontaminatom komunajzerizma

[sreckos]
Odkar je nekaj zadrtih posebnežev k nam uvozilo tak pogled na družbo, odnose v njej, njene vrednote in ljudi, kot ga opisuje avtor. Pogled, odnosi in vrednote, ki so skregane s civilizacijo, iz katere smo izšli. Izgubili smo stik z njo, s tem tudi stik z normalno pametjo in stik z okolico, sosedi.

Po sedemdestih letih že useka narava in naredi svoje pa adijo. 70 let izpostavljenosti toksičnim kontaminatom komunajzerizma ne more biti brez posledic, pa da ga jebaš. Po mojem malokdo ve kaj o totih "lastnih vrednotah", ki jih omenjaš. Ker nam z odrov neštetih vukojebinskih pasjih procesij vsako leto znova sugestivno grozijo z in v zakonih države že od nekdaj uradno i de iure vsiljujejo izključno "vrednote" murgljske konfesije KURAC (Komunistična Uradno Registirana Autokefalna Cerkev ), oz. sez t.i. tekovinami.

Jap, čas je zajeban igralec, ki na neprakticirane vrednote ima eroziven učinek. Za kar se tovarišija konec koncef tudi bori, kanede? Pa tote tvoje "lastne vrednote" sčasoma doleti usoda latinščine. Lepo in zelo učeno se sliši, hehe, ma gre ipak za mrtvo telo, truplo takorekoč, jebiga. 

Čas je neugoden igralec, zlasti, če ga glavna prelatura konfesije KURAC ima moč suspendirati pa nam od nedavne preteklosti narediti zamrznjeno polpreteklo preteklost, ki eto nea sme več teči, pa smo še bolj friti, ker smo obtičali tam nekje v pol-preteklosti in na meniju itak ni ničesar drugega, ničesar mimo tekovin. Vsaj uradno, po zakonih ne, hehe. Neuradno si lahko sicer sanjamo kar hočemo in kolektivno pojemo Kumbaya. Dokler tega ne izpovemo kje javno. Kar seveda da ni dobrodošlo. Zato sledi stigma "sovražne govorice". Za katero skrbijo spletna očesa, al kurja očesa, al kak se že reče.

Link

Ni komentarjev: