petek, 29. april 2011

1191827 - kdo je v teh vojnih debatah pravzaprav psihopat

[vuksan]
Psihopat. Žališ vse Slovence, ki so imeli sorodnike v junaških silah NOB. Imej svojo malo privatno SS Prinz Eugen proslavo.

Aha. Sam jebe te en detail. Mala privatna SS Prinz Eugen proslava se v SLO nikdar ni zgodila. Razen v tvojem motenem psihopatskem komunajzer umu. 3500 komunajzer-fašističnih orgij pa!

Nihče jo nikdar ni niti predlagal, kaj šele da se bi zgodila. Kaj praviš na to, jebemmomast?! Nerodno fpičkomaterino, kanede?!

Da bi pa takšna fantomska mala privatna proslava bila moja, pa lahko reče samo echte komunajzer psihopat. Ki mu je zmanjkalo teksta, ker sem mu užalil komunajzer ikono.

Jap, maestro, psihopati ste vi, gardijani komunajzer klavcev in prokomunajzarji, ker si že 70 let, z ničemer in od nikogar sprovocirani, najprej nekje v meglicah oblakov gori visoko nad zemljo naslikate svoje psihopatske fumis-vaginalise v formi nekšnih fantomskih sovragov, potem na na njih streljate sez težko artiljerijo in si seveda sez to shizofreno akcijo priskrbite alibi za svoje psihopatske pasje procesije na katerih naciji že 70 let grozite, češ, da boste sez flintam v rokah branili VašeSvoje mafijske klavske tekovine.

Vi tega, kot vsi shizofreni psihopati seveda da ne zmorete opaziti, a že 70 let nihče drug razen vas ne bezlja po deželi in se shizofreno klanja klavcem in masmorilcem kompartije na rednih letnih orgijah praetorijanskih falang krvavih rok. Nihče razen vas. Če bi vi nehali, teh pasjih procesij nihče ne bi pogrešal, druga svetovna vojna in celo vaših idolov zločini, bi bili sčasoma navkljub vsemu pozabljeni.

A vi nočete, da bi vaši zločini bili pozabljeni. Kakor vsi psihopati, se vi sez njimi kitite in kurčite. Vi hočete vedno znova ovacije za svoje klavce. Vi za njihova klanja in vaša ostudna sranja v 70 let opresije hočete aplavz.

Potem pa še hinavsko rokokrilite po medijih, češ, joooj ka so te toti beli črnuharji in črni beluharji nesramni, vsake toliko odkrijejo nekajdeset taužent okostij in potem brskajo po kosteh, namesto da bi o svetli kakopak bodočnosti razmišljali. 

In evo nas pri bistvu - ni problem, da si vi imate svojo malo komunajzer-fašistično privatno orgijo na Osankarici ali fpičkimaterinidrugi. Kar imejte jo, če tam ne boste hujskali in grozili in se celo sez šmajserji kazali. Ker je protizakonito, jebiga. 

Problem je, da ste izvedli klasični state capture in tja sterate vse medije (N571 falanga pride seveda sama, hehe) in "lakaje režima po službeni dolžnosti" in celo vso državno vrhuško in organe in iz vaše male privatne fašistične orgije postane prisilno ukomandirana orgija na račun nacije, ki jo naciji silite skozi anus v želodec. Financirano iz državne malhe. Grejt sakses!

Idite si sami orgijati, nacionalni radio in TV naj tja ne hodi, tako kot ne hodi popularizirati shode taljanskih fašistov, recimo, državni vrh pa bognedaj da bi na vašo privat orgijo hodil. Tak bi to moralo biti. Če mi ne bi bili komunajzer đamahirija v ujetništvu Z Organzacije.

A ne ne, vi že 70 let vse te talce prisilite tja, da se bre ve kdo je Gazdajezda. "Zmagali", pa se eto mora, jebiga.

Hinavci psihopatski! 

70 let po petdesetkrat na leto orgijate in ko stroji na AC trasi na svetlobo dneva po slučaju razsujejo plitvo pod rušo zagrebene kosti žrtev komunističnih beštij, alpa v rudnik žive zazidane mumije, se vi imate muda kurčiti, ker je nekdo normalen ob tem v kamere izrekel: "Ko to vidite vam gredo lasje pokonci - mumije v Barbarinem rovu so imele grozne grimase na obrazih. Bilo je vidno, da so umrli strašne smrti živi zakopani". 

TvojiSvoji tebi podobni psihopati, ki so kobajagi intelektualci, kobajagi demokrati, ki so jim vaše komunajzer-provokatorske orgije že 70 let v veselje in ponos, se nemudoma oglasijo in pričnejo kriliti sez ročičkama "jooj, ka te toti eni brskajo po kosteh, nas zanima bodočnost". In seveda potem je tu še vaš Tretjerazrednič, ki, spaka fašistična brezdušna udbovska, kakršna je, v kamere bruhne ostuden bruh - to je drugoraredna tema. Auuuuuu!

Siker, bolniki! Nehajte že enkrat! Poln kurac vsa imam. Prej nehate, prej bodo vsi pozabili, kako tega ne štekate, kako ne štekate, da je ne rjoveti po pasjih procesijah v vašem interesu?!

PS

Kar zadeva družine iz katerih so ti detomorilci in v-rove-žive-ljudi-zazidalci bili. Ko jih jebe! A sem bil jasen? Družini tiste zveri, ki je ustrelila družino s štiriletnikom vred, pa še dodatno sporočam, da se mora zavedati, da v resnici ni družina narodnega heroja pač pa družina zverinskega morilca, ki jo bi moralo biti sram, da v družini ima morilca. 

Ker to o družini vseeno nekaj pove, čeravno pravno-formalno družina ni kriva za zločin svojega člana. Zlasti, če se od zločina in zločinca distancira, hehe. Kakšna mati je svojeag sina učila, da naj ustreli štiriletnika ali potolče Mausarjevo družino, ali tri dni trpinči 20-letno mater in njeno 9-letnico tako, da cela vas posluša, ko mati moleduje da jo naj nikar ne ustreli?!

Družinam domoljubov, ki so v hosto h zverinskim komunistom ali s komunisti ali kako drugače šli, ker so morali ali čutili da je tako prav, da bi poterali okupatorje pa sporočam: Kapo dol za antiokupatorski gard, ma usrali ste palico, kajti - s komer si - takšen si! S komunistom si, lopov si, morilec si! Dokazi so stotine tisočev trupel morilca obsojenega pa nobenega. Amen!

Vse vaše domoljubje in dobri nameni so se pretvorili v fumis vaginalis, ker ste bili v revolucionarni morilski vojski kompartije, ki je potolkla na desetine tisočev Slovencev od katerih je veliko več kot polovica potolčena nelegitimno zverinstva pa bila povsem nepotrebna in z ničemer sprovocirana. Čisti umori. Čisti zločini komunističnih psihopatov!

Oni Slovenci, ki so bili sami zločinci v kakšni drugi vojski (recimo razni gestapovski pizduni!) in so padli od roke komuanjzer klavcev mi doli bnglajo, a naj ge v zapisnik, da tudi njim se bi smelo vzeti življenje samo po sodišču, ma komunistična roka je potolkla desetine tisočev najboljših Slovencev in na slovenski zemlji je od komunajzer roke padlo še stotine tisočev nedolžnih duš iz drugih delov bivše Juge.

Skratka, težko brez grenkobe in oklepaja izrečem "kapa dol" poštenim in pogumnim domoljubom in ljudem, ki so jih taljanski in nemški fašisti pognali v hosto, težko rečem, ker pač so taisti ljudje imeli to smolo, da so bili skupaj z masovnimi zverinskimi morilci, lopovi, roparji, ki nas še danes ropajo. 

Jih pa vseeno ne napadam, ker vem kakšna je komunajzer beštija in da ko si enkrat bil med njimi mafija ne pusti vun. Majke mi sudija evo reko mi tovariš Bućkar. In Corleone. 

Zakaj potem oni napadajo nas, ki samo sporočamo, da nam je komunajzer orgij v prajm terminih na TiVu poln kurac. Hočemo izobraževalne filme in šport, hehe. Zakaj zamenjujejo tezo in nam kradejo naš stavek - Pustite nas v bodočnost, jebale vas vaše komunajzer pasje procesije! 

Pustite nas iti v bodočnost, jebale vas vaše orgije, ki nam noge vežejo na jekleno kroglo oz. vašo jebeno komunistično polpreteklo preteklost oskimoronsko repetovsko lakajsko!

Naj torej pošteni slovenski domoljubi iz WW2 v naslednjem življenju pazijo s kom se odpravljajo v hosto, če hočejo polučiti čisto glorijo brez oklepajev. Okradli so me filinga glorije do junakov, in to od njih ni bilo lepo. hehe.

In bog mi je priča, da si kot vsaka duša silno želim da bi med mojimi živimi rojaki bil tu pa tam kakšen povsem neomadeževan spoštovanja vreden ded - borec za svobodo, ded, ki ga lahko v nulo spoštujem. A ga žal med onimi iz 2. sv. vojne ne najdem. Razen od komunistične zverinske roke potolčenih štiriletnikov in podobnih seveda, žrtev od drugih, a po vsebini zelo podobnih fašistov potolčenih. In na komunajzer gulage obsojenih. Tudi obsojenih nekdanjih komunistov, hehe.

In tu prideva midva do konca, ko jaz rečem - Siker komunisti-fašisti, vi ste meni isti kurac kot taljanski fašisti-fašisti in nemški nacisti-fašisti, le da so oni prišli iz Italije in Nemčije klati in zatoirati moje rojake, komunajzer klika pa iz Moskve dritto iz tečaja pri tovarišu jim njihovemu Felixu Dzedrzinskemu, ki jih je terorizma in prevratniških akcij učil. Klati svoje in moje rojake! Taljanci in nemci spizdili domov, ko je vojne bilo konec, klika iz Moskve pa ostala in izvedla klasični mafijski state capture. Pa eto že 20@45 imamo takle.

Link

Ni komentarjev: