torek, 5. april 2011

1162611 - kje bi mencingerjanci in semoličevci pobrali denar za UTD in ostale domislice

[gogi1]
> [boskid]
> gremo hitr na referendum proti malemu delu, proti pokojninski reformi in za dvig minimalne plače na 1000 EUR!

Vse to lahko kar pozabimo, saj bomo uvedli Univerzalni temeljni dohodek, zakaj bi ljudje bili odvisni od plač, to ni nobena svoboda, ko je treba delati za preživetje.

Od kje bomo vzeli denar? A to kak neoliberalec sprašuje? Mogoče kdo od tistih, ki pravijo, da je pot v pekel tlakovana z dobrimi nameni.

Od kje bomo vzeli denar?

Uzet meneđerskim svinjam! Davke na 90%! Tam je velik gnara. Je, je, verjem mi. Majke mi je, sudija, če ti pa povem, pa reko mi Semolič.

PS 
No, eni sicer pišejo, da je neki gnara pri 30 taužent Murglbabinih rdečih tajkunskih razbojnikih, pa da so levi kradli, pa da je glavni problem, da se krade, ma to je čista laž, ki jo podtikajo Janšviki in tejle neo-liberalci, ter zlasti argetinski dobnanci s foruma Financ. Je, je majke mi sudija. Lansk let sem poslušal, usi tejle tovariši lepo razločno govorijo za delouca in "malega človeka", so usi tudi člani leve-na-sredinske in oni pa ja ne morjo bit nepošteni . Oni so obogateli, ne zaradi sebe, ampak samo zato, da nas tujci ne zasužnjijo. Oni so za delouce in imajo veselje do socialnega kapitala. To usak ve, razen janšvikov.

PPS 

Neo-liberalci neki podtikajo, češ da je velik penezof v davkih in neomejenih prispevkih. To ni res, naši davki so primerljivi s Skandinavijo. To je neoliberalna laž, da je treba davke in prispevke omejiti ali nižati. To oni hočjo, da bi svinje meneđerske plačale manj, kot jim je njihov Janša znižal davke, mamico jim črno beluharsko in babico jim belo črnuharsko in sestro jim dombransko in sestrično jim belogardistično in use jim tercijalke vatikanske. Majke mi sudija, če ti pa povem.

PPPS

Jaz pravim, organizirat je treba demonstracije proti opoziciji in temu Janši, zdaj ko bo rdeči prvi maj spet na Rožniku in to, ki mu je temu Janši samo za oblast in državni udar in je prot usem reformam, Borut se pa bori. Banda! Janšviki so krivi usega, ko kar naprej neki...eee...mislem to in ono. Janša pa u zapor. Gospa Hrastar bravo, vedite da vas usi, cela Slovenija, usi občani podpiramo. Vidi se da znate, saj da je Kahel oproščen je prav, on je naš, ne se sekirat. Janšo pa le privijte, razen, če vam Barbara ne bo pustila, pa dombranske svinje na sodiščih, ki potuhnjeno so prot Slovencem, ooo, verjemte gospa Hrastar da so, men verjemte. To je zalega potuhnjena. Že 70 let so tiho, a jaz dobro vem kaj mislijo, preklemansk dobr vem, ja ja!

In da se ve, tut Zokija potpiram in štadjon in most in kontejner na ženški postaj z reklamo gor vred, in use. Janša pa naj gre na Triglav hodit, ko smo mi na štadjonu, ampak Kučan je men videt velik lepš, ko ga slikajo na Kredarc, kot pa ta Janša. Tako, da še to je Janša zajebo.

Tako kot je zajebo, da je v času debelih krav, ko je smetane in skute bilo za izvoz, namesto v Belo krajino na gibance šel na Štajersk bograč iz madžarske govedine žlampat ter Štajerce neki šuntat, da se bi neki tam investiralo in delalo. Zdrahar in gotovo.Lih moje štajerce je našel. Od toliko brezposelnih po Sloveniji in v njegovi jebeni Dolenjski, tujci pa divjajo pousot. Zdaj pa imamo to sranje v Beli Krajini, pa spet - ajdi Borut rešuj sranje za Janšo. Bravo gospot Borut, le tako naprej. Usa Slovenija vas potpira, da veste.

Link

Ni komentarjev: