sobota, 2. april 2011

1159600 - možen kleptokamariljin scenarij za "reševanje" Krasa pred italijanskim sovragom

[tstih]
Pa da ne bom le cinicen ... se konstruktiven predlog. Izvozimo na Kras Zokija. Tam kjer Zoki hara cene tako narastejo, da si jih tudi Italijani ne morejo vec privosciti...pa bomo imeli neokrnjen naravni park, nee.

hehe. Genijalno.

Neka sidže didžej! Kuda noga druž Zokija kreće, tam ne raste ne trava ne cveće.

PS

Evo še enkrat: Nazisocialistični kamarilji se očitno pospešeno meša. Včeraj je v vseh medijih grmel oni komunistični "pesnik" in gromovnik sez kozjo bradico in mesićevskimi obrvmi, za katere je legendarna Tanja Torbarina v svoji redni kolumni v hrvaški reviji Globus rekla, da "civilizirani ljudje si obrvi dajo urediti". 

Maestro Cirilek, ki v življenju ni dvignil nič težjega od kakovostne in vrhunsko zbalansirane žlice v dobrih restavracijah, plača pa vse to že 65 let mati država oz Kompartija, je bolj ali manj napeljeval, da Slovenci nimamo dovolj NašihSvojih premožnih, pa eto spričo dejstva, da par taljanskih berlusconijev lahko Kras razgrabi za malo malico, bi bilo tanarbolj, če bi NašimSvojim, še enkrat permisivno, mižeč neki časa na obe očesi dopusitli, da si bi nakradli. 

Iz kje nakradli? Ja, iz džavne blagajane, iz kje drugje, pa bi, iz davkozavezančevih žepov vendarle, iz naših žepov. Shema je simpl, Borat se gre za ene par meljard vsako leto zadolžiti, to se pa po najkrajši poti skanalizira v žepe zanesljivih NjhovihSvojih maziljencev - zvestih falangistov Kompartije. In voila - si že imamo NašeSvoje posvečene premožneže, ki jim murgljska prelatura ukaže - Hodite po Krasu vojaki moji in nakupujte haciende, in kakorhitro se pojavi taljanski sovrag zainteresiran za "našo" parcelo, magari desetrkat preplačajte, ma ne sme se zgoditi.

Da se razumemo, tehnično je itak ves tajkunizem pomenil, da smo plačali mi vsi, prisilno in ne po lastni volji, lastniki so pa seveda samo Oni - The Maziljeni. To je rezultat zadolževanja države v kombinaciji z zemonskoklanskimi kartelnimi orgijami in prihvatizacijsko orgijo in "sanacijami" enlebejevskih državnih kolhozov.

In evo, to naj bi valda kar samo po sebi "rešilo Kras". "Rešilo" valda pomeni to, da se bi Kras že s tem ko iz lastništva obubožanih staroselcev - kraških aboriđinof, preide v roke maziljenih NašihSvojih načrtno in sistematično kreiranih klepto-tajkunov, iz pekla spremenil v raj. To, da oni v sekundarnih in tercijarnih hepeningih prodajajo nagrabljeno najboljšemu ponudniku, pa seveda ni več relevantno, hehe. A preprečijo jim cirileki to lahko kako že?

Ne pozabimo, natanačno ista retorika in natančno enaka načela, so botrovala permisivni politpraksi, nadzorni praksi, "law-enforcement" praksi in to vse omogočajoči legislativni praksi, ki je iz od kompartije nastavljenih direktorjev naredila 30 tisoč lopovov, ki so "zakonito plenili" nekdanje "družbeno" premoženje.

Te pizdeki ravnokar znova vzklikajo enake parole in pozive na akcijo. 

A seveda v njihovih umih ni niti malo prostora za priznanje, da ljudje s Krasa stoletja svojih gruntov niso prodali, četudi so neštetokrat bili na robu revščine. Zdaj ko je po 70-letih divjanja komunističnih kobilic žep slovenskega človeka devastiran, ker mu vsako leto izvedejo eksproprijacijo zločinsko načrtno preveč odmerjenih 500 milijonov EUR plus sproti kradejo pokojninske prispevke, pa se je ljucvo s Krasa očitno moralo zateči tudi v prodajo grunta tu pa tam. Da preživi in živi. 

Ciril Rdeči pa na Zemonu napikava pršut in olive in v zahvalo za 70-letno maziljenje svoji kompartiji pomaga tako, da stigmatizira EU kupce in demagoško prikriva prave probleme. E pa druž Cirile, ako si tak silen, zakaj nisi prepričal svojga frenda Milana pa preprečil vstop SLO v EU, pa bi zdaj ti in TvojiSvoji preprosto mračili in oblačili. V izolirani Sloveniji. Ne može bre i pare i jare, bi porekli Eskimi!

In pravi problem so nazi-socialistične komunistične rentarske kobilice in komunistični režimski pesniki. In nikakor ne to, da Slovenec prosto razpolaga s svojo zasebno lastnino. Komunist Slovencu nikdar ne bo oprostil aspiracije prostega razpolaganja sez zasebno lastnino, kanede druž Cirile?

Sicer pa, če jih Taljanci tolk motijo - neka sidže didžej, uniforme sez trglavko, zvjezdočko in srpokaldifcem si naj nataknejo, thompsone in zaplenjene nemške šmajserje v roke, pa nad taljanskega sovraga se naj spravijo. Ajd, sikter v hosto, ma v uniformah, prosim, da policija vsaj ve katere viđilanteje mora iskati.

Link

Ni komentarjev: