petek, 8. april 2011

1166559 - kdo je kriv za potop T2

[slana]
T-2 se je zrušila sama...za vsa ravnanja ...so odgovorni vodilni kadri ...ne banke...

Tovariš Slana, tokrat se sez tvojim rezoniranjem strinjam.
Politika vodstva in lastnikov T-2 je bila suicidna, megalomanska, gemblarska in neodgovorna, pa tudi po običajnih merilih večini profesionalnih menedžerjev strokovno nerazumljiva. Kar ni čudno, saj so agende in motivacije protagonistov, ki so tam kreirali politiko, bile, milo rečeno, obskurne in polne elementv ki sez biznisom nimajo niti blage veze. Recimo, tam ni manjkalo niti akcij "iz maščevanja". V prevodu - bile so tudi dinaroidne odločitve vzdolž vektorja "Pastirček je bil jezen na svojo vas, pa je sebi odrezal kurac"

PS 

Da se sicer zadeve relativizirati do onemoglosti z lamentiranjem tipa: Telekom je vodil še bolj obskurno politiko, banke so satanovo seme, komunajzer kartel-nazi-soc antiprostotržni neosocialistični pizdeki so bili hostilni do T2,( kar je sicer res, hehe) in podobne kalimerovske pizdarije. 

A ker so vodstvo in lastniki bogami tudi, vse kar so počeli počeli prostovoljno, pomeni, da je treba čisto vse sranje atribuirati njim in njihovi nesposobnosti, da hostilno okolje predvidijo in hostilnost primerno amortizirajo oz. ji parirajo oz. od projekta odstopijo. Aaaaaaaaaaaaaameeeeeeeeeeeeen!

Link

Ni komentarjev: