sreda, 20. april 2011

1182162 - neusmiljena recenzija članka "Sindikati gor ali dol, za pokojnine bo treba delati dlje"

Karel, Lojze in Rok, sram vas bodi!
Sram vas bodi, ker drukate za komunistični rop in komunistično prevaro in to tako, da povzdigujete sumljive argumente, ter namerno ali butalsko opustite omeniti argumente proti tej in vsaki takšni "reformi".
Glede na to, da gre za trust dokazano sposobnih, šolanih ter inteligentnih, meni ostaja samo eno - zaključiti, da ste omembo teh ključnih argumentov proti komunističnemu roparskemu načrtu namenoma spregledali, z drugimi besedami ste bodisi pokvarjeni, bodisi zblojeni, bodisi navijate za rentarsko-zajedalsko doktrino komunistov, lahko pa da gre za vse troje hkrati.

Tudi to, da za alibi vlačite Economist v to štorjo, da bi kao izgledalo bolj kredibilno, je beda od bede.

Vsak, ki se predloga KPS loteva na enak način kot če bi šlo za predlog reforme v Švici ali Nemčiji in se pri tem dela mono, češ slovenski sistem je ta moment kredibilen kot nemški in švicarski, reforma pa potemtakem tudi kredibilna kot nemška ali švicarska, je že v štartu zagrešil zločin proti tej naciji, oz. državljanom Slovenije.

V korist sprijeni komunistično-fašistični kamarilji.

Na takšni plaformi, na kateri ste se vi trije lotili drukanja za komu-fašistično "reformo", ki ima za cilj zagotavljanje finančne podstati za ohranjanje zločinske komunistične nasilne uravnilovke preko kontinuitete komunistične tekoče eskproprijacije, rezultirajoče iz navzgor neomejenih prispevkov in po lopovsko, ne le ekstremistično omejenih pokojnin, pač pa celo programiranega drsenja pokojninskih osnov/rent navzdol,...

... torej na takšni platformi resen javni diskurz ni možen, razen, če rečemo, ok, potem najprej vrnimo vse kar so ljudje-bodoči upokojenci do sedaj kontribuirali, sistem državne obvezne sheme PAYGo pa ukinimo, oz. ga zastavimo tak, kot člani tria Fantasticus namigujete - kot sistem "univerzalne pokojnine", a seveda tudi sistem univerzalne kontribucije. Za glavarino glavarina press.

Videti je, da mimo slovenskih komunistov-fašistov, tudi žurnalisti domnevno neodvisnih medijev po svetu vandrate, ste s svetom v interakcijah, ma vam nekak ne uspe svetu posredovati, da so glavni razlogi zaradi katerih normalen človek ne more biti za ta zločinski nategunski lopovski komunistični načrt naslednji:

1) Državljani, ki so do uveljavitve predlaganega zakona že kontribuirali po dosedanjih zakonih bodo grobo okradeni, saj se na njihove dosedanje kontribucije ne bo apliciralo dosedanje zakone, pač pa novega, ki te kontribucije razvrednoti.
Zakaj nam tudi o tem niste naredili kakšen izračunček, kakšen dijagramček morda narisali, alpa recimo, magari neteatralno, hehe, razodeli kaj o tem lopovluku in apliciranju zakona za nazaj misli "ugledni The Economist". Pisunčki moji navijaški, sram vas bodi!

2) Hvalite nov zakon, češ da za starejše niža prispevek (In rento tudi!), pozabite pa povedati, da se komunistično nasilje in drakonsko divjanje v formi navzgor neomejenega harača nadaljuje. Kaj pa, ko nam za starejše ne bi tak dobrohotno nižali prispevka (in rent!) ampak bi ga raje kar lepo za vse omejili tako, da je skladen z omejitivjo najvišje pokojninske osnove pri izplačilu rente. O tem ste pa drukerski navijaški pisunčki "pozabili" pisati, al kak je zaj sez tem?

3) Matematična operacija zatohlega komunističnega roparskega uma, češ "nateram jih da dlje delajo in kontribuirajo, kar avtomatično pomeni da manj časa črpajo, povrhu pa še naprogramiram, da se procent rente vs. plača niža in voila! - sistemu komunistične nasilne uravnilovke sem podaljšal življenje za par desetletij...(tam naše zanamce čaka seveda zgodba Jovo-na-novo, ker glavni vir okužbe - izplačevanje nekontributorjem ni eliminiran). Sistem lažje funkcionira, če kontribucije rasejo, ali vsaj stagnirajo, rente pa se disruptivno znižajo in programirano nižajo. No shit Sherlock! Čemu ne bi takoj potegnili še bolj naprej, na obvezno delo do starosti 70 let in čemu ne bi pokojninsko osnovo kar odkrito in takoj znižali na 500 EUR, da pisunom ni treba sluzasto namigovati na "univerzalno pokojnino", beri total-uravnilovko. Mokre sanje komu-fašistov. Final frontier of Socialismus dva pika nula. Vsi na univerzalni pokojnini, vsi na univerzalnem dohodku, beri minimalcu. S pomočjo davkoprispevkovne boljševiške rentarsko-eksproprijativne alkimije seveda. In enmau tudi mize socialne sramote. Temu za mizo soc-partnerjev se reče pred-uravnilovka, ko se že bruto plačo zmaliči netržno, da je skladna sez "zgodbo o uspehu". 

Mislim, princip je isti, le da bi v prvem šusu namesto 100 taužent EUR po glavi ukradli pač 200+ taužent.
Kaj je, navijaški moji pro-komunjzer drukerski pisuni, a to da bi izračunali in nam prikazali za koliko se temeljem apliciranja zakona za nazaj zmanjša integral počrpanih rent in to za že davno pred nastopom teag zakona kontribuirane peneze, beri za koliko nas oropajo, pa vam ni šlo od rok. Še manj vam je šlo povedati, da je apliciranje zakona za nazaj pač obični neustavni lopovluk na ravni vaških kurjih tatov. Ki ga vi očitno podpirate. Evo, dovolim vam, lahko ponovite vajo.

Serjete o stebrih, kot bi ne vedeli, da smo komunistična đamahirjia z lopovskim rentarskim reketarskim ponzi sistemom v katerem je sporen že prvi steber, kaj šele ostali, oz. kot bi ne vedali, da nismo Nizozemska.

Ko bo reforma vsaj takšna da:

1) Za izračun dela rente izhajajočega iz že davno kontribuiranih penezov, uporablja dosedanje zakone tako glede števila let kontribuiranja oz. starosti za polno pokojnino, kot tudi pokojninskih osnov, itd...

2) Omejitvi rente primerno omeji tudi obvezno kontribucijo ki je tenutno v večjem delu pač reket, saj se za vsak kontriburani cent nad 320 EUR ne dobi nič rente.

3) Vrne z obrestmi do sedaj zasežene kontribucije nad zneskom, ki po starem zakonu rezultira v renti na nivoju omejitve osnove.

4) Eliminira izplačila iz PAYGo konta komurkoli, ki ni kontribuiral, oz. kolikor ni kontribuiral. Sociala se naj izplačuje iz drugih virov, sociala v pokojninski blagajni nima kaj iskati! Kaj, a to malenkost ste tudi "spregledali", al kako?

Ko bodo vsaj te štirje prerekviziti na mestu, bo reforma resna in sprejemljiva. 

Vsaka drugačna reforma, zlasti pa ta "reforma" ki so jo predlagali komunisti, da bi ohranili nasilno uravnilovko in diskriminacijo naperjeno proti relativno nadpovprečno plačanim, je zgolj demonstracija komunistično-fašističnega nasilja ter insistiranja na ropanju še naprej. In ropani bi naj to podprli sez solzico navdušenja v okah, al kako? A o tem se vam tudi ni zdelo vredno napisati niti ene črke, al kako?

No, dajmo zdaj, povejte mi če kakšen izmed vas treh ima jajca odgovorit na vprašanje: Kako vas ni sram javno podpreti takšen lopovski načrt?

Ko seštejem vse kar ste trio Fantasticus napisali, vred sez medvrstičjem, pa v isto štorjo dodam kar tu v đamahiriji berem in poslušam že leta (nekšne mokre sanje slovenskih komufašistov o UTD in UTP), imam za vse vas eno retorično takorekoč vprašanje: Kaj, a res mislite, da nas, ki smo ropani lahko strašite z medvrstičnimi grožnjami sez nekšnim Armagedonom, češ, "reforma mora biti sicer..." Sicer kaj? A sistem bo propadel? Pa naj propade, jebenti, naj propade ta Opus Communistae Satanicus! 

Saj v isti sapi vsi navijački folk že privajate na dejstvo, ki je sez prostimi okami že zaznavno na rdečem komunističnem horizontu svetle bodočnosti Komunistične Đamahirije Absurdistan, dejstvo, ki se mu reče - "univerzalna pokojnina" 350 EUR, ostalo pa si naj priskrbimo sami in tu že serete o "stebrih", ki so seveda prostovoljni (al bi jih vi spet s pomočjo državne represije vsilili tak kot lopovsko koncipiran PAYGo?!), kar pomeni, da imam za fašiste že iztegnjenega sredinca in sporočilo "Ko vas jebe, pizdeki lopovski!" Šparanje za starost, mimo vaših prisilnih roparskih ponzi shem, je moja privatna stvar in si jo bom urejal kakor mi paše, vi si pa vaše stebre v lopovski državi pač nekam fteknite, magari v rdeči anus.

Logično vprašanje se glasi: Čemu vse to guncanje afen po sceni? Imam boljši in bolj simpl predlog, za zares fakin total in večno "vzdržen" sistem. Kar ukinimo ta naš PAYGo zdaj in tu. V prehodnem obdobju vrnimo kontributorjem, ki so kontribuirali, a se še niso upokojili vse kar so kontribuirali, magari v formi državnih obveznic z dospetjem na dan upokojitve po sedanjem zakonu. Od danes naprej zasezimo vsakomur davčno glavarino v višini 100 EUR in temeljem tega ko ratajo onemogli, onemoglim plačajmo 350 EUR socialne pomoči. "Nadstandard", hehe, si pa naj rihta vsak sam, stebri gor ali dol, če komu pašejo.

Da ne pozabim, evo išo raz: Sram vas bodi slovenski razumniki in izobraženci, sram vas bodi, da drukate za fašistični zločinski načrt in to pod alibijem češ reforma je nujna. Reforma ja reforma ne pa komunistična kontinuiteta ropanja! Drukate za predlog zakona, ki bo ne le oropal za nazaj, ropal bo še naprej, problemi bodo ostali isti in kar je najhuje, lopovom, ki so v recentnih dvajsetih letih iz PAYGo pokradli in neznanokam razkadili 50 miljard presežkov iz PAYGo, daroval legalizacijo ropa, odvezo vseh grehov. Za nazaj. In za naprej bogami tudi, hehe.

Link

Ni komentarjev: