nedelja, 3. april 2011

1160208 - kje je podstat za je*e lud zbunjenog orgijo zadnjih 65 let

[Valuk]
To mularijo, ki študira družboslovje so indoktrinirali tastari.
In kdo je postavil tak sistem, kjer se bolj splača biti družboslovec, kot naravoslovec? Mladi?Že Sartre je dejal, da je svoboda veliko breme. In Slovenec se boji tega bremena, kot hudič križa. Stari so svoj socializem prenesli na mlade, zdaj se pa čudijo neaktivni mladini, ki "študira brezvezne študije" in "čaka, da ji država da službo".Mogoče bi za začetek stari nehali mladim polnit glavo z repcepti, ki ne delujejo več?Kako naj bodo mladi, ki imajo oprane možgane, kako je bil socializem super, motorji novega razvoja?

Podstat za nenaravno seksualno orgijo, ki tu pri nas teče že 65 let ter ne kaže znakov da se bo sploh kdaj nehala, je sistem zajedanja/rentarjenja temeljen na nasilno-uravnilovski eksproprijaciji rezultatov dela, ki denarno napaja to kar se nam godi in kar naštevaš. 

To podstat eliminiraj in zdravljenje družbe, staršev, študentov, mladine, vseh...se instantno prične. (Dodaj še več takih ukrepov, recimo, v enaki maniri prepreči podmizo-kartelno korupto-orgijanje ob skupnoskledi, tak, da skupnoskledo narediš manjšo in v njej vzdržuješ vedno zelo malo potencijalnega plena, pa se bo zdravljenje še pospešilo!)

Brez tega je vse neučinkovito. Naivno kriljenje z ročičkama naivne vaške tercijalke.
Brez tega je vse enako naivno, kot če bi volka dali v tečaj lepega vedenja, zvečer bi pa še vedno imel dostop do ovac in celo jagenjčkov.

Link

Ni komentarjev: