petek, 29. april 2011

1192315 - nateg predlagane pokojninske "reforme" za telebane

Še dober da ti razumeš...eeee....kako, da kažem eeeeeeee.....NOOOOOOT.

Jaz lahko zaplodim še 5 miljonov Slovencev, ali če hočeš za hitrejši rezultat kar uvozimo 5 meljonof aktivnih. In?

Evo, vzemimo kakšne prispodobne colariče, recimo enega, ki bi letos lahko šel v pokoj. Država mu je zasegala 135 tisoč letno in ga v 40 letih že oropala za meljone.

Če bi letos šel v pokoj in živel 80 let (olalala in mašalah, ven dobro mona, ma naj bo, da se mi kumunajzari tu ne greste fižoleštetje) bi do smrti prejel fakin omejenih 408 tisoč. To je manj kot mu v štirih letih zasežejo v prispevkih.

Ker mu bo država po novi bojda kul reformi zasegla še dodatnih 810 tisočakov, in ta čas ne-izplačala 102 tisočaka, bo njegova skupna škoda od nove kul reforme 912 tisočakov. A to ni vse.

Ko bo čez 5 let pričel končno črpat bo komunistični izum "osnova" že programirano še nižja, ker je to še naprej vsebovano v tej novi kul bojda reformi in bo poslej namesto 1700 prejemal 1500. Pa bo iz tega naslova nastalo še 36 tisočakov škode.

In kakšen je score vseh naših colaričev: cca 950 tisoč mu bodo ukradli.
Dodajmo zraven še davke, ki jih bo kamarilja ta čas zasegala pa imamo še en meljonček.

Ali bo Fata higijenićarka kaj profitirala zato, ker bo pokojninski konto poslej pokal po šivih od presežkov iz kontribucij hipotetičnih 5 meljonov novih aktivnih in dodatnega meljonskega ropa colaričev.

Ne ne bo. Tudi njena pokojnina bo sledom programiranega nižanja osnove nižja. Fata bo namesto 400 prejela 350. In Fati bodo tudi 5 let dlje zasegali in 5 let manj izplačevali. 10 jurjev več vplačil in 24 jurjev manj izplačil in trajno za 50 EUR nižja renta. Skratka niti toti mali člouk Fata Higijenićarević nima korist ampak za najmanj 40 jurjev škode.

Zdaj seveda od tebe pričakujem komunajzer odgovor: Ja, ampak, če Colarič in Fata nista najprej upfront disruptivno takorekoč oropana eden za meljonček in tadrug za 50 jurjev, potem sploh ne bosta imela pokojnine, ker mi komunisti smo jo v preteklosti pokradli in bomo pokradli presežke tudi ko se pojavi 5 miljonov novih aktivnih. In če se jih pojavi 100 miljonov bomo tudi te presežke pokradli. In sou wot krucefiks porkamadona.
Ker komunajzer lopovski um misli, da sme s temi penazi početi kar se mu žljubi, saj so v skupnoskledi. Zato ti tudi misliš, da če jih več kontribuira boš ti imel več. Malo morgen, ofca!

Skratka vsi bomo imeli škodo, razen seveda zemonskih kartelov in nadaljevanja in poglabljanja nasilne uravnilovke socializma dva pika nula. Povprečno bo Janez Povprečnikov okraden za 100 jurčkof upfront plus dodatno še s programirano nižjo pokojnino.

In to ni konec zgodbe. Kakorhitro komunističnim klepto beštijam damo zeleno luč in nastavimo svoje ovčje vratove na njihovo tnalo, bodo par let počakali in že se bo začela gonja, da je treba stopnjo prispevka zvišati. Da lakše prođe se bo začelo sez znano retoriko:"Bogatim prešičem med delouci je treba prispevke zvišati in davke bogami tudi, češ da ne padejo pokojnine revnim prešičem med delouci, kar je seveda zgolj fumis vaginalis nateg. Skratka okradeni bomo za še več.

Sikter lopovi!

Link

Ni komentarjev: