četrtek, 14. april 2011

1174823 - črtica o talilnem loncu

Maestro Toka,

Po eni strani je znak nekakšnega manjka in shizofrenosti že to, da si na koncu čutil potrebo postaviti disklejmer, češ da to je tvoje mnenje, pa komur prav, komur ne. Za koji kurac se bi ti moral zaradi tega kaj posebej zagovarjati, je prvo vprašanje, ki mi pride na pamet?

Zdrava nacija bomo, ko bomo sposobni vse to kar si ti rekel reči, brez tega disklejmerja na koncu. 

Preprosteje povedano - imaš pravico do svojega mnenja in svojih čustev, pa četudi je vse to nacionalistično, kar samo po sebi itakda ni greh, četudi kašno posebno junaštvo in dosežek pa tudi ni. V bistvu človeku pripada pravica do mnenja (a tudi križ ki ga mora v zvezi s tem nositi v svojem življenju), četudi bi njegovo stališče bilo celo šovinistično. 

E, nimaš pa po zakonih te družbe pravico svoje šovinistično mnenje izražati v javnosti na način, da ščuvaš proti drugim ljudem, ma da ne bo pomote, ti tega tu ne počneš in je moja opomba v zvezi s tem zgolj načelne narave. 

To vse je po eni strani, na kateri je moja glavna poanta, ne Toka, ne opravičuj se nikomur, takšno mnenje samo po sebi ni protizakonito in je izražanje nekakšne medvrstične grešnosti v formi onega disklejmerja v bistvu nenaravno in škodljivo. Takšna mnenja morajo obstajati, fajn je da so, da bo družba imela orijentacijo, kot Parižani imajo oni njihov znameniti stolp, ki precej pomaga pri orijentaciji v megapolisu, hehe.

Po drugi strani, pa te želim opozoriti na nekaj drugih zadev. Slovenija je locirana na dokaj lepem in za življenje ter gospodarjenje relativno udobnem koncu politično in gospodarsko čedalje bolj združene Evrope. EU kohezija bo po logiki zadev bržkone napredovala. Poseljenost Slovenije danes kvalificira Slovenijo za bržkone nenavaden roftarski otok sredi Evrope. 

Mimo Eskimov iz območja bivše nam skupne države, ki bo v doglednih dveh do treh desetletjih znova, preko dolgega obvoza, postala del politično-gospodarske celote kateri pripadamo, bo v Slovenijo v naslednjih 500 letih drlo hord in hord ljudi iz vseh vetrov. Komur je 500 let premajhna distanca, da bi verjell v tak razvoj dogodkov si naj vzame 5000 let ali celo 50000. Narava stvari je takšna, da bo poseljenost območja Slovenije prej ali slej harmonizirana s preostalo Evropo, četudi bomo še naprej ostali nekoliko bolj provinca, kot popek sveta oz. "Rim". In tako je bilo tudi že v starem Rimu in celo prej. 

Kakorkoliže, nekega dne v daljni bodočnosti bo gubernator gubernije ali pa gubernator zvezne države Slovenija na TV uradno razglasil, da se je Sloveniji rodil najmanj 6-miljonti prebivalec, lahko da bo pa na tisti dan, strogo hipotetično, seveda, razglasil dva dogodka, rojstvo 20 miljontega prebivalca gubernije in fizično združitev prefekture Ljubljana s prefekturo Koper s čimer bo nastal Megapolis z 8 miljoni prebivalcev, ki sega od koprske luke do predmestja Zagreba.

Gubernator tiste Slovenije, Slovenec Jan Abdullah Krupp Ibn Salleh Rannieri Ibrišnegović Janša Kučan bo redni krvodajalec krvi nastale tretjinsko od njegovih nemških prednikov, ker se mu je nek pra-pra-pra....ded priselil na slovensko obalo, ko se je upokojil po dolgih letih dela v Mercedesovi tovarni v Uhti, Respubljika Komi, EU zvezna dežela Rossia, ker ni prenesel mraza in vlage; tretjinsko od njegovih afriških prednikov ekonomskih migrantov in tretjinsko od klenih pra-pra-pra...aboriđinof z danšnjega slovenskega Krasa, ki so se poprej pomešali sez nekimi taljanci in Eskimi iz Guču. 

Priznam, meni osebno se to ne zdi nič tragičnega, moja togotnost gre v glavnem v smeri žalovanja z naravo zaradi višanja stopnje poseljenosti in urbanizacije, ki se zgodi posledično.

Samo mešanje genov oz. taljenje v genskem talilnem loncu me niti za eno milisekundo ne skrbi. Zakaj? Zato, ker, ko pogledam 5000 let nazaj vidim, da je kri, ki se pretaka po žilah Slovencev prav tako posledica delovanja procesov v talilnem loncu, vidim tam brbotati gene stepskih krotilcev konj iz območja današnjega Dnjepra, vidim gene bojevnikov, ki so od davnin do nedavne zgodovine posiljevali vse kar se je posiliti dalo od ženske do bullmastifa in to sisteamtično in večkrat dokler narava ni obrodila sadu, vidim gotsko sirotinjo, ki je po milosti cesarja smela preko Donave vstopiti v takratni Šengen, pardon v Rim, vidim prodajo otrok in žensk v suženjstvo rimskim centurionom,...

... skratka vidim mešanje genov in celo ras za popizdit. Kdo smo mi če pogledamo 5000 let nazaj in kaj nam daja pravico da smemo biti antibožje in antinaravno prevzetni, češ, evo stanje genov, ki ga imamo danes je sakralno nedotakljivo, zato insistiramo, to kar je nastalo se ima zamrzniti v času in od danes naprej bomo to reciklirali tu v našem plemenu tudi naslednjih 5000 in 5 milijonov in 5000 milijonov let. Dokler v nas ne trešči novi dinozavrocidni kamen iz vesolja in nam jeba mater na kvadrat.

Tehnično gledano je to insistiranje na incestu. Oni dan mi je znanec, ki je strokovno sez tega področja zaupal, da smo Slovanci itak že zdaj vsi v sorodstvu: Skratka nekšen malo manj problematičen Susak.

In kaj vidimo, ko, v izogib travmi pri recimo enemu Zmagotu Nacionaleju, pogledamo 50-70 taužent let v preteklost. Vidimo, da nam geni kažejo pot nekam ke na območje etiopskih planot Afrike. Skratka, tehnično gledano smo mi eni navadni afriški čefurji, ki smo se sez trebuhom za kruhom, oz. trebuhom za gozdnimi sadeži in mesom v počasnem uživaškem tempu prikotalili sem v Podalpje vmes smo pa tudi posiljevali in počeli čuda naglavnih grehov. In kaj čemo zdaj sez tem neprijetnim dejstvom, da smo usi enaki, usi glih, usi različni, hehe, usi čefurji, pardon usi Eskimi?

Je pa zanimivo opazovati recimo kakšnega hudega neosocialistično naspidanega nazi socialista, kako hkrati kot šiba na vetru trepeta od novih čefurjev na naši sveti zemljici, a hkrati še bolj kot to trepeta, da bo spričo izrojevanja in postopnega izumrtja Slovencev (Oni Japončik nam je napovedal, da bo v tem tempu poslednji Slovence, ki zna Slovensko umrl leta 2565, poslednji Slovenec vobče pa tam enkrat po letu 2700, pogrebna slovesnost pa ne bo v Slovenščini.)...

...in hkrati kot pol tanjša šiba na vetru trepetal ker ga bo strah, da ne bo imel pokojninske rente zaradi staranja prebivalstva. In v zvezi s tem slikal Slovencem agitpropovski Armageddon. 

In ta famozni Japončik je seveda znancvenik, pa je v prologu svojega znanstvenega dela povedal, da bi tak bilo če bi zadeve bile strogo mehanično in statično potekale. A ne bodo. Ker bo oni Jan Abdullah Krupp Ibn Salleh Rannieri Ibrišnegović Janša Kučan govoril Slovenščino in se bo tak kot ti imel za ponosnega Slovenca (Konec koncev tudi v tebi se pretaka kri posiljevalca stepskega jahača iz Atilinih časov, pa te to nič ne ovira biti "ponosen Slovenec"), celo nekšen simpatičen slovenski nacionalist in tradicionalist utegne biti, ne bi pa jaz rekel, da obstaja vsaj minimalna verjetnost, da bo ravno slovenski šovinist.

Kaj je torej moja poanta? Moja poanta je, da če se v tej državi naredi zakone, ki ščitijo premoženjske in vsake druge ustavne in po zakonu zagotovljene pravice, y bogamy civilizacijske tekovine tudy, vsakogar na tem ozemlju, se mi nimamo kaj ukvarjati s strahom kaj se bo godilo v naslenjih 50 tisoč let. 

Slovencev bi, kot vidiš, hipotetično utegnilo nastati 20 milijonov in več. In če bodo te priseljenci v deželo prihajali na način kakor jih "in an orderlly fashion" k sebi pripuščajo v deželi Downunder, bodo to novi aktivni prebivalci. Ki plačujejo davke in prispevke, kar je v ans ipak alfa in omega pomembnejša od nacije in usode hehe.

Evo, da se poigramo...imaginirajmo. 

Nekšna dobra vila čeznočno, v recimo roswelski vesoljski ladji pristane na štadionu Stožice, Zzocci jo sprejme (op. av.: ker je čefur, pa zna dobro s čefurkami, hehe) in ji reče, "Imam nekšne parcele, cena prava sitnica, anje, anje, anje, use je zakonito, mi garantira oni odvetnik Čefurin, k sem ga najeo...itd..itd...". 

Dobra vila Zzoccija zoglj na hitro šibne sez grdim pogledom in mu odvrne telepatsko, ne da bi sploh odprla svoja senzualno-pregrehi-primerna usta: "Kuš, zmene nepremičninarsko, sikter, jaz si bom parcele vzela kakor mi paše". In ker je jezna zamahne tota pregovorno dobra Dobra vila sez čarobno paličico in...Voila! V Sloveniji čeznočno nastane Megapolis Emonokapodistria, prebivalstvo pa od 900 taužent aktivnih narase na 18 meljonov in 900 taužent aktivnih. Tovarišica Dobra vila takorekoč naseli v Sloveniji , iz nekih pizdametrinih belosveckih nerazvitih roft, sez enim samim zamahom 9 milijonov mladih parov, vsi sez dokončanim faksom, vsi plodni, vsi talenti za učenje slovenskega jezika, vsi delovni - nišče ni len, hehe, vsi gorijo od želje, da bi plačevali navzgor neomejene slovenske prispevke in drakonske davke 60+% in usi milo na kolenih prosijo naturalizacije v Slovence.

Dobra vila zamahne v drugo in vsem tem mladim pizdekom, ki jih razganje od želje da bi rodili nove Slovence (naturalizirane sicer, ma Slovence) da službe sez fakin visoko dodano vrednostjo in ko zamahne v tretje usi že govorijo Slovensko in usi že imajo SLO državljanstvo. Nema ubrisanih SPLOH.

In potem onih naših 550 taužent upokojencev-zombi-rentarjev pogleda v PAYGo blagajno in kaj tam vidi. 120 meljad letnih prihodkov. In Kahel sporoči Pahorju: Zis mejkz sings hol lot difrrrrent. Smo sprrrrrremenili zahteve! Pokojnina vsakega morrrra biti najmanj 20 tisoč mesečno. 

Pahor pa odvrne: "kaj pa naj jaz ponudim fantom v Zemomu za projekt metroja v Megapolisu?

Eto vidiš, tak zafukano je to: Ma jaz se tolažim, da je glede na dejstvo, da mi pogled 50 taužent let nazaj razkriva moje afriško čefurstvo, pogled 50 taužent let naprej pa moje podalspko čefurstvo, vse to sila nepomembno v primerjavi sez velikostjo širnega vesolja. Men je pravzaprav en sam pogled na mojo Katko, sončece moje nenasitno, ko tak seksi napove vreme s tistim svoji tata-tata tata-tata-taaaaaaa melodiranjem, bolj pomemben kot to keri čefurji bodo zase, s ponosom kakopak, čez 50 taužent let govorili, da so "ponosni Slovenci" in da so proti priseljevanju novih čefurjev. Razen, če so Messi, Jobs, Gates in podobni. Kakti, kakro bi rekel tovariš Ljojzk Peterletov Nazzionalle in poslej do konca svojih dni veljal za strpnega demokrata "Pa nismo se mi bre odcepljali od čefurof đobsof in messijef, ampak od čefurof iz točno določenih geografij, [odcepili smo se od nižje rase, od underdog none-übermensch pizdekof]". Strašno sem ponosen na izjavo tega mojega so-Slovenca, ki je tak kot jaz in mi vsi en navaden čefur iz Afrike. Ponosen sem fpičkomaterino...eeee...eeee......NOOOOOOT!

Link

Ni komentarjev: