ponedeljek, 11. april 2011

1170318 - režimski agitpropovec tovariš Miheljak ob referendumski pušioni spet trosi nebuloze

Tovariš Vlado Miheljak, tovariš Marcel Štefančičev, tovariš DrMarkeš in povrhu bolj ali manj vsa tovarišija iz bratovščine H571-N572 ( Razen našega Novice, za katerega tu na forumu vemo, da so ga cehovski prjatli zavedli, ker je naš Novica "dobrica" oz. ima dušico mehko ko kakšne puhast bel kruhek, hehe) , skratka tota N571-H572 falanga na čelu sez Mojco Pašek Šetinc The Oboževalko [tovariša Staljina], hehe, so podobne nebuloze pisali tudi, ko je bratovščina Srpokladifca iz rodu Zares Pravovernih sez svojo Domnevno-Bojda-Kao-Levo-Na-Sredinsko koalicijo ispušila volitve proti Janši.

In tudi na referendumu o pretvorbi RTV-SLO v kompartijski servis oz. kolhoz pod komando KPS (v tem smislu bi to bil privat agitprop servis ) ki ga pod prisilo državnega represivnega aparata preko paradavka financiramo davkoplačevalci (V tem smislu bi to bila javna obveznost vseh).

Kadrkoli se zgodi, da si ljucvo drzne ne podpreti svojih rabljev v njihovih temačnih krvavo-rdečih aspiracijah in namerah da Slovenijo še bolj utrdijo kot "poslednjo žeparsko enklavo v EU" (Copyright Nimda 2011, Hvala ti Nimda za to prelepo sintagmo, hehe), se tovariš Vlado oglasi in prične otožno lamentirati, češ, krivo je to ali ono, pa udeležba je bila nizka, kar medvrstično podtika sporočilo, da so tja prišli vsi ki so "za one druge" in nobeden, ki podpira Pravoverne, pa se potem iz tega izpelje dodatna alkimistična vratolomija, češ Janševiki so disciplinirani fpičkomaterino, pri Boljševikih pa tega seveda da ni, ker pr njih nea je toto grdo enoumje, pr njih je demokracija in njihovo volivno telo so sami izobraženci, in-tele-ktualci, misleci takorekoč, dočim so toti Janševiki povečini redneckofski trash. Trash, ki uboga na ukaz, ki ga po podatkih spec-oddelka tovariša Igorja, pred vsakim opredeljevanjem volivcev odpošljejo črnuharske vatikanske zarotniške sile kar sez prižnic. Igor že ve, ker on svojim študentom da za seminarsko nalogo, da morajo, skladno slavni tradiciji komsomolskih aktivističnih trojk, undercover superkonspirativno patruljirati po deželi in pridno beležiti kako reagira tota klerofašističnoneoliberalnovatikanskoargentinskako ntrarevolucionarnaburžoaznoreakcionarna peta kakopak kolana.

V psihopatologiji odraslih, inkomodiranih in frustriranih z nemilmi jim dogodki čez raven bolečinskega praga, se tovrstni zanikalni salto-mortale razloži v enem samem stavku. Gre za šolski primer klasičnega zanikanja neusmiljene realnosti, ki je doletela ignoratnske lopovske kamarilje in njihove vazale. Kombinirano z nepopisno veliko arogance, samovšečnosti s prevzetnostjo in seveda, temu se žal ne morem izogniti, tu imamo opraviti ipak tudi z delovanjem silnic vzdolž vektorja ultimativne človekove neumnosti. 

Jap, dobro ste prebrali, tovariš Miheljak at consortes se sez tem sramotijo, saj takšna poza kot antisnov izničuje njihov formalni status slovenskih razumnikov oz. javno rado-nastopajoče intelektualne elite. Kje je tu pamet, vprašam zdaj jaz vas, pupike moje drage sajberbufetske in dedi moji forumski? Kje je pamet, če pa javno podcenjuje nič manj kot ljucvo samo in to zgolj zato, ker svojih wishful-thinker refleksov ne zmore nadzorovati. To je kot bi prdel medtem ko si na zmenku z dekletom svojih sanj, hehe.

V ozadju tega opičjega po-sceni-kobacanja-in-narodu-jezika-kazanja, da ne bo kakšne pomote, najdemo nič drugega kot žaljiv odnos do temeljne narodove inteligence. Ultimativni ekstremni disrespekt do volivca. Kateremu tovariš Miheljak dopušča eno samo "pravilno" pozo - slepo podporo Boljševikom.

Nevrotična rdečetalibaska udarna agitprop falanga reagira na ravni primitivne šank debate, v kateri polit-fanatik in kompartijski verski blaznež Miheljak odpošilja na svetu najbolj pogosto reaktivno sporočilo vseh obsesivno-kompluzivno reagirajočih polit-fanatikov, kakršno drugač, bajdavej, od pro-bono amaterskih dijagnostikov, pogosto srečamo tudi tu na forumu in se glasi:

"Oni, ki so proti skropucalu rdeče talibanske vlade glasovali na referendumu niso normalni, saj so vsi normalni Slovenci po defaultu za KaPeEs, nenormalne pa itak pošljejo v Polje tovarišu Ziherlu na milost in nemilost....oziroma, nemogoče je, da bi volivno telo bilo proti doktrini in alkimističnim eskapadam najbolj talibanskih med talibanskimi Boljševiki, gre zgolj za to, "da Boljševiki nimajo avtoritete"". 

Kar si jaz ne znam prevajati drugače, kot žalovanje tovariša Miheljaka za starimi časi, ko je "avtoriteta" Boljševikov bila garantirana po udbi, "inštitucijami" in podobnih "organih", ki so sez "neormalnimi" itakda znali opraviti tiho in v ozadju, kanede.

Tovariš Miheljak v tem smislu ni nič drugačen od Mubarakovih in Ghadafijevih agitpropovcev. Škoda le, da slovensko ljucvo nima enakega značaja kot egipčansko in libijsko. Ker bi tovariš Vlado vsaj tam na ulici iz transparentov na katerih plebs običajno piše z bolj velikimi črkami dol lahko prebral kolikšna je ljubezen ljucva do boljševiške lopovske doktrine in iz tega malo bolj zanesljivo sklepal o tem kolikšna je "normalnost" izida referenduma, ter da ipak ne gre zgolj za vprašnje nezdružljivosti termian avtoriteta sez termini "olagumiran dildo", "Barbika", "Ken", "fejsbookiran minister", "twitiran minister", "minister v štrumfpantlnih na obisku pri svojem fantu", ipd. hehe. 

Link

Ni komentarjev: