torek, 19. april 2011

1180442 - Hrvatom s obeta igralniška investicija

[Inside]
Hrvaška mladina bo zares postala pokvarjena, khm a kaj ko bo naša zato lačna.

hehe, praviš, penezi človeka pokvarijo....mamico mu, koji kurac je pa treba, da sem ravno jaz nepokvarjen in naiven kot gimnazijska brucka.

P.S.

Imaginirajmo bratje in sestre forumske:

Dogodek, da ne rečem ivent, prvi: EU v juniju Hrvaški reče: Ostav zbog nedokončanih pogajanja, ker je sodišče v Hagu zahtevalo, da izročijo nacionalista Zvonimira Bobana in pretirano domoljubno Blanko Vlašič, ki je na neki zabavi pela v podporo Gotovini, Rvati pa zavrnili! Rvati v kolektivni popizditis že drugič v parih mesecih.

Dogodek, da ne rečem ivent, drugi: Sodišče na drugi stopnji potrdi prvostopenjsko sodbo in Hrvaška, kot prva država v zgodovini človeštva, po zmagi v osvobodilni vojni, de iure obvelja za zločinsko, na zločinu in genocidu utemeljeno državo, Hrvati pa za uradno in de iure edine kolektivno razglašene največje zločince na svetu. Rvati še večji popizditis tretjič. 

[Jelenko in Šešelj, ki ga sodišče, ravno temeljem te sodbe proti Hrvaški osvobodi vseh obtožb, saj v tem nenadnem obratu postane fakin borec za svobodo in demokracijo, si na Skadarliji prižgeta kubanki in načneta temo delitve hrvaške obale med Srbe, Slovence in Taljance. Projekt se izvede ob naslednji svetovni vojni, hehe.]

Dogodek, da ne rečem ivent, tretji: EU v letu 2020 Srbom dajo zeleno luč, češ, Bravo Srbija, evo ravnokar smo podpisali, da smo mi EU kontent sez vašim vstopom v EU, hkrati pa Rvatom v istem "poročilu o aksešn progresu", hehe, sporočijo, da imajo samo nekšno malenkost za popravit pa bo. Izročiti morajo onega poveljnika obrambe Vukovarja srbskemu sodišču, hehe. Rvaška vlada pohlevno naredi še to in se končno zgodi referendum resnice. Za vstop glasuje debelih 6% Rvatov. Nihče v popizditis, hehe, Srbi v evforično rajanje.

Dogodek, da ne rečem ivent, zadnji: Ameri na pragu EU zgradijo evropski Las Vegas, v katerega dre amazonka pizdekof iz EU. Rvati pridejo na okus in sprva še ene parkrat v nekaj letih naredijo referendum, na katerem se podpora vstopu v EU niža z enako stopnjo s katero se jim prihodki iz turizma višajo. Potem pa omagajo in povsem nehajo organizirati referendume, ideja o vstopu v EU pa postane oddaljen dogodek oz. medel spomin iz preteklosti. Ker jim ta Las Vegas scena kar lepo paše. hehe. Nihče v popizditis, nihče v rajanje, vse bepe, vse bizines ez južual, hehe. Grejt sakses ooooooolll over z plejs. "There is life beyond the membership in EU, afterall!", bo v kamere povedal ameriški precednik uprave družbe LV Entertainment Croatia , Mr. Michaele Fitzgerald Kennedy Corleone.

P.P.S.

Zaj šele vidim kolk je bilo modro, da je naša daljnovidna vlada poterala ogabne američane iz Gorice in našo pošteno nacijo rešila pred tem zlom, pred zlom pokvarjenosti izraslega iz posedovanja penezof. Bomo raje jedli travo in listje, kot pa to, kanede, da bomo?

Link

Ni komentarjev: