sreda, 27. april 2011

1189990 - stopnja talibaniziranosti naših in tujih (komu-)fašistov

[posavski]
> [janezpizdek]
> Komunisteki, dajte si ga že enkrat izdrkat na tote odkrito antikomunistične ZeDeA, ampak tako da vam med ejakulacijo ne šprica po meni, in dojeti, da konkretno mene recimo, boli kurac, tako za vas, kot za ameriške ali kakšne druge fašiste. Fašist je 

ka je pizdek, pa ne da tudi tebi morala trpi, ko gledaš, kako se free market neokonomajzarski imperializem sesuva v prah? 

www.youtube.com/watc...Q2yXWi0ppw

Meni nič ne trpi, ker na svet, Slovenijo, ZDA in bogamy človeštvo vobče, nikdar nisem gledal fanatično, idealizirano, skrajnostno in vobče talibanizirano, kot recimo ti, ki mi tak kot mataj moliš tu nekšne vprašljivo-aplokabilne linke ki naj bi dokazovali, ali zgolj bojda dokazovali sesuvanje vam, po vaši lastni percepciji brezbožnih, gotovo pa nevšečnih konceptov.

Jaz že pred več kot dvema desetletjema s prjatli v Ju Es of Ej povsem neprizadeto, čustveno nevtralno debatiral v čem so ZDA fašistoidne, v čem je vlada odtujena in na stranpoteh daleč od izvirnih konceptov ameriške ustave ipd. In o tem je tam sposoben umirjeno in akademsko debatirati celo republikanski senator, nea ga boš verjamu, hehe.

Razlika med temi debatami in debatami tu na forumu in vobče prevladujočimi gardi v SLO javnih političnih diskurzih je zgolj v stopnji talibaniziranosti. Naše podalpske pač povečini nosijo v sebi naboj značilen za fanatične talibane. Btw, taliban Tretjerazrednovič je prišel odpreti Microsoftovo NT konferenco v Portorož in je tam citiral Lenjina. Taliban par excellence! "Wtf,...fakin commie", so komentirali prisotni tujci, hehe.

Nekdanji orto-komunist a hkrati veliki in nevprašljiv intelektualec igrivega uma Dr. Dušan Bilandžić je v teh dneh sklenil dogovor z Jutarnjim listom (Sicer levo usmerjenim hrvaškim trobilom!), da bo tam v formi feljtona objavil dele svoje najnovejše knjige, v kateri razkriva neke nove zadeve o Titu, Kardelju, Kidriču...komunajzerizmu in predvsem svojo pot od total talibaniziranega, slepega orto-fanatičnega komunajzara, preko razodetij in spoznavanja kam vedno vodi talibanski komunajzarski fanatizem, do postopnega ozaveščanja in večdesetletij trajajočega okrevanja, ter zdravljenja in premika nazaj med znanstvenike, ki so o lastnih zablodah, velikih grehih in lastnih sramotnih ravnanjih sposobni spregovoriti na človeka in boga vreden način.
Vmes je bojda imel fazo, ko je iz stanja ortokomunajzar zanihal v stanje orto-konvertita. In tudi o tem bojda tam v novi knjigi piše.

No, meni je Bilandžić spoštovanja vreden, čeprav več ni idealen, simpatičen takorekoč, orto-antikomunajzar iz časa te njegove konvertitske faze, hehe. Bog mi je priča, da bi meni bil takle najljubši.

Spoštovanja vreden je zato, ker z distanco pravega znanstvenika piše o svojih čutenjih v vseh fazah. E vidiš, tu prideva na point - jaz tudi njega sicer nič ne idealiziram in od njega ničesar ne terjam, ravno zato, da ga lahko od-spoštujem brez oklepajev in limitov. Zato nimam težav niti z njegovimi še vidnimi travmami in sentimenti, ki se niso oddaljili na ustrezno distanco od komunajzer zla, niti ne potrebujem teatralno uživati v njegovem ozdravljenju od komunizma, niti ne potrebujem preverjati ali je res iskreno opustil ideološko zaslepljenost. Ker ni bilo talibanskega idealiziranja. Meni sta možna in USA fašizem in Bilandčićev ne-komunizem. Štekaš. To ni novica za teatraliziranje sez nekimi linki.

Po drugi strani manijakalnih fanatikov tipa Mesić, Turk, Stanovnik, Repe, itd. nikdar nisem mogel spoštovati in so mi že od prvega srečanja žnjimi bili izzivali potrebo po bruhanju. In vsi oni so se že samodezauvirali za patetične fanatične umske sirote, vernike in sužnje komunajzerizma.

Takisto ste vsi vi, ki ste nekoč USA idealizirano gledali, kot entiteto, ki vas je iritirala, ker ste si v svoji glavi slikali nerealno podobo, danes pa orgazmirate, stoječ nad znova napačno talibansko pojmovano nerealno podobo USA, in si v slogu najbolj zagovedane balkanske pravojske med korakanjem pojete "Kiša pada, kiša pada USA propada, vetar piri vetar piri komunizem se [iz Kitaja domnevno šopiri in] širi".

Češ eto bil je nekšen koncept v USA, ki da je zdaj na veliko in hrupno strmoglavil nekam ke dol fpičkomaterino, hkrati pa medvrstično emitirate valda samoumevno sporočilo "kaj smo mi komunajzari govorili - socializem je edina pot".

Ti se meni maestro javi ko doumeš, da ta svet od fevdalizma dalje ne pozna drugega kot kapitalizem, le da ste vi komunajzer talibani izmislili koncept mono-kapitalizma, kapitalizma v katerem je dovoljen en sam kapitalist, posvečen in v rokah komunajzer klike - D R Ž A V A. 

Ko doumeš, da so problemi ameriškega prostotržnega kapitalizma enaki problemom komunističnega državnega, le da jih državni ima še dodatne, ki jih v USA ni ter, da folk še slabše živi in je bistveno manj svoboden. 

K temu spoznanju dodaj še univerzalnost homosapiensovih mesenih slabosti, kot je recimo hlastanje po materijalu in moči, ki so v komunajzerizirani različici kapitalizma pač še bolj letalni, pa se bova lahko pogovarjala.

In ne, jaz nimam težav reči: ZDA so fašistoidne in Slovenija je fašistoidna. In še marsikatera tvorba na tem svetu prav tako. Pravzaprav virus fašitoidnosti ima v sebi vsaka država, le da je v enih pač lepše trajati, ker fašizmu jeba mater delujoča pravna varnost. V 70 let talibaniziranih komunajzer đamahirijah pa rula mafijska klika, ki je nekoč davno izvedla state capture, pa eto od takrat do današnjih dni živi Slovenec v gulagu na prostem.

Link

Ni komentarjev: