sreda, 6. april 2011

1163698 - kaj bi bila zares (z malo) prava reforma

[ahafne]
Danes vsi liberalci, ko bo treba sprejet pokojninsko reformo pa sami socialisti :)

Te izjave te bi moralo biti sram.

Hint: Ni vse kar se okrancla z imenom "reforma" zares reforma.

Ni vse, ker nosi ime reforma, hkrati tudi predlog sprememb v pravo zdravo smer.
Ko je smer zdravljenja z "reformiranjem" takšna, da se virusa ne želi eliminirati ampak, da se mu dovaja hranila organizme pa dodatno salbi z zastrupljanjem s komunističnimi kontaminati, da virus lahko uspešno in mirno mutira na tak način da se obdrži, to ni zdravljenje, ampak zastrupljanje organizma.

Ko boste eni to spoznali, vam bo postalo vidno, da med onimi, ki so absolutno upravičeno proti "reformi" komunistov, ki ima za cilj, da se nadaljuje kontinuiteta rentarjenja, hkrati še kako za pravo reformo. 

A prava reforma je šele tista, ki ima za cilj popolna odprava komunističnega renatrjenja. S poudarkom na popolna.
Zares prava reforma pa je eliminacija sedanjih "reformatorjev" ne le iz parlamenta in vlade in iz soban kjer se kreirajo "strokovne podlage za zakone", pač pa iz politične scene v celoti. 
Zares zares prava reforma pa bo zaključena takrat, ko reliktov komunistične smrdljive renatrsko-eksproprijativne doktrine ne bo več v telesu naroda in državni legislativni zgradbi.

Skratka, preiskus "kdo je liberalec" se ne izvaja na vprašanju "kdo podpira komunistično kvazi reformo?", pač pa "kdo je za pravo reformo".
Preiskus na temelju vprašanja "Kdo podpira komunisitčni predlog ropa nacije, ki naj bi bil kao reforma?" je test temeljem katerega lahko izvemo kvečjemu kdo je rentarska prokomunistična zahrbtna pritlehna lopovska kanalja, ki se ji sanjajo mokre sanje zajedanja drugih in psihodelične sanje škodoželjnostnega užitka ob galopirajoči total-uravnikovki v vsemu in povsod.

Link

Ni komentarjev: