torek, 26. april 2011

1189348 - Janković namesto saniranja stožiških zablod raje spet opleta s tujim k*** po oprivah (narekuje, kdo naj kupi Mećkator)

[Rac]
> Ljubljanski župan Zoran Janković predlaga, da dajo banke slovenskim dobaviteljem Mercatorja dolgoročne kredite... 

No, pa boste tukaj govorili, da Janković ni pravi slovenceljn! Cool, NLB naj da kredite, mi pa bomo dokapitalizirali NLB :(

On ni Slovencelj on je zgolj član klepto-kartelnega mafijskega bracva, katerega esenca je nazi-komunajzer-fašisto-mafijsko neosocialistična doktrina lopovluka oz. plenjenja iz državne skupnosklede.

Ideologija mafije vzdolž vektorja "kdor ni z nami je proti nam" je znana mafijska mantra, zelo čislana in prakticirana po slovenskih komunajzarih že 100 let, ki očitno zelo prav pride tudi vsem kseno-gospodarskim pizdekom. Eta vsjo. Prosta po Staljinu.

Don Blentoventipercento ve zelo dobro, da tisti trenutek, ko v Slovenijo pridejo lastniki kapitala, ki jih kompartijska mafija nima pod kontrolo, se zgodi začetek konca NjihoveSvoje kompartijske kartelno-izolacionistične Cosanostre.

Mene pa v bistvu zanima samo to kar si ti izpostavil kot esenco - Kamarilja meni zaseže 60% davkoparadakov, jih stlači v skupnoskledarsko roparsko malho, me še povrhu proti moji volji zadolži v tujini, potem pa NjihovimSvojim daja v formi cenenih kreditov, s fakin moratoriji in nevemšekakšnimi pičkematerinimi lopovskimi fumisvaginalisi, ki so ko iz slike odrežeš nategovalni šum, pač obični transfer penezof iz mojega žepa v žepe NjihovihSvojih maziljencef. Oni bi pač spet presto-đabesto bili maziljeni, tak da se nadaljuje igra Slovenec Običnikov Slehernik suženj - oni fevdalci in to perverzno tak, da si Slovenec svoje rablje prisilno financira iz svojega žepa. 

Ne dam, bre! Mrš! Kajti jutri, ko se pojavim na trgu, me taista kartelna bratovščina zatolče na poslih koder segajo njhove lovke in to je v fakin 95% denarnega toka. Iz mojega žepa si preko "dokapitalizacij in sanacij" nekih kolhoznih lopovskih inštitucij tipa Enelbe rihtajo kapitalsko podstat in moč, da me na trgu kartelno-podmizno-koruptivno zatirajo. Perverzno do amena.

Slovenska nacija ne bo svobodna dokler tej lopovski zalegi nekdo ne pokaže sredinca, jim reče "sikter v tri pičke materine nekam v tuje banke iskat peneze za svoje kleptomanjenje in se v vrsto postaviti skupaj s pravimi serioznimi investitorji, ki pritresejo iz tujine svež kapital. Kupili boste le, če jim boste konkurenčni v vseh aspektih, kar bo zelo težko, ker znate vi pač bolj malo, saj ste obična klepto-kamarilja, ki se bi pač tak kot vsi lopovi rada polastila premoženja davkokontributorjev. SIKTER, lopovi! Sikter mafija, bi rekel tovariš Bućkar, kanede, hehe.

Link

Ni komentarjev: