petek, 29. april 2011

1191891 - za pizdeke, ki povojne poboje opravičujejo z individualnimi zločini

Zločin je individualen, ja. V normalnih civiliziranih državah s tem ni nikakršnih težav. Ko v Brooklynu NY odkrijejo eno samo truplo, sledi preiskava in se išče neznanega individualnega domnevno morilca. Pri nas so odkrili stotine tisočev trupel, ma se še naprej delajo mone, da morilcev ni.

Zločin komunističnih zveri bo individualen šele takrat, ko se vsaki žrtvi alocira zverinski komunistični rabelj, ki jo je pokončal in alocira zločinska komunistična organizacija, ki je masovne zločine organizirala, ukazovala in sistematično izvajala. In morilci in zločinska organizacija obsodijo, ne pa da se jim lik na kovance upodablja in avenije po njih poimenujejo. In potem poveličevanje morilcev in zločinskih organizacij sodno prepove. Da nam brkaći-drkaći ter nekšne jeklenke ne morejo več poveličevati morilce in zločinsko kompartijo v prjam tajm na nacionalki in vseh drugih trobilih falange N571-H572.

Dokler pa se tisti drugi komunisti in ali zgolj partizani, ki domnevno niso nič krivi, nič ne puntajo in ne terjajo, da se obsodi morilce med njimi, štejemo, da se z morilci solidarizirajo, rade volje s svojimi telesi pomagajo skriti morilce, se gredo gardijane morilcem, nam ne preostane drugo kot pa, da jih vse skupaj gledamo kot en sam monoliten korpus. Ker, jebiga, trupla de facto so, trupel je fakin de facto fakin zelo fakin veliko več kot eno samo brooklynsko in se ve da so zločinci iz njihovih vrst. 

Govoriti neselektivno, češ med njimi so tudi taki, ki niso morili, ni sprejemljivo, ker potem trčimo ob absurd, da trupla so, morilcev pa ni. 

Ja, linč vseh zgolj temeljem vedenja, da med njimi so morilci ni dopusten in kolikor vem se ni nikdar niti zgodil en sam tak incident, ma ti terjaš od mene spoštovanje do onih, ki v svojih vrstah skrivajo morilce. Halooooooo!

Alora, dajmo, naj stopijo naprej tisti, ki niso morilci, da bodo tožilstva te države izvedela kateri pa morilci so. In nad tistimi, ki so, naredilo preiskavo, da jim bodo lako sodila sodišča te države.

Če ne znamo sami, pa prosimo UN, da za ta namen ustanovi posebno sodišče. Nürnberg, Hag, in za slovenske komunajzare Geneva recimo. Da bo odvetnikom lepo, ko bodo delali, hehe.

Ko končajo ta del, predlagam posebno sodišče UN za zločine slovenskih komunajzarof proti svobodi in ekonomski prospertiteti slovenskega naroda, beri - sojenja za grobo davkoparadavčno zajedanje in prihvatizacijski rop dveh tisočletij. Za to sojenje predlagam sedež sodišča v Barceloni. Da bom imel blizu za na tekme hodit, hehe.

Link

Ni komentarjev: