sobota, 23. april 2011

1186894 - Kurćan že začenja mešati predvolilno meglo s pogrevanjem orožarskih zadev

Pjervoje: "Intervju" je delal tovariš Karba. Junouvotajmiin, hehe. Spontano, bre.

Ftaroje: Prebral sem cel "intervju" in iz sprednje strani potemkinovske agitprop fasade priročno uvrščene med "Mnenja", ki sta jo zgradila tovarš Karba in tovarš Murglbaba, jasno dojel, da je tovarš Murglbaba poklical Primi Pilus centuriona, poveljnika glavne agitprop centurije praetorijncef, ki je falangistu Karbariusu ukazal, da organizira vse potrebno, da bi tovariš Murglbabis lahko izvedel prvo, t.i. triger, oz po domatje - začetno dejanje nove kampanje demiđ-kontrol aktivnosti, ki mu bo sledila akcija velikega čiščenja malih drekačef koalicije BojdaLevoBojdaNaSredinske, zaradi katerih oldboyz lože Carminae Primus Pillis vrhovnemu duhovnu Murglbabisu grenijo življenje, ko ga klicarijo in mu tožijo sez žalostinko "Vidi kaj so nam komsomolci naredili sez kompartijsko pesmico, o Murglbaba!".

Tretje: Iz medvrstičja je jasno razbrati, da je Murglbaba v paniki, saj laže in to tokrat kar očitno. 

Na primer: V enem odstavku razodene Veliki Duhoven cerkve KURAC, da je Alija Izetbegović klical njega, njega in ne Janšo, da mu da in ali proda enmau orožja. Alija je vedel kdo odloča, jebiga. Mene ali Petra Franklnovga recimo ni klical, in Janšo tudi ne, hehe. Tudi mojo Katko ne, čeprav je že veselo vlekla kanglco okol hiše. 

On veliki mag in glavni duhoven murgljske glavne prelature je Aliji kakopak nemudoma dahnil DA svoj orožje-švercarski, Predsedstvo je potem Janši dalo ukaz, ta pa je potem dal ukazati dalje in orožje se je prodajalo. 

Etoooooooo! Murglbaba priznal javno! Evo, pizdeki, vi ki sem vam tu na forumu parkrat po čisti logiki sklepajoč, že davno tega pisal, da je za trgovino orožja bila cela državna vrhuška. Janša je bil zgolj vmesni izvršni pizdek. Normalno!

In tak nam Murglbaba razodene, da je precesvo Janši ukazalo, da naj malo orožja dajo Rvatistancom, malo Bosnistancem, del pa naj tudi odprodajo. Taistim potrebnežem.

Malo naprej v "intervjuju" pa Murglbaba že laže, da če so orožje tudi prodajali, za to niso imeli mandata od precesva. WTF?Kaj zdaj, so smeli odprodati ali ne. Auuuuu! 

Da ne rečem kako je Murglbaba, ki je takrat do zadnjega bil proti odcepitvi ter v tem smislu bil dovolil razorožitev TO, zdaj vso krivdo zvalil na onega Slovenca - jugođenerala. Ehhhh!

Skratka, Murglbaba je sez svojimi lažmi spet na pohodu. Ker se je volivna kampanja že začela.

Ostaja da vidimo do kdaj mu bo uspevalo.

Link

Ni komentarjev: